Όπως έχουμε ξαναπεί, η παρασκευή παγωτού φαντάζει ένα από τα πιο δύσκολα ή τουλάχιστον χρονοβόρα ...
πράγματα για κάποιον που θέλει το παγωτό του και το θέλει τώρα, χωρίς κόπο και επαγγελματικά σκεύη για να το φτιάξει. Η ακόλουθη συνταγή για παγωτό είναι ο σωτήρας των απανταχού γλυκατζήδων, που θέλουν να φτιάχνουν μόνοι τους το παγωτό τους και να μην τρώνε τη μισή τους μέρα. Εδώ χρησιμοποιούμε μπανάνα, αλλά γίνεται εξίσου νόστιμο με φράουλες και ροδάκινα!
3 ώριμες μπανάνες
κρύο γάλα ή νερό
Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τες σε ροδέλες.
2. Βάλτε τες σε ένα μπολ και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
3. Μόλις παγώσουν αρκετά, όχι υπερβολικά όμως, βγάλτε τες από την κατάψυξη και αλέστε τες στο μπλέντερ. Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία, ρίξτε στο μπλέντερ λίγο κρύο νερό ή γάλα. Μόλις το μείγμα γίνει κρεμώδες, το παγωτό σας είναι έτοιμο.
Tips: Μπορείτε να προσθέσετε κομματάκια σοκολάτας, σιρόπι αλλά και φρούτα.
gkourou.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.