• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

    Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.

    Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
    Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Ποιος κατέστρεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας; Πρώτο Μέρος.
    Σύμφωνα με τους Γνωστικούς και την βαθύτερη γνώση τους στη Γη, μελετώντας μας αναφέρουν οτι η γη για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται "στα χέρια" μιας εξωγήινης φυλής. Και δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ενα θέμα που μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον, ξεχάστηκε ή ίσως δεν βόλευε την ανθρωπότητα.
    Εξάλου πώς θα οριζόταν η έννοια της «εξωγήινης κατοχής» σύμφωνα με την ανθρώπινη πραγματικότητα; Μεγάλο μέρος από αυτές τις γνωσεις θεωρήθηκαν δύσκολο να μοιραστούν, επειδή ήταν τόσο απίστευτο το γεγονός που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε όμως με αυτά που μας είναι γνωστά.. ..

    Όπως τα γραπτά του Nag Hamadi. Το 1945 στην αιγυπτιακή πόλη του Nag Hammadi, ακριβώς πάνω από το Λούξορ, σε ένα σπήλαιο βρέθηκαν κάποια βάζα που περιείχαν 13 (κάποια μιλούν για 12) δερματόδετα βιβλία. Τα βιβλία ήταν από πάπυρο και το κείμενο γραμμένο στα ελληνικά. Πολλοί πιστεύουν ότι, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τις πληροφορίες από την Καινή Διαθήκη, και ότι πρόκειται για χριστιανικά γραπτά.
    Εδώ γίνεται ένα λάθος, επειδή η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για Γνωστικά κείμενα. Και παρόλο που τα βιβλία της Καινής Διαθήκης ήταν αρχικά Γνωστικά κείμενα, η χριστιανική εκκλησία τα "άλλαξε" θεμελιωδώς.
    Ο Γνωστικισμός είναι ένα φιλοσοφικό και θρησκευτικό κίνημα, που είχε τις ρίζες του στην ελληνιστική περίοδο, αλλά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με τον Χριστιανισμό. Ο γνωστικισμός αποτελούσε ένα σωτηριολογικό θρησκευτικό σύστημα, βασισμένο στην ημιδιαισθητικήμυστικιστική έννοια της Γνώσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεχόταν ως λυτρωτική θεότητα τον Ιησού Χριστό, προσδίδοντάς του όμως διαφορετικές ιδιότητες απ' ότι ο χριστιανισμός (Βικιπαιδια).
    Η ελληνική λέξη «γνώση» (gnosis) σημαίνει «κατανόηση» και ως εκ τούτου ο Γνωστικισμός μας δείχνει ότι η υψηλότερη γνώση είναι η πόρτα για την πραγματική ελευθερία.
    Οι Γνωστικοί αποκαλούν τους εαυτούς τους, Tελεστές («αυτος που έχει ένα σκοπό »). Οι άνθρωποι που γνώριζαν την αλήθεια του Γνωστικισμού ήταν οι άνθρωποι με έναν διαχρονικό σκοπό. Οι Τελεστές είχαν μια διαχρονική εστίαση του σκοπού. Επειδή είχαν ένα σκοπό στη ζωή τους που ήταν ένα εσωτερικό μήνυμα, τη θεϊκή σπίθα μέσα στους ανθρώπους.
    Οι Τελεστές διατήρησαν την ανωνυμία τους στο πλαίσιο του ρόλου τους ως μυστικιστές και κηδεμόνες των Μυστηρίων, αν και οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ανοιχτά στην κοινωνία, είχαν φυσικά ονόματα και κοινωνικές ταυτότητες. Με άλλα λόγια, δεν έκαναν «παρέλαση» ή μίλαγαν για τον ρόλο τους με τα Μυστήρια, την κοινωνική θέση ή το κύρος τους. Τα ονόματα που αποδίδονται για τους Γνωστικούς και τους μυημένους ήταν στην πραγματικότητα τίτλοι παρά κύρια ονόματα: του Ασκληπιού για παράδειγμα. Τα ονόματα κάποιων Γνωστικών που γνωρίζουμε είναι - ο Σίμων ο Μάγος, ο Βαλεντίνος, ο Βασιλίδης, η Υπατία.

    "Ο καλός ηλικιωμένος κύριος με την σοφία του και το γενναιόδωρο φίδι» είναι ένα αρχέτυπο ή το εικονίδιο ενός Tελεστή , όχι ένα πορτραίτο της πραγματικής ζωής. «Αγάλματα του Χριστού μοιαζουν μερικές φορές σε αγάλματα του Ασκληπιού. Η σύζυγος του γιατρού, Ασκληπιού, ήταν η Υγεία ... Όσο για το φίδι, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στο ιερό." (Άγαλμα από την Επίδαυρο, Ρωμαϊκή περίοδο. Άτλας του Ελληνικού Κόσμου , σ.. 162)
    Οι Γνωστικοί και οι «Άρχοντες»....
    Τα γνήσια Γνωστικά κείμενα μας μαθαίνουν οτι πλάσματα-οντότητες, οι «Άρχοντες» ('Archons') συζουν με τους ανθρώπους. Πρόκειται για όντα που δεν ζουν στον ενεργητικό κόσμο, τον φυσικό κόσμο, τον κόσμο των ζωντανών πηγών ενέργειας. Είναι επομένως, όπως και αλλα όντα, όντα χωρίς φυσικό σώμα, όπως δεν τα γνωρίζουμε εδώ στη Γη, στην τρισδιάστατη (3D) πραγματικότητα μας. Αυτήν που μπορούν να δουν τα μάτια μας και να αποκωδικοποιει ο εγκεφαλος μας.

    Οι άρχοντες είναι στην πραγματικότητα παράσιτα και ζουν στις χαμηλες ενέργεις ζωής, ή όπως χαρακτηρίζονται, σε "αρνητικές" ενέργειες της ζωής του ανθρώπου. Ο Wilhelm Reich (1897 - 1957) μελέτησε επιστημονικά τις διαφορετικές ενέργειες της ζωής στη Γη και βρήκε τις θετικές και αρνητικές ενέργειες της ζωής. Ετσι οι Άρχοντες ζουν απο τις αρνητικές ενέργειες της ζωής, ιδίως την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν διαφορετικές μορφές συνείδησης, όπως των ανθρώπων ... Ετσι με την φυσική μας υπόσταση-ικανότητα, ανήκουμαι μέσα στις ενεργειακές φυλακές τους.
    Συγκρίνετε το για παράδειγμα, όπως εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τα ζώα, για το δικό μας φαγητό, έτσι μας χρησιμοποιούν οι Άρχοντες για το δικό τους φαγητό.
    Είναι ενα αυτοτροφοδοτούμενο κτηνοτροφείο. Και ίσως, ποιος ξέρει, η ανθρωπότητα μπορει να έχει "μάθει" αυτήν την «θηριωδία» απο τους Αρχόντες. Οπως και είναι τα πράγματα, φαίνεται οτι οι Άρχοντες έχουν συστηματοποιήσει την παραγωγή της αρνητικής ενέργειας ζωής των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του χρόνου και την έχουν βελτιωσει. Όπως είναι για εμάς η εντατική γεωργία και η κτηνοτροφεία.
    Ήταν οι Άρχοντες που κατάστρεψαν επανειλημμένα, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η οποία χτίστηκε από τους Γνωστικούς Ελληνες. Μετά από αυτή την καταστροφή, οι Γνωστικοί άρχισαν όλο και περισσότερο να γράφουν για τους Άρχοντες. Αυτά τα κείμενα, ή κώδικες, με περισσότερα από 50 κείμενα ήταν τα γραπτά που ανακαλύφθηκαν στο Nag Hammadi. Τα γραπτά είναι εντελώς άθικτα και έτσι μας είναι πολύτιμα. Έχουν επιβιώσει 1.300 χρόνια από την Ιερά Εξέταση των Αρχόντων.
    Η «αλήθεια» ή «πραγματικότητα» είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη .... Σχεδόν ολα οσα πιστεύουμε, στον τομέα των τραπεζών, την πολιτική, την ιατρική, τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και η ιστορία μας είναι παραποιημένες έννοιες, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να ζει μέσα στο Matrix, σκλαβωμένη.
    Συνεχίζεται...


    ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ