• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

    Φθιώτιδα: Ακρωτηριάστηκε και πέθανε από αιμορραγία - Τραγωδία στην εθνική οδό με πατέρα οδηγό νταλίκας (Φωτό)!

    Πανικός τα ξημερώματα με θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό, όταν δύο νταλίκεςσυγκρούστηκαν μεταξύ τους...







    Το κακό έγινε στις στις 04:15 τα ξημερώματα στο 139χλμ Αθηνών - Λαμία, κοντά στα διόδια της Τραγάνας. Οι δυο νταλίκες από τη Λαμία, που οδηγούσαν δυο φίλοι, φορτωμένες με σιτάρι κινούνταν προς Αθήνα. Ο 40χρονος που προηγείται σε μια στροφή χάνει τον έλεγχο και το τεράστιο όχημα ανατρέπεται κάθετα μέσα στην εθνική οδό και ο δρόμος γεμίζει με σιτάρι.
    ΦΩΤΟ από lamiareport.grΦΩΤΟ από lamiareport.gr

    Ο 24χρονος οδηγός της άλλης νταλίκας που ακολουθούσε προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά αυτό είναι αδύνατο, αφού η νταλίκα που έχει ανατραπεί έχει κλείσει σχεδόν όλο το δρόμο.

    Η δεύτερη νταλίκα πέφτει πάνω στην πρώτη και παρόλο που η σύγκρουση είναι πολύ δυνατή ο 24χρονος καταφέρνει να βγει σχεδόν αλώβητος. Παίρνει το φακό και τρέχει γρήγορα να δει τι κάνει ο 40χρονος, που είναι εγκλωβισμένος και ξαφνικά ακούει να έρχονται αυτοκίνητα.

    Όπως είναι με το φακό στο χέρι τρέχει και αρχίζει να κάνει σινιάλο στους οδηγούς. Ξέρει ότι αν δεν τους προλάβει και πατήσουν στο σιτάρι που έχει πέσει στο οδόστρωμα, θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

    ΦΩΤΟ από lamiareport.grΦΩΤΟ από lamiareport.gr

    Δυστυχώς το πρώτο αυτοκίνητο, ένα BMW στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από το Βόλο, δεν το πρόλαβε. Ο οδηγός όπως ήταν φυσικό έχασε τον έλεγχο και προσγειώθηκε στην καρότσα της νταλίκας. Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά η συνεπιβάτης της BMW.

    Ακολουθούν δυο Ρουμανικα λεωφορεία γεμάτα επιβάτες. Ο 24χρονος Λαμιώτης συνεχίζει να τρέχει και να κουνάει το φακό μέσα στη νύχτα για να προλάβει τα χειρότερα. Ευτυχώς ο οδηγός του πρώτου λεωφορείου βλέπει το σινιάλο και καταφέρνει να σταματήσει μόλις πέντε μέτρα από το σιτάρι. 


    Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία
    Δυστυχώς ο εγκλωβισμένος οδηγός της νταλίκας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχει ακρωτηριαστεί στο ένα του πόδι. Αρχικά διακομίζεται στο ΚΥ Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή  από αιμορραγία.

    Ο άτυχος 40χρονος δεν ήταν ιδιοκτήτης της νταλίκας , αλλά οδηγός. 'Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον 40χρονο και κάνουν λόγο για έμπειρο και καλό επαγγελματία οδηγό με πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους. Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διακόπηκε για πολλές ώρες και η κίνηση γινόταν μέσω παρακαμπτηρίου από τον κόμβο Αταλάντης.
    Πηγή: lamiareport.gr
    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ