• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS


    ~TRUTH~: Πολλοί απο εσάς σίγουρα έχετε ακούσει, ή έχετε ασχοληθεί με το θέμα της φαμίλιας της κόκκινης ασπίδας, ή αλλιώς Rothschilds, όπως είναι το όνομά τους... Αν δεν τους έχετε ακούσει ποτέ, τότε μάλλον θα πρέπει να μάθετε γιαυτούς όπωςσδήποτε...!!!
    Πρόκειται για μια αιμοδιψή δυναστεία που έχει ρίζες πολλούς αιώνες πριν, και έχει πλέον "κατακτήσει" τον κόσμο...Ελέγχει ότι θέλει, και καθορίζει το μέλλον του κόσμου, σύμφωνα πάντα με τα σχέδια του Σιωνισμού..! Ας δουμε εκτενέστερα το έργο της δυναστείας αυτής:
    Η στιγματισμένη αυτή δυναστεία, είναι το πρότυπο χειραγώγησης του πλανήτη. Έχει ρίζες πριν απο τον 18 αιώνα, και απο τότε βάση σχεδίου, έχει ρίξει τα δίχτυα της παντού, σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει την ροή του κόσμου...!!! Με δολιους τρόπους αυξησε την δυναμή της, προσπάθησε να διατηρήσει το ¨κοκκινο¨ γονιδιό της στους κληρονόμους, ώστε και οι ίδιοι κληρονομοι να συνεχίσουν το έργο τους. Κρύβονται πισω απο τους μεγάλους πολέμους, όπως η Γαλλική Επανάσταση, Ψυχρός πόλεμος, Α' και Β' Παγκόσμιοι, και επίσης πίσω απο τρομοκρατικές ένέργειες και επαναστάσης... Μέσω της δανειοδότησης σε πολέμους, και αδυναμα οικονομικά κράτη, κατέκτησαν τον κόσμο και το χρηματοοικονομικό σύστημα...!! Είναι απο τους μεγάλους ιδρυτές του Σιωνισμού, της Λέσχης Bilderberg, καθώς και του κράτους του Ισραήλ...!!
    Έβαλαν τους γόνους τους σε κυριαρχικές θέσεις στην Αγγλια-Ιταλία-Γαλλία- Γερμανία, για να παρουν τον έλεγχο ποιο έυκολα..!!!
    Ας δούμε όμως το παρακάτω βίντεο το οποίο εξηγεί αναλυτικά όλα τα προηγούμενα...:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ