• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    Άρσεναλ – Ολυμπιακός 2-1 (Τελικό)

    Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα σκόραρε νωρίς. Στο 19' λεπτό, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο το γκολ του Φουστέρ στο 21' έδωσε «φτερά» στα πόδια των «ερυθρολεύκων».

    Στο δεύρο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το βαθμό μέσα στο «Έμιρεϊτς», ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 2-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πίεσε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αλλά παρά τις καλές προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε, οι πρωταθλητές Ελλάδος κρατούν την καλή εμφάνιση και θα μείνουν χωρίς βαθμούς στον όμιλο.

    Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άρσεναλ να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό.

    Ο Τσάμπερλεϊν κέρδισε τις κόντρες στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Κοστάνσο, οι Μέλμπεργκ και Μαρκάνο δεν κατάφεραν να τον κόψουν και ο νεαρός Άγγλος στράικερ με δυνατό συρτό σουτ με το αριστερό του πόδι, έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Κοστάνσο κάνοντας το 1-0.

    O Oλυμπιακός στο 14ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Φουστέρ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, το οποίο κόντραρε πάνω σε σώματα, η μπάλα κατέληξε στον Τζεμπούρ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής της Άρσεναλ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με τον τερματοφύλακα της, εκτός θέσης, αλλά το σουτ το έκοψε πάνω στην γραμμή, αμυντικός των γηπεδούχων.



    Πέντε λεπτά μετά την ευκαιρία των "ερυθρολεύκων", στο 19΄ η Άρσεναλ έκανε δύο τα τέρματα της. Ο Αντρέ Σάντος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μέλμπεργκ πρόλαβε τον Σαμάκ, η μπάλα στη συνέχεια έφτασε ξανά στον Βραζιλιάνο Σάντος, ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Μαρκάνο (έκανε λάθος ο Ισπανός αμυντικός των Πειραιωτών) και στη συνέχεια πλάσαρε από πλάγια θέση τον Κοστάνσο, ο οποίος δέχτηκε το γκολ στην κλειστή του γωνία.



    Ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ και ουσιαστικά ξαναμπήκε στο παιχνίδι. 
    Στο 21΄από εκτελέστηκε κόρνερ του Ιμπαγάσα με πάσα στον Μιραλάς, ο Βέλγος την έδωσε ξανά στον Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός έβγαλε μία καταπληκτική σέντρα και ο Φουστέρ στη κίνηση με μία καταπληκτική καρφωτή-σκαστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ, κάνοντας το 2-1.



    Η Άρσεναλ στο σημερινό παιχνίδι παρατάχθηκε με τις κλασικές λευκές και κόκκινες εμφανίσεις ενώ ο Ολυμπιακός με τη μπλε εμφάνιση.

    Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού βρέθηκαν και περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, τραγουδούσαν διάφορα συνθήματα. 



    Οι 11άδες

    Άρσεναλ:
     Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Αντρέ Σάντος, Ροσίσκι, Αρτέτα, Σονγκ, Φριμπόνγκ, Τσαμπερλέιν, Αρσάβιν, Σαμάκ.

    Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Φέισα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

    Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (ESP) 



    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ