• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    EΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ



    Είναι πολύ συνηθισμένη η συνομιλία των «διαμέσων» με τα πνεύματα κατά τη διάρκεια τελετών και συγκεντρώσεων, ειδικά με τα πνεύματα που παρουσιάζονται ως «φωτεινά», όπως οι «εξωγήινοι». Μέσα στα πλαίσια της συνομιλίας τους, πονηρά πνεύματα και «εξωγήινοι» συστήνονται κιόλας με τα ονοματά τους.

    Πολύ συνηθισμένη στα ονοματα των «εξωγήινων» είναι η κατάληξη - ον: Ορθον,[‡‡‡‡‡‡‡] Φίρκον[280], Άντρον[281], Σαϊτρον[282], Κορτρον[283], Άουσον Ένα[284], Άκον[285] κ.α., καθώς επίσης και στις ονομασίες των υπότιθέμενων πλανητών απ' όπου έρχονται: Κλάριον[286], Μέτον[287] ή το υπερσύμπαν Ορβοντον (από τη Βίβλο της Ουράντια, δοσμένη από «ανώτερα εξωγήινα πνευματικά οντα», η οποία βρίθει από ονομασίες που καταλήγουν σε -ον. Το αστρικο σύστημα μάλιστα απ' όπου προέρχονται ονομάζεται, όπως λένε, Σατάνια!)[288]. Η κατάληξη – ον είναι πολύ συχνή και στις ονομασίες δαιμονικών πνευμάτων: Άρατρον[289], Ίτεμον[290] και πολλά πολλά άλλα∗∗.
    Δεν τελειώσαμε όμως: Φόλαον λέγεται ο αρχηγος των νάνων[291], Ομπερον ο βασιλιάς των ξωτικών[292], Κορονζον ο βασιλιάς των «βαμπίρ»[293] και η ονομασία του διαβόλου στον Κροουλικό απόκρυφισμο.

    Οι δαίμονες φαίνεται ότι σχετίζονται συχνά με (ξένα) ονοματα που λήγουν σε - ον.

    Λεμέγεθον είναι ένα πολύ γνωστο βιβλίο της μαγείας, που ασχολείται με την επίκληση εξωγήινων ή πλανητικών πνευμάτων[296]. Άνον λεγόταν το ορος στο οποίο κατέβηκαν διακοσιοι πεπτωκοτες άγγελοι και δημιούργησαν τη μαγεία, διδάσκοντας την στις γήινες γυναίκες τους, σύμφωνα με το βιβλίο του Ενώχ[297]. Άνον Σα Ρα όμως είναι και το ονομα ενός «εξωγήινου» από τις Πλειάδες, όπως «απόκαλύπτει» ο Δρ. Μάικλ Γούλφ, που έχει συνεργαστεί με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ[298].

    Ο Άλλεν Μάικλ Νούναν, ιδρυτής της λατρευτικής UFΌλογικής ομάδας «Οικογένεια του Ενός Κόσμου», είχε επαφές με έναν εξωγήινο, τον Άσταρ, και είχε ταξιδέψει μάλιστα και στην Αφροδίτη[299]. Η Ιστάρ ήταν μια βαβυλωνιακή Θεότητα, αφ' ενός της αγάπης, αφ' ετέρου της πορνείας και του πολέμου... Οι Σύριοι τη λάτρευαν ως Αστάρ (Αστάρτη) και οι Εβραίοι ως Αστορέθ. Ασταρώθ όμως είναι και ένας πολύ γνωστός και ισχυρος δαίμονας για τους σατανιστές .


    Επιπλέον, η Αστάρτη ήταν αστρική Θεότητα που εξουσίαζε τον αστερισμο της Αφροδίτης. Θεωρείται η σύντροφος του ειδωλόλατρικού Θεού Βάαλ (Βεελζεβούλ) των Εβραίων. Για τους αρχαίους Έλληνες η Αστάρτη ήταν η Δήμητρα και ταυτίστηκε και με τη Σελήνη εκτός από την Αφροδίτη. Στην Αίγυπτο η Αστάρτη συσχετίστηκε με την Ίσιδα και τα γράμματα που υποτίθεται ότι αναγράφονταν στο σκάφος των εξωγήινων που έπεσε στο Ροσγουελ ήταν: ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΙΣΗΣ. Επίσης, ο Γουίτλυ Στρίμπερ είχε δει μία «εξωγήινη γυναίκα», που την παρομοίασε με τη θεά Αστάρτη[300]. Η Ανάτ ήταν μία θεά των Ασσυρίων, που επίσης ταυτίζεται με την Αστάρτη, όπως η Ίσις. Ένας «εξωγήινος» είχε συστηθεί στην Μάριαν Κήτς ως Σανάντα[301] (αναγραμματ: Σατανάν). Σανατ Κουμάρα (ο Κύριος της Φωτιάς) επίσης ήταν ένας «Μεσσίας» που είχε έρθει στη Γη από την Αφροδίτη και λατρεύεται από οπαδούς της «Νέας Εποχής»[302].

    Μία άλλη «εξωγήινη γυναίκα» είχε το ονομα Ορα Ρέινς[303]. Oriens όμως είναι και ο κυρίαρχος δαίμονας της Ανατολής[304]. Στη σελ. 84 γνωρίσαμε μία «Πλειαδιανή» ονοματι Semyaze. Semyaza είναι η ονομασία ενός δαίμονα που δίδαξε στους ανθρώπους, ανάμεσα στ' άλλα, τη μαγική τέχνη και τη χρήση ψυχεδελικών φυτών και ριζών[305], «χρήστες» αυτών είναι πολλές αιρετικές ομάδες, όπως η ομάδα του Νούναν, στην οποία «χρησιμοποιούνται παραισθησιογονα και καλλιεργούνται οι ψυχικές ικανοτητες»[306].

    Το 1975 ή τραγουδίστρια Φίμπι Σνοου και η παρέα της απόφάσισαν να ηχογραφήσουν πνεύματα κατά τη διάρκεια πνευματιστικών πειραμάτων τους. Αντί για πνεύματα όμως ηχογραφήθηκαν οι φωνές δύο «εξωγήινων», που συστήθηκαν με τα ονοματα τους, είπαν ότι προέρχονται από άλλον πλανήτη κτλ. κτλ.[307]

    Τα πνεύματα με τα οποία επικοινωνούν τα μέντιουμ και οι πνευματιστές μιλούν σε διάφορες γλώσσες. Αν οι παροντες δεν καταλαβαίνουν κάτι, τα πνεύματα «μεταφράζουν»[308], όπως συμβαίνει και με τους «εξωγήινους» και τους «επαφικούς» .
    Στις 6/7/1959 ο «εξωγήινος» AFFA επικοινώνησε τηλεπαθητικά με μάρτυρα στην Ουάσινγκτον, που έγραφε με αυτόματη γραφή τα μηνύματα του. AFFA είναι μία λέξη της μαγικο - απόκρυφιστικής γλώσσας του Ενώχ και σημαίνει «αδειανος», «κενός», «κούφιος»[309].
    Τα απατηλά αόρατα πνεύματα και οι «εξωγήινοι» επικοινωνούν και με τη μέθοδο της αυτόματης γραφής (το πνευματιστικο φαινόμενο της ψυχογραφίας). Μία αόρατη δύναμη κινεί το χέρι του «διάμεσου» και του υπαγορεύει γραφικούς χαρακτήρες και σχήματα, ιδίως σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις.

    Στα μέσα του 19ου αιώνα, ο Βικτωριέν Σαρντού, οπαδος του πνευματισμού, δεν ήξερε ούτε να ζωγραφίζει, ούτε να χαράζει. Τον καθοδηγούσαν όμως τα πνεύματα και έγραφε τα μηνύματα τους.

    Κάποιο βράδυ επικοινώνησε με έναν «κάτοικο του πλανήτη Δία», τον «Μπερνάρ Παλισού» (αυτός είχε ονοματεπώνυμο!), που του είπε να πάρει μία γλυφίδα και μία χάλκινη πλάκα και να χαράξει πάνω της τα σχέδια που θα του υπέβαλλε. Με μεγάλη δεξιοτεχνία ο Σαρντού έφτιαξε ένα πολυσύνθετο έργο. Οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν την εντύπωση ότι κάποια ξένη δύναμη καθοδηγούσε το χέρι του, ευρισκομενός σε «υπνωτική κατάσταση».

    Τα σχέδια ήταν ο κόσμος, οι κατοικίες οσων έχουν μετενσαρκωθεί στον πλανήτη Δία. Πολεις, λίμνες και πρασινάδες υπήρχαν στον πλανήτη[310]. Σήμερα φυσικά είναι αστείο για τους αστρονόμους να δεχτούν ότι υπάρχει ζωή και νερό στο Δία, έναν πλανήτη εντελώς αφιλοξενο για ζωή.

    Όσο για τα σχέδια, ήταν καθαρή καθοδήγηση - υπαγορευση από ένα ψευδόλογο πνεύμα, με σαφή στοχο την εμφύτευση και εδραίωση της οίησης, την ακόμα μεγαλύτερη προοδο της ...υπερηφάνειας του Σαρντού.


    Πόσες πιθανοτητες υπάρχουν να παρεμβλήθηκε ένας κάτοικος άλλου πλανήτη, ανάμεσα στη διαρκή επικοινωνία του Σαρντού με τα πνεύματα; Πως γίνεται οι κινήσεις - ενέργειες των «εξωγήινων» να είναι όλοιδιες με αυτές των πνευμάτων;
    Και στη σύγχρονη εποχή οι «εξωγήινοι» έχουν μεταδώσει τα μηνύματα τους με την ίδια μέθοδο, όπως στην περίπτωση της Τζ. Ο.Σ., το 1974 στο Πίτσμπεργκ. Επικοινωνούσαν μαζί της με μεταβίβαση σκέψης και φως, που απέδωσε «καρπους»: 1300 χειρογραφες σελίδες με τα μηνύματα των ξένων[311].


    Απο το βιβλίο UFO Τεχνοείδωλα της αβύσσου.

    filoumenos.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ