• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

    Πολωνός spiderman προκαλεί χάος (Βίντεο)



    Εκεί που κανείς πιστεύει ότι τα έχει δει τα πιο παράξενα και τρελά πράγματα κάτι καινούριο συμβαίνει και ότι η ζωή του αποδεικνύει ότι δεν έχει δει τίποτα. Πάρτε για παράδειγμα το σπαρταριστό βίντεο με έναν Πολωνό που ντυμένος ανθρωπος αράχνη (η αλήθεια είναι ότι η αποκριάτικη στολή δεν είναι και πολύ πειστική...), κάνει φάρσες σε αθώους πολίτες στη Βαρσοβία και καταδιώκεται από την αστυνομία.

    Βέβαια ακόμη και ο “spiderman”... βρίσκει ορισμένες φορές τον δάσκαλό του, και δεν μιλάμε για τους χάρτινους εμβληματικούς αντιπάλους του υπερήρωα (δόκτορ Οκτάπους, Βένομ ή Πράσινος Καλλικάντζαρος) αλλά για μία κυριούλα.

    Η εν λόγω κυρία οπλισμένη με μία τσάντα καταδιώκει τον υπερήρωα του γλυκού νερού όταν «επιτίθεται» σε αθώο θύμα του με ένα αποκριάτικο σπρέι εκτόξευσης ιστού.

    Όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς, ή έχουν δει τις τρεις πρόσφατες ταινίες, με ήρωα τον “spidey” αντιλαμβάνονται πόσο δικαιώνεται ο εκδότης της εφημερίδας “Ημερήσια Σάλπιγγα” Τζόνα Τζέιμσον όταν αποκαλεί τον αραχνάνθρωπο απειλή για την κοινωνία... 




    in.gr, theopalavos

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ