• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

    Τι θα κάνατε αν εμφανιζόταν η μορφή του Σατανά στην... μπανιέρα σας;


    Μία ολόκληρη οικογένεια στην Ουγγαρία, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσει το... μπάνιο της! Σύμφωνα με το "Orange News", η οικογένεια είχε μόλις ολοκληρώσει την ανακαίνιση του μπάνιου όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στα πλακάκια πάνω από την μπανιέρα την εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία!









      

      "Έκανα ντους, όταν είδα ξαφνικά δύο μάτια να με κοιτάζουν επίμονα"
    , δήλωσε τρομοκρατημένη η Andrea Csrefko, ιδιοκτήτρια του σπιτιού. " Προσπαθήσαμε να καθαρίσουμε τη μορφή από τα πλακάκια, αλλά δεν φεύγει με τίποτα! Είναι απολύτως βέβαιο πως δεν υπήρχε εκεί όταν τα τοποθετήσαμε πριν από λίγες μόλις εβδομάδες",  πρόσθεσε ο σύζυγός της Laszlo Csrefko.
     
    Σύμφωνα με την οικογένεια, η εικονα που έχει εμφανιστεί στον τοίχο του μπάνιου τους είναι ο... ίδιος ο Σατανάς! Για αυτό το λόγο ζητούν βοήθεια από εξορκιστή για να διώξει κάθε κακό πνεύμα από τον χώρο.
     "Το δωμάτιο είναι πάντα παγωμένο, άσχετα με το πόσο ανάβουμε τη θέρμανση και πλέον σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε επειδή είναι πολύ τρομακτικό. Χρειαζόμαστε βοήθεια από τον Θεό αλλιώς θα το σφραγίσουμε για πάντα", λένε. 
      Το pyles.tv σας αφήνει να αποφασίσετε μόνοι σας σε ποιόν... μοιάζει η μορφή που βλέπετε στην εικόνα!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ