• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΕΣ, Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ BRUNO BORGES ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ.



    Ο Bruno Borges, 24 ετών, φοιτητής ψυχολογίας, εξαφανίζεται στις 27 Μαρτίου του 2017. Λίγες μέρες αργότερα οι γονείς του μπαίνουν στο δωμάτιό του και βρίσκουν κάτι το αδιανόητο. Ένα τεράστιο άγαλμα ενός Ρωμαίου φιλόσοφου, του Γιορντάνο Μπρούνο, τους τοίχους γεμάτους με αδιανόητα σύμβολα, ζωγραφιές του με εξωγήινους και 14 κρυπτογραφημένα βιβλία που γράφτηκαν στο χέρι από τον ίδιο.

    Η εξαφάνιση του Borges πήρε τεράστια δημοσιότητα στην πατρίδα του στη Βραζιλία, με μερικούς ανθρώπους να πιστεύουν ακόμη ότι θα μπορούσαν να τον έχουν απαγάγει οι εξωγήινοι. Αμέσως μετά την εξαφάνισή του, οι γονείς του άρχισαν να μεταφράζουν τα βιβλία του και η πρώτη έκδοση δεν άργησε να κυκλοφορήσει (TAC - Θεωρία Απορρόφησης της Γνώσης).

    Σχεδόν πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή του, ο Bruno Borges, εμφανίστηκε ξαφνικά στη πόρτα του σπιτιού της οικογένειάς του, φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος, κι αφού πρώτα ενημέρωσε τις αρχές. Με την επιστροφή του, το πρώτο από τα 14 βιβλία του που αναμενόταν να κυκλοφορήσει γίνεται μπεστ σέλερ, αφού βρέθηκε στον κατάλογο των βιβλίων με τις περισσότερες πωλήσεις εκείνης της εβδομάδας, σύμφωνα με το Publish News.


    Τελικά ήταν αληθινή η εξαφάνιση του Bruno Borges; Ο ίδιος και η οικογένειά του αρνούνται ότι αυτή η υπόθεση ήταν απλά ένα κόλπο δημοσιότητας ή ένα καλό μάρκετινγκ για τα πουλήσουν τα βιβλία (που είναι και η επικρατέστερη θεωρία). Πάντως, εδώ υπάρχει μια παρτίδα λεπτομερειών που δεν ξέρουμε. Θα μπορούσε όλο αυτό να είχε σχέση με διάφορες πνευματικές ομάδες στη Βραζιλία που επιδιώκουν να «ανυψώσουν» κάποιο είδος προφήτη; Και τι γίνεται με τη ζωγραφιά του Borges με τον εξωγήινο; Μία συνεννοημένη συνάντηση με ένα εξωγήινο ον που δεν θέλει ακόμα να μας αποκαλύψει και απλά περιγράφει ως «η απομόνωση που χρειαζόμουν για πνευματική ανάταση;». Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από τον ίδιο...



    ufotruth-gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ