• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

    Προσοχή Προβοκάτσια εν όψει!…Τι γυρεύει η αλεπού στο Παζάρι;

    Το ΥΠΕΞ της Τουρκία καταδίκασε την επίθεση που διοργανώθηκε εναντίον του κεντρικού γραφείου του κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης (DEB) που αποτελεί της «αρτηρία» της πολιτικής ζωής της (Τουρκικής )Μειονότητας της Δ. Θράκης.


    «Καταδικάζουμε την βίαιη επίθεση με στόχο τα κεντρικά γραφεία του κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης (DEB) που κατέχει μία πολύ σημαντική θέση στην πολιτική ζωή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» υπογράμμισε με ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ.
     
    Στην ιδια ανακοίνωση σημειώθηκε:

    «Η επίθεσης που διοργανώθηκε από άγνωστα άτομα στα γραφεία του κόμματος (DEB) απέχει μόλις 8 χλμ από την Κομοτηνή. Στην επίθεση επίσης κλάπηκε και το αυτοκίνητο του αποθανόντα ηγέτη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και ιδρυτή του κόμματος (DEB), Σαντικ Αχμέτ».
     
    21
     

    Στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ επίσης ζητήθηκε η άμεση διαλεύκανση του περιστατικού και επίσης σημειώθηκε ότι το υπουργείο προχώρησε σε πρωτοβουλία ενώπιον των Ελληνικών αρχών επι του θέματος.
     


    Αν αυτό δεν είναι εμπλοκή στα εσωτερικά της Ελλάδος της Τουρκίας τότε τί είναι; Αν  όλα  πλέον δείχνουν πως είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια από κύκλους που δρούνε στη Θράκη και εδώ οι Υπηρεσίες πρέπει να δράσουν πριν είναι πολύ αργά για τη Θράκη μας!




    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ