• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

    Aγρίνιο: Αποπειράθηκε να αρπάξει μαθητή από Δημοτικό σχολείο

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com μαθητή της 6ης Δημοτικού πλησίασε χθες άγνωστος άνδρας που επέβαινε σε κλειστού τύπου αυτοκίνητο και του ζήτησε να τον μεταφέρει ο ίδιος στο σπίτι του. Ο άγνωστος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον ανήλικο ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με τους γονείς του για να τον πάρει. Ο ανήλικος τρόμαξε και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει.
    Αξίζει να σημειωθεί πως ένας πατέρας είχε προσέξει μια περίεργη συμπεριφορά τις προηγούμενες ημέρες ενός κλειστού τύπου αυτοκίνητου έξω από το σχολείο. Κατέγραψε τα στοιχεία και πλέον είναι στην διάθεση της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση.
    Σήμερα το πρωί ο δ/της του συγκεκριμένου Δημοτικού Σχολείου κατά την διάρκεια της προσευχής έκανε γνωστό το συμβάν αυτό στους γονείς, τονίζοντας την μέγηστη προσοχή που πρέπει να έχουν όλοι απέναντι στα παιδιά κατά την προσέλευσή τους και την αποχώρησή τους από τα σχολικά συγκροτήματα.
    Ευτυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ο φόβος και η αντίδραση φυγής του ανήλικου μαθητή της 6ης τάξης του Δημοτικού, τον γλύτωσε από μια άγνωστη γι αυτόν εξέλιξη.

    Πηγή: agrinioreport.com
    patrastimes.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ