• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

    Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας Ξεκίνησε το 2006… Θα Τελειοποιηθεί το 2016…

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006… Υπερψηφίζεται από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την ίδρυση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα
    Έκτοτε οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πλέον στις μέρες μας βλέπουμε την Ελλάδα να γεμίζει αλλόθρησκους, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες (με τη μάσκα των μεταναστών-προσφύγων) με τις… ευλογίες του άθεου ανθέλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα… Ο οποίος φροντίζει ακατάπαυστα για τους απανταχού λαθραίους, την ίδια ώρα που καεί τους Έλληνες…. Βέβαια, δεν είναι μόνος του, αφού οι περισσότεροι εκ των πολιτευτάδων μας είναι μασόνοι και εργάζονται για την καταστροφή του ελληνικού έθνους… Το 2016 Αναμένεται να είναι η χρονιά ορόσημο, αφού με την έναρξη των εργασιών του Τεμένους στην Αθήνα και με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι «καημένοι πρόσφυγες» θα γίνουν κράτος εν κράτει και θα κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα για την επιβολή της Σαρία στην Ελλάδα…
    7 Νοεμβρίου 2006… Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση του ισλαμικού τεμένους
    Η είδηση όπως είχε γραφτεί τότε: «Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν όλες οι πτέρυγες της Βουλής, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ασκούν κριτική σε επιμέρους άρθρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης απορρίφθηκε από την πλειοψηφία το αίτημα αντισυνταγματικότητας που έθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος και Ι.Διαμαντίδης για άρθρα του νομοσχεδίου, τα οποία ρυθμίζουν θέματα διοίκησης και ορισμού του ιμάμη του τεμένους. Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο είναι αδιανόητο να συγκροτείται το Διοικητικό Συμβούλιο του τεμένους, στην πλειοψηφία του από ορθόδοξους χριστιανούς δημόσιους υπάλληλους, και αυτό να εισηγείται το διορισμό του ιμάμη στον υπουργό Παιδείας. Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε την απόσυρση ή αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου προκειμένου «να φτάσουμε σε ένα επιστημονικά άρτιο, πολιτικά ασφαλές και συνταγματικά έγκυρο νομοθέτημα».
    Η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών παραχωρείται από την ελληνική πολιτεία «κατά χρήση», και η εποπτεία του ελληνικού κράτους δίδει τη ευκαιρία σε όλους τους μουσουλμάνους, ανεξαρτήτως δόγματος ή εθνικότητας, να τελέσουν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους. Άλλωστε, πρόσθεσε η κ. Γιαννάκου, κάθε μουσουλμανική ομάδα μπορεί να φέρει το δικό της ιμάμη να λειτουργήσει στο τέμενος. Υπενθύμισε επίσης, ότι όλα τα δόγματα στην Ελλάδα δικαιούνται να ζητήσουν άδεια για ίδρυση ευκτήριων οίκων. Κάλεσε, δε, όλες τις πτέρυγες να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο και να μην επιμένουν στις επιφυλάξεις τους, ώστε να μην χρειαστούν «άλλα είκοσι χρόνια» για τη δημιουργία του τεμένους, στον Ελαιώνα της Αθήνας, από τότε που σχεδιάστηκε η ανέγερση τεμένους στην Παλλήνη Αττικής. Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και του ΣΥΡΙΖΑ Αθ.Λεβέντης παρατήρησαν ότι δεν τέθηκε θέμα αντισυνταγματικότητας κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Το κόμμα μας θέτει το πολιτικό σκέλος του νομοσχεδίου για τον «εναγκαλισμό» κράτους-εκκλησίας είπε η κ. Νικολαΐδου ενώ ο κ. Λεβέντης εξέφρασε το φόβο, μήπως η όλη η διαδικασία φέρει πίσω το εγχείρημα και ναυαγήσει.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Β.Μαγγίνας δήλωσε ότι η συμμετοχή μη μουσουλμάνων στο διοικητικό συμβούλιο του ισλαμικού τεμένους περιορίζεται στη διοίκηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο των οικονομικών πόρων καθώς και ότι είναι σαφής η διάκριση μεταξύ διαχείρισης του τεμένους και του θρησκευτικού-λατρευτικού μέρους. Αργότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ. Καστανίδης δήλωσε ότι μπορεί να απορρίφθηκε η πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο κ. Βενιζέλος, την οποία ανέλαβε την ευθύνη να υποβάλει, υπάρχουν όμως παρατηρήσεις που πρέπει να ενσωματωθούν, όταν θα συντάσσεται η ιδρυτική πράξη και το καταστατικό του ιδρύματος».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ