• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

    Προφυλακίστηκε η μητέρα της 4χρονης Άννυ! – ” Δεν έχω καμία ανάμειξη. Αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου!” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

    Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτρια η μητέρα της 4χρονης Άννυ. Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και της έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

    TI ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ
    Το Σάββατο 2 Μαΐου μιλησα με το Σαββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολαι, γιατι είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολαι με καιησυχασε ότι λέγοντας μου ” δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα αν ακούσεις και τιποτα μην στεναχωρηθεις. Αφού έμαθα απο την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολαι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος.
    mana2
    Το χειρότερο που πέρασε απο το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ηταν ότι μηπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδι και απο τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε
    Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλα τα λεφτά που της έδινα ηταν καλα.
    Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδι απο τη μανα του όταν τσακώθηκε μαζι της επειδή εκείνη πούλησε το ταμπέλες του παιδιού για να παρει τσιγάρα.
    Δεν έχω καμία ανάμειξη. Αφήστε με να κανω τα σαράντα του παιδιού μου.
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
    Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα… η μητέρα της 4χρονης Άννυ, Δήμητρα Μπορίσοβα, προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
    Η γυναίκα που επί μέρες μπέρδευε τις Αρχές με τις αντιφατικές καταθέσεις της στην Αστυνομία, θα κληθεί όχι μόνο να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την οδήγησε να εμφανίζεται συγκαταβατική και προστατευτική απέναντι στον πατέρα της Άννυ, αλλά και να φωτίσει περισσότερο την προσωπικότητα του συγκατηγορουμένου της.
    Όπως υποστηρίζουν η ίδια και ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, δεν γνώριζε το φρικτό τέλος της κόρης της. Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η 25χρονη -που απουσίαζε στην Γερμανία όταν η Άννυ έφυγε από τη ζωή- φεύγοντας άφησε το παιδί στη μητέρα του συντρόφου της στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος πήρε το κοριτσάκι στο σπίτι του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα καθώς θα γύριζε η ίδια από το ταξίδι της.
    Στη δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το ζευγάρι, τις οποίες θα αξιολογήσει η ανακρίτρια, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τον ρόλο και τον βαθμό εμπλοκής της μητέρας στην τραγική κατάληξη του παιδιού.
    Σε μια πάντως από αυτές τις συνομιλίες, η Μπορίσοβα δείχνει εκνευρισμένη και λέει στον σύντροφό της ότι θα φύγει από αυτόν γιατί πιστεύει πως «της πούλησε το παιδί» και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί «κάτι έκανε στο παιδί».
    Πριν την απολογία της 25χρονης στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της, παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είχαν το κοριτσάκι μέχρι πριν λίγους μήνες.
    Ο παππούς της Άννυ, σε συνέντευξή του έχει πει πως το κοριτσάκι τού ζητούσε να το πάρει πίσω στη Βουλγαρία, ενώ η γιαγιά της μικρής έχει αναφερθεί σε βίαιη συμπεριφορά του 27χρονου έναντι της κόρης και της εγγονής της.
    Δείτε την έξοδο της από τα δικαστήρια:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ