• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 19 Μαΐου 2015

    Απίστευτη τηλεοπτική Διαφήμιση των Illuminati! Το μήνυμά τους. (βίντεο)

    Αφύπνιση συνείδησης: Το μήνυμά τους υπάρχει στην περιγραφή του βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube.


    Είναι το εξής: 
    " Ο Οργανισμός Illuminati είναι μια ελίτ συλλογή από πολιτικούς ηγέτες, ιδιοκτητών επιχειρήσεων, του θεάματος, και άλλων μελών αυτού του πλανήτη. Με την ένωση των ηγετών του κόσμου, σε ένα λιγότερο περιοριστικό, ιδιωτικό τομέα - χωρίς πολιτικά, θρησκευτικά, και γεωλογικά όρια - ο οργανισμός μας βοηθά να προωθήσει την ευημερία του ανθρώπινου είδους στο σύνολό του.
     
    Η διαχείριση της ζωής 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι ένα δύσκολο έργο. Το καθήκον μας σε αυτόν τον πλανήτη έχει εκταθεί ανά τους αιώνες και επέζησε ακόμη και στους πιο εδραιωμένους φορείς των κυβερνήσεων.. Για να συνεχίσει (η οργάνωση) να λειτουργεί δια μέσω των κοινωνικών αλλαγών, οι εργασίες των Illuminati απαιτούν την ανωνυμία τόσο για τα μέλη μας όσο και για τη δουλειά μας. 
    Δεν θα μας βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλίο ή έγγραφο της ιστορίας. Ωστόσο, οι Illuminati βοήθησαν στο να διαμορφωθούν όλες οι σημαντικές (στρατηγικής σημασίας) κινήσεις σε αυτόν τον πλανήτη από τότε που ιδρύθηκε η πρώτη ανθρώπινη κυβέρνηση. Η δουλειά μας "μαρκάρεται" συχνά από διακριτά σύμβολα ως μέσο εντοπισμού της επιρροή μας μέσα από την ιστορία, για εκείνους που επιθυμούν να διερευνήσουν.
     
    Με "απαλή" και άγνωστη καθοδήγηση από τον οργανισμό μας, το ανθρώπινο είδος επιτρέπεται να λειτουργεί στη φυσική του σειρά ενώ παίζει το ρόλο του ως γρανάζι-α σε μια μηχανή για την καλυτέρευση του κόσμου. "
     

    Αυτό που μέχρι τώρα για τους περισσότερους ήταν μια θεωρία συνωμοσίας, αποδεικνύεται πραγματικότητα και μάλιστα πολύ επικίνδυνη. Οι ίδιοι παραδέχονται τη χειραγώγηση των γεγονότων της ιστορίας από την πρώτη ανθρώπινη κυβέρνηση όπως αναφέρουν. Μέσω των μελών τους (πολιτικοί, ΜΜΕ, εταιρίες κλπ) έχουν τη δύναμη να καθοδηγήσουν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Όλη την ανθρωπότητα δηλαδή! Και μάλιστα μας αφήνουν, μέσω της "απαλής" καθοδήγησης τους (χειραγώγησης ή πλύσης εγκεφάλου), να λειτουργούμε και "ελεύθερα" , παίζοντας τον ρόλο των γραναζιών της μηχανής τους..... για την καλυτέρευση του κόσμου! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!



    Κατ΄ αρχάς ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μας χειραγωγούν και να μας καθοδηγούν εκεί που θέλουν; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να στήνουν γεγονότα στον πλανήτη μας; Ποιος ζήτησε τη βοήθεια της συμμορίας τους; Αυτά τα γεγονότα και οι καταστάσεις που στήνουν τι είδους είναι;  Να φανταστούμε πως είναι κάθε τι που επηρεάζει το κόσμο σε παγκόσμια κλίμακα... Κρίση, τρομοκρατία, τεχνολογία, παγκοσμιοποίηση, πανθρησκεία (όπως και όλες οι θρησκείες που προηγήθηκαν) , επαναστάσεις, παγκόσμια κινήματα και ούτω καθεξής. 



    Πραγματικά πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο θράσος για να βγάλουν ένα τέτοιου είδους διαφημιστικό. 
    Και όλα αυτά για το καλό μας... ΠΑΝΤΑ!



    Δείτε το 





    Ρίξτε μια ματιά και στις επίσημες σελίδες τους. 


    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ