• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 19 Μαΐου 2015

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

    Ένας σουηδός σχεδιαστής δημιούργησε μια σημαία που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει όλην την ανθρωπότητα στην περίπτωση εκείνη που θα ανακαλύπταμε ένα νέο πλανήτη.
    Η γη έχει πραγματικά την ανάγκη μιας σημαίας ;
    “Στ΄αλήθεια όχι” απαντά το site  Wired UK,τουλάχιστον όχι όσο ακόμη δεν ανακαλύψαμε ένα νέο πλανήτη για να τη στήσουμε.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να την σχεδιάσει κάποιος.”
    Bureaucracy
    Αυτή την παγκόσμια σημαία πραγματοποίησε ο Oskar Pernefeldt, της Πανεπιστημιακής Σχολής του design Beckmans, στη Στοκχόλμη Stockholm με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών και της  Nasa. “Και αυτό δημιούργησε αναταραχή οn ligne” παρατηρεί το βρετανικό site.Caygiiyggiygiy
    Ο σουηδός φαντάστηκε τη σημαία για να αντιπροσωπεύει με το πιο πιστό τρόπο την ανθρωπότητα με ένα βαθύ μπλε που συμβολίζει το νερό “χωρίς το οποίο καμιά ζωή δεν θα ήταν δυνατή σε αυτόν τον  πλανήτη ” και 7 κύκλους σε αλληλοπεριχώρηση για να σχηματίσουν ένα λουλούδι  “ σύμβολο της ζωής στη γη”.Flag_construction_w_flag (1)
    Η σημαία είναι εμπευσμένη από την οπτική των ταξιδιών στο διάστημα “προκειμένου οι αστροναύτες να αντιπροσωπεύονται περισσότερο ενωτικά παρά να προβάλουν τις χώρες τους”. (COURRIER INTERNATIONAL 19/05/2015)
    dimpenews.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ