• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 3 Μαΐου 2015

    Ο Κόσμος θα Τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2015 και Ο Λόγος είναι Αυτός…

    Αναλυτές της Wall Street έχουν συλλογιστεί το μυστήριο του τι φαίνεται στους οικονομικούς κύκλους των επτά χρόνων. Έχουν, επίσης, αναρωτηθεί γιατί φαίνεται να έρχονται το Σεπτέμβριο.

    Σημειώστε ότι είναι πολύ πιθανό, δεδομένου πως όλα τα εμπειρικά, προφητικά και Βιβλικές δεδομένα, ότι αυτή η Shemitah «οικονομική κατάρρευση» θα είναι η τρίτη σφραγίδα της Αποκάλυψης. Αυτή η κρίση είναι στην πραγματικότητα μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και δεν περιορίζεται μόνο στις ΗΠΑ (αν και ξεκινά εκεί). Σύμφωνα με τη βιβλική αυτή απόφαση, η οικονομική κατάρρευση πρέπει να συμβεί κάποια στιγμή από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015.
    Ζούμε στους έσχατους καιρούς, οι προφητείες της Αγίας Γραφής είναι έτοιμες να εκπληρωθούν μπροστά στα μάτια μας.
    Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους θα υπάρξει κορύφωση των προφητικών και σημαντικών γεγονότων.
    Ο κύριος στόχος αυτού του βίντεο βρίσκεται στο Shemitah.
    Προειδοποίηση στην Αμερική για την επερχόμενη κατάρρευση του δολαρίου. Όταν συμβεί αυτό, το μόνο που έχετε λάβει ο κόσμος ως δεδομένο στη ζωή, ξαφνικά θα έρθει σε ένα τέλος. Ποτέ δεν έχει γνωρίσει τέτοια καταστροφή. Τι θα κάνεις όταν δεν υπάρχει περισσότερο νερό, τροφή, ηλεκτρικό ρεύμα ή καύσιμο; !! Θα υπάρξουν ταραχές, λεηλασίες, στρατιωτικός νόμος, βιασμοί, χάος, βασανιστήρια και δολοφονίες, καθώς και φυλάκιση και ασθένεια, όλα τα κακά θα κατέβει πάνω στον κόσμο ξαφνικά. Όλα επειδή ο κόσμος αρνήθηκε να μετανοήσει και να γυρίσει πίσω στον αληθινό Θεό.
    2015. Τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα αυτήν την ημέρα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ