• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

    Έβγαζε γυμνές… selfie μέσα στο ελβετικό κοινοβούλιο (Φωτογραφίες)

    Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε γραμματέας του ελβετικού κοινοβουλίου η οποία αντί να εργάζεται έβγαζε αποκαλυπτικές φωτογραφίες.
    Οι πολλές ώρες εργασίας προφανώς δημιούργησαν μία ιδιαίτερη οικειότητα με το χώρο για την νεαρή γραμματέα του ελβετικού κοινοβουλίου, η οποία σε κάθε ευκαιρία έβγαινε από τα… ρούχα της και φωτογραφιζόταν.
    Η νεαρή γραμματέας στη συνέχεια ανέβαζε τις «καυτές» φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο twitter.
    Η γραμματέας, που θεώρησε καλό να μοιραστεί με τους 11.000 follower της τις αποκαλυπτικές selfies της, ξεσήκωσε σάλο αλλά η ίδια θεωρεί ότι δεν έκανε κάτι κακό.
    Συγκεκριμένα, όπως είπε στην εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung, οι φωτογραφίες της δεν παραβίασαν κάποιον από τους κανονισμούς για τους εργαζομένους στη βουλή γιατί είναι μέρος της ιδιωτικής της ζωής.

    Οσο για το αν ανησυχεί μήπως κάποιοι συνάδελφοί της δουν τι φωτογραφίες, εκείνη αμέριμνη απάντησε: «Δεν έχω συνεχώς στο μυαλό μου αυτό το θέμα».

    Η εκπρόσωπος ανθρώπινου δυναμικού του κοινοβουλίου δήλωσε ότι ενημερώθηκε για το θέμα από το δημοσίευμα. «Τώρα θα πρέπει να αποφασιστεί αν η υπάλληλος παραβίασε τους κανονισμούς.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ