• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

    Robin Williams: Στην Ελληνική Ιστορία οφείλει να υποκλίνεται όλη η ανθρωπότητα.

    Ο RobinWilliams, ως πραγματικός άνθρωπος του πολιτισμού και όχι γιαλαντζί, είχε αναγνωρίσει δημόσια την κοιτίδα του. Μάλιστα δεν είχε διστάσει να συγκρίνει την Ελλάδα με τις Αγγλία και Γερμανία, που σήμερα παριστάνουν ό,τι είναι κάτι αλλά στην ουσία δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το σπουδαίο, πέρα από μια πρόσκαιρη ευημερία, βουτηγμένη στο αίμα και τον ιδρώτα άλλων. 

    Διαβάστε τι είχε δηλώσει το 2011 στο Πρώτο Θέμα:

    Η Ελληνική Ιστορία είναι κάτι στο οποίο οφείλει να υποκλίνεται όλη η ανθρωπότητα. 
    Μπορεί η οικονομία σας να πηγαίνει κατά διαόλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι. Τα οικονομικά δεδομένα διαρκώς αλλάζουν σε Ευρώπη και Αμερική για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι εκεί για να υπενθυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορεί να επιστρέψουν. Εγώ τώρα στην Αγγλία, για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Ηρθα για την προώθηση της ταινίας και θα φύγω. Τι να δω, το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. 
    Όπως κι αν πάω στη Γερμανία, δεν με ενδιαφέρει το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο δεν αποτελεί σύμβολο ευημερίας αλλά το αντίθετο. Ωστόσο τη Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τα αγνοήσεις! 


    Καλόν παράδεισο! 

    pygmi.gr

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ