• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

    Τραγωδία στη Λευκάδα: Τρεις νεκροί σε αποστακτήριο από αναθυμιάσεις

    Οι εργασίες σε δεξαμενή παραγωγής κρασιού απέβησαν μοιραίες για τρεις άνδρες. Έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλο
    Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε τρεις άνδρες, στη Λευκάδα, καθώς έχασαν τη ζωή τους σε αποστακτήριο, από αναθυμιάσεις.
    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (14/08) στην Καρυά. Ο ένας εκ των τριών άτυχων ανδρών, 57 ετών, έκανε εργασίες σε δεξαμενή παραγωγής αλκοολούχου ποτού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως έσπευσε ένας 63χρονος συνάδελφός του για να τον βοηθήσει, ωστόσο και αυτός έχασε τις αισθήσεις του ενώ και ο τρίτος άνδρας, 65 ετών έμελλε να έχει την ίδια τύχη.
    Οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Εκεί, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους επαναφέρουν στη ζωή, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν. Να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο κατέληξε, για προληπτικούς λόγους, και ένας εκ των πυροσβεστών.
     
    Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
    "Περί την ώρα 15.15 μέσω ΕΚΑΒ προσεκομίσθησαν νεκροί  διαδοχικά από την Καρυά Λευκάδος  έπειτα από αναφερόμενη εισπνοή αναθυμιάσεων σε δεξαμενή παραγωγής αλκοολούχου ποτού, τρεις άνδρες ηλικίας 63 ετών, 57 ετών και 65 ετών.
    Κατά την εισαγωγή τους στα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων περιστατικών) έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από την ομάδα ανάνηψης του νοσοκομείου (αναισθησιολόγο, χειρουργό – εντατικολόγο και παθολόγο) για περίπου 40 λεπτά στον καθένα η οποία , δυστυχώς, δεν απέδωσε. Οι άτυχοι άνδρες θα παραπεμφθούν για νεκροψία – νεκροτομή ως ορίζει ο νόμος." 
     
    Πληροφορίες από lefkadapress.gr, φωτό από aromalefkadas.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ