• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

    Διπλό φόρο φέρνει η κυβέρνηση Σαμαρά: Είναι αποφασισμένοι να εξοντώσουν τον Ελληνικό Λαό

    Η ανειλικρίνεια και η υποκρισία του Σαμαρά και της παρεούλας του, που καταδυναστεύουν την Χώρα, φάνηκε ευθύς αμέσως μετά τις εκλογές για πολλοστή φορά. Με το γνωστό θράσος που τον διακρίνει ο Σαμαράς έλεγε προεκλογικά πως δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι.
    Το πώς το εννοούσε αυτό φαίνεται από τον νέο τρόπο φορολόγησης των Πολιτών, με τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους να αποτελούν για μια ακόμη φορά τα ιδανικά «πειραματόζωα».

    Θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη κλοπή στα εισοδήματα των Ελλήνων φορολογουμένων με την διπλή φορολόγηση που θα υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι με βάση το νέο σχέδιο της κυβέρνησης Σαμαρά από την αρχή του νέου έτους θα αρχίσει να παρακρατείται ο φόρος του 2015 από μισθούς και συντάξεις. Δηλαδή, οι φορολογούμενοι θα προκαταβάλουν τον φόρο του 2015, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να πληρώσουν και τον φόρο του 2014. Για ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, προβλέπεται προκαταβολή του φόρου και για το 2016, οπότε πλέον μιλάμε για τριπλή φορολόγηση!

    Η κυβέρνηση Σαμαρά «έχει ξεφύγει τελείως», με την αναλγησία και την απανθρωπιά να διέπουν πλήρως την εφαρμοσμένη πολιτική της. Δεν διστάζει να αυτοεξευτελίζεται και να αναιρεί τα λεγόμενά της σε καθημερινή σχεδόν βάση. Η ουσία, όμως, βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι ολοφάνερο ότι η συνεχιζόμενη παραμονή της αντεθνικής και αντιλαϊκής αυτής κυβέρνησης στην εξουσία αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό. Η αποπομπή της από τον κυβερνητικό θώκο πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

    Γιώργος Μάστορας

    noznewz.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ