• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

    Αυτό είναι το πρώτο αυτοκίνητο και ελικόπτερο μαζί

    Τώρα όλοι μπορείτε να νιώσετε σαν τον Κρίστοφερ Λι στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «The Man with the Golden Gun» καθώς δημιουργήθηκε το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα είναι και….καθόλα νόμιμο.



    Το πρακτορείο Bloomberg έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο. Ο τρόπος οδήγησης του δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα καθώς η καμπίνα του γέρνει προκειμένου να μπορεί να τρέχει με σταθερότητα πάνω από το οδόστρωμα.

    Ο Ρόμπερτ Ντιντζενμέις, CEO της PAL-V είπε όλα τα παραπάνω στο ειδησεογραφικό πρακτορείο προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο, το οποίο κατάφερε να σχεδιάσει η εταιρεία του και μάλιστα είναι καθόλα νόμιμο.

    Το όχημα κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς της ΙΑSA (International Air & Shipping Association) αλλά και της Ευρωπαϊκής Αρχής Οδικής Κυκλοφορίας και έτσι μπορεί να πωληθεί σε οποιαδήποτε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Όλοι όσοι ενδιαφερθούν γι αυτό το νέο θαύμα της τεχνολογίας θα πρέπει να έχουν εκτός από δίπλωμα οδήγησης και δίπλωμα αεροπλοΐας, σύμφωνα με τον Ντιντζενμέις. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 300.000 ευρώ ενώ θα υπάρξει και μία limited edition που προορίζεται για τους συλλέκτες και η τιμή εκκίνησης θα είναι τα 500.000 ευρώ.

    Ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στρατιωτικοί οργανισμοί, οργανισμοί ασφαλείας και αστυνομικοί ενώ το ιπτάμενο αυτοκίνητο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και πολλών ιδιωτών.

    Δείτε το βίντεο:

    sahiel.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ