• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

    ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΠΑΝΙΚΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

    Πανικός επικρατεί στις ΗΠΑ με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο προειδοποιεί ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. 
    Στο βίντεο καταγράφονται βουβάλια να τρέχουν στο Εθνικό Πάρκο Γέλοου-στόουν «για να σωθούν από την επικείμενη έκρηξη ενός ηφαιστείου που βρίσκεται στην περιοχή» αναφέρει ο χρήστης που το ανέβασε στο Διαδίκτυο. Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου με πολλούς να μιλούν για το τέλος του κόσμου. 
    Όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων ένας σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο αργότερα, έμελλε να σπείρει τον πανικό, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως τελικά έχει φθάσει το τέλος του κόσμου. 
    Τόσο, το συγκεκριμένο βίντεο, όσο και ο σεισμός, είχαν ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου να δεχθούν κλήσεις και emails. Από την πλευρά τους , οι ίδιοι υποστήριξαν πως τα βουβάλια που φαίνονται στο βίντεο κατεβαίνουν σε ένα δρόμο που οδηγεί βαθύτερα μέσα στο Πάρκο κάτι που συνηθίζουν να κάνουν.
    «Ήταν μια ανοιξιάτικη μέρα και ήταν ζωηρά. Σε αντίθεση με τις διαδικτυακές αναφορές, πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο και όχι το τέλος του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πάρκου, Amy Bartlett. Ωστόσο, υπάλληλοι του Γέλοου-στόουν και γεωλόγοι της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι το αρχαίο σούπερ-ηφαίστειο κάτω από το Πάρκο δεν πρόκειται να εκραγεί για αιώνες. 
    Δείτε παρακάτω το περίεργο βίντεο :


    greek-weather.org
    ΠΗΓΗ
    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ