• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

    ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ!!ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!ΜΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!!!ΟΙ 72 ΔΑΙΜΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ!!!!

    Σολομών (εβρ. שְׁלֹמֹה), γιος του Δαβίδ (5ο τέκνο) και της Βηθσαβεέ, 3ος Βασιλιάς του Ισραήλ, ανέβηκε στο θρόνο του Ισραήλ στα 972 π.Χ. και βασίλεψε επί 40 χρόνια. Η βασιλεία του διακόπηκε με τον θάνατό του το 931 π.X. και τον διαδέχθηκε ο γιος Ροβοάμ....

    Ο ιστορικός Σολομώντας ήταν ο γιος του βασιλιά Δαυίδ και της Βηθεσδά, και κυβέρνησε το Ισραήλ το 14ο αιώνα πΧ. Υπήρχε μια φήμη που έλεγε πως ήταν πανίσχυρος μάγος και είχε υπό τον έλεγχο του 72 δαίμονες. Η “Διαθήκη του Σολομώντα”, η οποία γράφτηκε τον 1ο αι. πΧ, μας πληροφορεί για το χτίσιμο του τεράστιου Ναού του με τη βοήθεια δαιμόνων.



    Η Σολομωνική, είναι ένα Γριμμόριο (βιβλίο σκιών). Λέγεται ότι δόθηκε στον Σολομώντα, ώστε να μπορέσει με την βοήθεια δαιμονίων και πνευμάτων, να κτίσει τον ναό σε τρεις μέρες !

    Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι ένα γριμόριο (grimoire) βιβλίο μαγικών αφιερωμένο στον Βασιλιά Σολομώντα (όπως και πολλά άλλα). Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή και αργότερα. Το βιβλίο περιέχει πολλές παραγράφους και χωρία εμπνευσμένα από Ταλμουδικά κείμενα και από την Ιουδαϊκή μαγική και εωσφορική Καμπάλα διδασκαλία.

    *Σημείωση: Λέγεται πως το αυθεντικό χειρόγραφο έχει βρεθεί και βρίσκεται στην μυστική βιβλιοθήκη του Βατικανού.

    Είναι πολύ πιθανό η Κλείδα του Σολομώντος να ενέπνευσε μεταγενέστερες εργασίες όπως το Lemegeton, επίσης γνωστό ως The Lesser Key of Solomon, αν και υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Αυτό που μπορεί να οδήγησε στην δημιουργία του Lemegeton είναι οι κλητεύσεις και τα τελετουργικά του εξαγνισμού, ενώ λιγότερο σημαντικά ήταν τα ρούχα και τα μαγικά σύμβολα.

    Πολλές εκδοχές της Κλείδας του Σολομώντος υπάρχουν, σε διάφορες μεταφράσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφορές. Οι περισσότερες είναι χειρόγραφες και χρονολογούνται γύρω στον 16ο ή 17ο αιώνα, αλλά ένα πρωτότυπο γραμμένο στα Ελληνικά υπάρχει ακόμη από τον 15ο αιώνα.




    Πολλά βιβλία που ήταν αφιερωμένα στον Βασιλιά Σολομών γράφτηκαν στην χρονική περίοδο από το 1000 έως το 1453, που ήταν υπονομευμένη από τους Σταυροφόρους και την επιρροή που είχε η επαφή με τους Ιουδαίους καμπαλιστές και τους Άραβες αλχημιστές πάνω στους Ευρωπαίους μάγους και δαιμονολόγους.

    Αντίθετα από τα άλλα βιβλία, η Κλείδα του Σολομώντος δεν αναφέρει τα 72 πνεύματα που έκλεισε ο Σολομών σε ένα μπρούτζινο αγγείο, όπως αναφέρουν η Pseudomonarchia Daemonum (16ος αιώνας) και το Lemegeton σφραγίδα του δαίμονα (17ος αιώνας). Αυτό που η Κλείδα του Σολομώντος περιγράφει, δεν είναι η εμφάνιση ή η δουλειά κάποιου δαίμονα, αλλά μόνο τα απαραίτητα σκίτσα για να προετοιμάσει τον αναγνώστη για το κάθε μαγικό πείραμα.




    Η Κλείδα του Σολομώντος, χωρισμένη σε δύο βιβλία, περιέχει κλητεύσεις και επικλήσεις για να καλέσεις πνεύματα νεκρών (κατά προτίμηση στην μάχη) και πνεύματα από την Κόλαση (δεν ξεκαθαρίζεται αν θα είναι δαίμονες ή τιμωρημένες ψυχές, αλλά γίνεται κατανοητό από τον στόχο των κειμένων ότι τα πνεύματα αυτά είναι δαίμονες). Και για να προστατευτεί ο επικαλεστής (καλούμενος και ως εξορκιστής στο βιβλίο) από αυτούς και από μια πιθανή προσπάθεια δαιμονισμού υπάρχουν κατάρες για να υποχρεώσουν τα απρόθυμα πνεύματα να υπακούσουν.

    Το βιβλίο περιγράφει πώς να ετοιμάσεις το μελάνι για να ζωγραφίσεις τα μαγικά σύμβολα, που είναι απαραίτητα για τα πειράματα που ο μάγος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει, χρησιμοποιώντας αίμα ζώου αναμεμιγμένο με άλλες ουσίες. Όλες οι ουσίες που χρειάζονται για τα μαγικά σκίτσα και τα amulets περιγράφονται λεπτομερώς, καθώς επίσης και ο τρόπος εξαγνισμού και προετοιμασίας.




    Ο επικαλεστής πρέπει να περάσει από ένα είδος εξαγνισμού και κάθαρσης πριν εκτελέσει ένα απαιτητικό μαγικό πείραμα. Όλες οι διαδικασίες, τα τελετουργικά, τα ρούχα, τα χρώματα κ.α. αναφέρονται λεπτομερώς μέσα στο βιβλίο.

    Σύμφωνα με την Κλείδα του Σολομώντος διάφορα ζώα πρέπει να θυσιαστούν ως προσφορές στα καλούμενα πνεύματα, απαραίτητη συνθήκη που είναι όμως κοινή σε μεσαιωνικά βιβλία "μαύρης μαγείας". Το βιβλίο περιέχει οδηγίες για να εξασκηθεί ο αναγνώστης σε νεκρομαντεία, πειράματα αορατότητας, να προκαλέσει κακό σε άλλους, κτλ, και την ζωδιακή εποχή που είναι κατάλληλη για κάθε μαγικό πείραμα. 




    Όλα τα αναγκαία μαγικά όργανα που χρειάζονται για την εκτέλεση περιγράφονται με πολλές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου και τον τρόπο εκτέλεσής τους.
    Είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει εννέα κεφάλαια ,και το οποίο ξεκινάς να το διαβάσεις από το τέλος πρός την αρχή (διότι αυτά που έπονται, διαβάζοντας τα κανονικά ..σου προκαλούν χειρότερο κακό).

    Η Κλείδα του Σολόμωντος μιλάει για διάφορα που μπορείς να κάνεις όπως το πώς να γίνεις αόρατος, πως να δεις ποιός είναι αυτός που σου έχει κλέψει κάτι, πως να πετάς και άλλα πολλά αρκετά δελεαστικά. Το πρόβλημα όμως είναι πως όταν τα διαβάζεις σου σηκώνεται η τρίχα.Πρέπει να πεις προσευχές εωσφορικές και να σχεδιάσεις αποκρυφιστικά σχήματα ..


    Ένας από τους πολλούς "μαγικούς κύκλους" που βρίσκονται στο βιβλίο.


    Πολλοί προσπάθησαν να διαβάσουν το βιβλίο αυτό, είτε γιατί το θεώρησαν αστείο, είτε γιατί το θεώρησαν ανώδυνο και εύκολο. Κάποιοι κατέληξαν σε ψυχιατρείο και θεραπεύτηκαν, κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν και διώκονται από αρνητικά πνεύματα και δεν έχουν ησυχία. Βλέπεις δέχτηκαν τόσο έντονο σοκ, που διασαλεύτηκε η πνευματική τους ισορροπία.

    Και έχουν συμβεί και περιπτώσεις, θανάτου. Έχουν υπάρξει και αυτοί, λίγοι βέβαια, που κατάφεραν να υπερβούν τον εαυτό τους και να μην πάθουν τίποτα. Έχουν χάσει όμως για πάντα την συμπόνια και την αγνή καλοσύνη.




    Όπως είναι κατανοητό, η Σολομωνική, πραγματεύεται κάτι εξαιρετικά δύσκολο και σκοτεινό, μιας και αυτό που θέλει κατά τους Εβραίους, είναι να ελέγξει οντότητες σκοτεινές, όμως στην ουσία σε ελέγχουν αυτές!!!

    Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μια χαρά, αν και εφόσον ξέρεις τα ψιλά γράμματα. Ο ΔΑΙΜΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ και η εντολή που του δίνεις ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

    ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, που μια πιθανότητα 95% είναι όποιος το προσπαθήσει Σολομωνικά αναλφάβητος να μην τεθεί σε κίνδυνο, αφού δε θα συμβεί τίποτα. 


    Οι "σφραγίδες" από τα 72 πνεύματα που κυβερνούσε ο Σολωμώντας



    ΠΗΓΗ
    volcanotimes.com

    6 σχόλια:

    1. εγω εχω διαβασει τη σολωμονικη τα ιδια εχω και με πριν

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ama to diavasis me sixremia ke den kanis ta epikindina pragmata pou lei pistevo den pa8enis kati

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. παιδια ξερει κανεις που μπορω να το βρω? ελληνικα η αγγλικα δεν εχω θεμα αρκει να ειναι αθηνα για να μπορεσω να το παρω.. αλλιως online :/

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ