• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εργάζονται στην ΔΤ χωρίς να έχουν προσληφθεί

    Δεν υπάρχουν λόγια...! Αλλά δεν υπάρχουν... ούτε τα ονόματά τους! Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Πριν από λίγες μέρες ο Ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης ανακοίνωσε τα ονόματα 439 εργαζόμενων που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση.

    «Όλα καλά κι όλα... διαυγή» θα μπορούσε να πει κανείς, αν όμως, από τη λίστα που ανακοινώθηκε δεν έλειπαν αρκετά ονόματα που εργάζονται στη Δημόσια Τηλεόραση.
    Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού στη λίστα δεν υπάρχουν αρκετά ονόματα, όπως της Μάριον Μιχελιδάκη (που παρουσιάζει την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση), της Οντίν Λιναρδάτου (που παρουσιάζει την εκπομπή «Επικαιρότητα»), των πολιτικών συντακτών Γιάννη Τρουπή και Γιώργου Ευθυμίου (που βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων), αλλά και ανθρώπων που εργάζονται πίσω από τις κάμερες, όπως του αρχισυντάκτη Φώτη Καφαράκη.
    Από τη... διαυγή λίστα που ανακοίνωσε ο Γκίκας Μάναλης απουσιάζουν και άλλα ονόματα ανθρώπων που εργάζονται ήδη στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, αλλά που όπως αποδεικνύεται δεν έχουν –τουλάχιστον ακόμα- με... διαυγή τρόπο ενταχθεί στο δυναμικό της.
    Και μπορεί τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί κάποια συμπληρωματική λίστα, αλλά θα έπρεπε στο πλαίσιο της διαύγειας που επικαλούνται συνεχώς να προσέχουν πολύ περισσότερο, τουλάχιστον με τα πρόσωπα που βγαίνουν στον αέρα της ΔΤ. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι μπορεί να έριξαν «μαύρο» στην ΕΡΤ θέλοντας να την... επιδιορθώσουν όπως υποστηρίζουν, αλλά εξακολουθούν να τα κάνουν μπάχαλο σε ό,τι αφορά την κρατική τηλεόραση.



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ