• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

    Κοριτσάκι 6 ετών κάνει χρήση μαριχουάνας με συνταγή γιατρού!

    Η χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους έχει διχάσει πολλές φορές και μάλιστα υπάρχουν πολιτείες που η χρήση της ακόμα και για ιατρικούς λόγους, είναι απαγορευμένη.
    Στην περίπτωση όμως της 6xρoνης Σαρλότ Φίτζι από το Κολοράντο, οι περισσότεροι αποδέχονται ότι η χρήση της μαριχουάνας την έχει πραγματικά βοηθήσει.
    marixouana05
    Η Σαρλότ υποφέρει από κρίσεις επιληψίας τις οποίες παθαίνει εξαιτίας ενός συνδρόμου από το οποίο πάσχει και ονομάζεται Ντράβετ. Η μικρή έκανε πάρα πολλές θεραπείες, στην προσπάθεια να μειωθούν οι πολλές επιληπτικές κρίσεις που παθαίνει, αλλά δεν είχε κάποια βελτίωση. Τελικά οι γιατροί πρότειναν να δοκιμάσει μια θεραπεία με κάνναβη και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Από τις 300 κρίσεις που μπορούσε να πάθει σε διάστημα μιας εβδομάδας, μειώθηκαν στις 3.
    marixouana03
    Το κοριτσάκι άρχισε να είναι πιο ήρεμο και η μητέρα της η οποία έχει και ένα μπλογκ στο οποίο γράφει για την κατάσταση της κόρη της, έγραψε μετά την νέα θεραπεία. «Η Σαρλότ τρώει και πίνει συνέχεια και μάλιστα μόνη της για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Κοιμάται ήρεμη την νύχτα και όλα όσα έκανε όπως, αυτοτραυματισμούς, συνεχόμενο κλάμα, βίαιη συμπεριφορά, δεν είχε οπτική και κοινωνική επαφή, μια συμπεριφορά παρόμοια με τον αυτισμό, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και είναι πλέον ένα διαφορετικό παιδί. Κάνει ιππασία, χορεύει, σκαρφαλώνει. Για πρώτη φορά έχει φίλους. Είναι πλέον υγιής και πολύ χαρούμενη».
    marixoyana02
    Το συστατικό της κάνναβης που χρησιμοποιήθηκε για την θεραπεία της μικρής Σάρλοτ, άρχισε να χρησιμοποιείται και για άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα και το ονόμασαν «ο ιστός της Σαρλότ».
    marixouana06


    mothersblog

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ