• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΚΟΜΗ;;;; - Το Star άλλαξε τα λόγια του Μπαρμπαρούση, για να φαίνεται ότι βρίζει!

    Ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς για...το κόμμα της "Χρυσής Αυγής", τέτοιου είδους απαράδεκτες προπαγανδιστικές πρακτικές εναντίον της είναι -και πρέπει να είναι- καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα και φιλαλήθη άνθρωπο, πέραν κομματικών ή ιδεολογικών πεποιθήσεων.


    Και σε τελική ανάλυση, αν δεχτούμε ότι η "Χρυσή Αυγή" είναι πράγματι κάτι κακό, που πρέπει να πολεμηθεί, με τέτοιες πρακτικές το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δικαιώνεται ως "αδίκως διωκόμενη" και τελικά να ανεβαίνει στην συνείδηση μιας σημαντικής μερίδος Ελλήνων...

    Τι έγινε; Το κανάλι "Star" έδειξε βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Κώστας Μπαρμπαρούσης (γνωστός και ως "Καραϊσκάκης, λόγω της ιδιότυπης εμφανίσεώς του) να βρίζει βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αλλά και το Προεδρείο της Βουλής, πρώτα ως "ΚΛΕΦΤΕΣ" και έπειτα με τον χαρακτηρισμό "Γαμ...." (δύο φορές), όπου βεβαίως η ύβρις αυτή, όπως επιτάσσει ορθώς η τηλεοπτική δεοντολογία, δεν ακούγεται, παρά καλύπτεται από το γνωστό ήχο "μπιπ", ενώ στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης αναγράφεται το "γαμ..." για να καταλάβουν οι τηλεθεατές του σταθμού περί ποιας βρισιάς πρόκειται, χωρίς όμως να καταγραφεί αυτή ολόκληρη.

    Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η εικόνα, ο τίτλος του ρεπορτάζ, που φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης, καταγράφεται ως "Ποιος είναι ο Μπαρμπαρούσης" (προφανώς θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ένας χυδαίος υβριστής!).

    Ως εδώ όλα καλά. Ως γνωστόν, οι Χρυσαυγίτες δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, άρα μικρό πταίσμα η εκτόξευση μιας τέτοιας χοντρής βρισιάς εντός του Κοινοβουλίου από μέρους ενός εξ αυτών!

    Αν όμως κανείς ακούσει το βίντεο στην αυθεντική του μορφή, δίχως δηλ. τα "μπιμπ" και τα... "βοηθητικά" σχόλια και κείμενα, διαπιστώνει έκπληκτος πως πρόκειται για μια τεράστια κακοήθεια του τηλεοπτικού σταθμού, μιας που ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" δεν έλεγε "γαμ...", αλλά, ύστερα από το "ΚΛΕΦΤΕΣ", έλεγε... "Λαμόγια!", "Λαμόγια!" !!!

    Απίστευτο, ε; Δείτε το σχετικό βίντεο

    aneksigita-fainomena

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ