• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

    Πήγαν να την βιάσουν στην Tahrir όπως και τη Lara Logan


    Ακόμη μια επίθεση σε ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού στην Αίγυπτο ύστερα από την επίθεση και το βιασμό που υπέστη η ανταποκρίτρια του CBS Lara Logan το Φεβρουάριο του 2011 στην πλατεία Tahrir. Αυτή τη φορά στόχος του πλήθους ήταν η Sonia Dridi ανταποκρίτρια του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού France 24 TV στην πλατεία Tahrir –όπως και με την περίπτωση της Logan- και η οποία απήχθη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης την Παρασκευή.
    Τόσο ο σταθμός όσο και η ίδια –η οποία απελευθερώθηκε αργότερα από το αλαλάζων πλήθος- δεν έδωσαν πληροφορίες για το τι ακριβώς κακοποίηση υπέστη εντούτοις η ίδια έγραψε αργότερα και περιγράφοντας την κατάστασή της ως «απόλυτα σοκαρισμένη» και «περισσότερο φοβισμένη παρά κακοποιημένη».
    Από ότι έγινε γνωστό τουλάχιστον 30 άτομα από το πλήθος την είχαν περικυκλώσει και ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει ποιος ήθελε να την βοηθήσει και ποιος να την κακοποιήσει.
    Τελικά χάρη στη βοήθεια ενός Αιγύπτιου συναδέλφου της και μερικών άλλων κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το πλήθος προς καλή της τύχη. Η ίδια δήλωσε πως αρκετά από τα προσωπικά της αντικείμενα κλάπηκαν κατά τη διάρκεια που το πλήθος την οδηγούσε έξω από την πλατεία σε άγνωστο για αυτή χώρο.




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ