• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

    Νέα σειρά του National Geographic: «Είστε έτοιμοι για το τέλος του κόσμου;»

    Κάθε Δευτέρα, στις 22.00, εξερευνήσετε στο National Geographic Channel τις πιθανότητες επιβίωσης εάν τα χειρότερα σενάρια γίνουν πραγματικότητα… μέχρι και το τέλος του κόσμου!


    Η Nova προβάλλει μέσα από το νέο της τηλεοπτικό πρόγραμμα, έως τις 26 Νοεμβρίου τη νέα σειρά του National Geographic Channel«Έτοιμοι για το τέλος του Κόσμου;».

    Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στο National Geographic Channel, στις 22.00, αποτελεί ουσιαστικά μια διεισδυτική ματιά σε ανθρώπους και οικογένειες που προετοιμάζουν τον εαυτό τους, με διάφορους τρόπους: αποθέματα νερού, τροφής, όπλα και πολλά άλλα, για να αντιμετωπίσουν το τέλος του κόσμου και να καταφέρουν να επιζήσουν. 

    Μοναδικοί σε ότι αφορά στις πεποιθήσεις τους, στα κίνητρα και στις στρατηγικές τους, οι άνθρωποι αυτοί θα φτάσουν στα άκρα, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα. 

    Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί του National Geographic θα τους αξιολογήσουν για να διαπιστώσουν τις πιθανότητες επιβίωσης τους, ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες. 





    ishow.gr.msn.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ