• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

    Μοιρασιά στη Λιβαδειά


    Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης στον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας το Σάββατο και έληξε ισόπαλος 0-0.

    Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα του Παράσχου έφτασε τους έξι βαθμούς, παραμένοντας ωστόσο κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη ο Αστέρας έφτασε τους 14.

    Ο αγώνας
    Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, έχοντας κερδίσει τον χώρο του κέντρου, ωστόσο μέχρις εκεί.
    Οι Βοιωτοί ήταν φλύαροι επιθετικά, υστερώντας στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα ο Φούλοπ να μην ανησυχήσει ιδιαίτερα.
    Από την άλλη, ο Αστέρας είχε σωστή αμυντική διάταξη, όμως δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές στον αγωνιστικό χώρο και ως εκ τούτου δεν υπήρξε σκορ (0-0) στο πρώτο μέρος, το οποίο δεν είχε ρυθμό.
    Στο β' ημίχρονο, το ματς άνοιξε λίγο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φάσεις. Στο 59' το σουτ του Σανκαρέ απέκρουσε με δυσκολία ο Κυριακίδης, ενώ στο 67', έπειτα από πάσα του Ροτζέριο, ο Πόι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Φούλοπ.

    Προς το τέλος, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πιέσουν για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν το κατάφεραν κι έτσι η λήξη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το «στείρο» 0-0.
    Κίτρινες: Κόρμπος - Φορμίκα, Περόνε, Μπερτολίνι, Καρντάσιο, Ράγιος 

    Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): 
    Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (68' Μπουντόπουλος), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (80' Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72' Μπρίτο), Ζησόπουλος, Γεωργίου.

    Aστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο 89' Φραγκούλης), Ναβάρο (56' Καρντάσιο), Αλβάρεζ, Ράγιος, Περόνε, Ντε Μπλάσις (67' Καλαντζής).

    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης



    zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ