• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

    Εγκλημα και Τιμωρία Το μεγάλο έγκλημα στην Ελληνική Οικονομία μέσα από ένα απλό παράδειγμα! ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ λένε ψέματα για τις δόσεις των δανείων; Τι θα συμβεί στους μισθούς αν πάρουμε ή όχι την επόμενη δόση;


    Γιώργος Αδαλής 

    Από την κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά, οι οικονομολόγοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κυριολεκτικά τραβάν τα μαλλιά τους, απ όσα εκστομίζουν κατά καιρούς, βουλευτές, υπουργοί ακόμη και Πρωθυπουργοί εδώ στην Ελλάδα!

    Μειδιάματα, γέλωτες και ειρωνείες, καταγράφονται καθημερινά στον διεθνή τύπο ενώ στις ιδιωτικές συζητήσεις, οικονομολόγοι αναρωτιούνται, τι έχουν πάθει οι Ελληνες και υπομένουν όλα αυτά τα τραγελαφικά που ακούγονται για τη χώρα τους!!!

    Με κορυφαία την δήλωση του Πρωθυπουργού Παπαδήμου, ότι αν η Ελλάδα βγει από το Ευρώ, τότε η χώρα δεν θα μπορεί να αγοράσει πετρέλαιο, έκτοτε, κατεγράφησαν εκατοντάδες ανάλογες ηλίθιες δηλώσεις ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δηλώσεις ξεπερνούσαν το φάσμα της ηλιθιότητας και εισέρχονταν στο πεδίο της «οξείας μαλάκυνσης εγκεφάλου»!

    Διότι από πού κι ως που η χώρα θα σταματήσει να εισάγει πετρέλαιο , ότι κι αν συμβεί;

    Σε παλιότερο άρθρο μου, αμέσως μετά την απίστευτη αυτή δήλωση του τότε Πρωθυπουργού που τον παρουσιάζουν ως τον παμμέγιστο οικονομολόγο-τραπεζίτη (σ.σ. Λ.Παπαδήμο) είχα αποκαλύψει ότι η χώρα δεν αγοράζει πετρέλαιο αλλά αυτό το κάνει ο κ.Βαρδινογιάννης κι ο κ.Λάτσης! 

    Ουσιαστικά, ο Λουκάς Παπαδήμος, λειτούργησε ως ο «λαγός του τραπεζικού συστήματος» που ήθελε πάση θυσία να τρομοκρατήσει τον Ελληνικό λαό, με ψεύδη και ασυναρτησίες, που μπορεί να μην «περνούν» στους οικονομολόγους, αλλά πετυχαίνουν τον στόχο τους σε μεγάλες μάζες, κυρίως σε άτομα της τρίτης ηλικίας!

    Εδωσε λοιπόν το σύνθημα, σε όλους τους ταγούς των Μνημονίων και της διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, να λένε κυριολεκτικά ότι τους κατέβει στο κεφάλι, προκειμένου να δημιουργήσουν στον Ελληνα την ψευδαίσθηση, ότι αν δεν πάρουμε την δόση μας, τότε θα καταστραφούμε!

    Από τότε, στην Ελληνική Τηλεόραση (όχι στα ραδιόφωνα και στον τύπο) έχουν εμφανιστεί εκατοντάδες απίστευτοι τύποι, που λένε τα ίδια και χειρότερα με τον Παπαδήμο!

    Φαρμακοποιοί, γιατροί, τηλεβιβλιοπώλες, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, ζαχαροπλάστες, άεργοι και ότι άλλο βάλει ο νους σας υποστηρίζουν απίστευτα πράγματα, εντελώς ατεκμηρίωτα, προκειμένου να εκφοβίσουν τον πολίτη και να διαχειριστούν την ένδεια στην οποία τον έχουν ρίξει και τελικά να υφαρπάξουν τον ψήφο του!

    Ετσι, κάθε φορά που πρόκειται να λάβουμε μια δόση δανείου, ξαφνικά στερεύουν τα ταμειακά μας διαθέσιμα και αρχίζει η υστερία, σύμφωνα με την οποία, αν «δεν καθίσει καλά ο λαός κι αν δεν δεχτεί τα νέα μέτρα, τότε θα επέλθει η συμφορά»!

    Αλήθεια, πόσες φορές ρε Ελληνα, δεν τους άκουσες να φέρνουν την καταστροφή πριν πάρουμε τη δόση; 

    Πόσες φορές ρε Ελληνα, αμέσως μετά την δόση δεν τους άκουσες να λένε ότι τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα;

    Πόσες φορές ρε Ελληνα, δεν ανέβασαν τον ΦΠΑ προκειμένου να πάρουν τις δόσεις τους;

    Πόσες φορές ρε Ελληνα, δεν επέβαλαν νέους φόρους;

    Πόσες φορές ρε Ελληνα δεν έκοψαν μισθούς και συντάξεις;

    Πες μου ρε Ελληνα, πόσες φορές θα χρειαστεί να σε δουλέψουν προκειμένου όλοι αυτοί να τρώνε με χρυσά κουτάλια κι εσύ να φυτοζωείς;

    Προσέξτε λοιπόν!


    Διαβάστε την συνέχεια στο aegeantimes.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ