• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

    Παραπλανητική η κίνηση της υποχώρησης της Ρωσίας (;). Ψάχνει μεθόδους διεξόδου ο Πούτιν για να κερδίσει χρόνο


    Δικαίωση της ημερομηνίας του Σαββατοικύριακου 13-14 του Οκτώβρη, που είχα δώσει σαν  όριο του τελεσίγραφου που είχε δοθεί στην Ρωσία από τον Κίσσινγκερ και τον Σόρρος, για να ενταχθεί στο πρόγραμμα παγκόσμιου οικονομικού  ελέγχου μέσω της ατζέντας 21.

    Σήμερα Κυριακή 14 Οκτώβρη, ως δια μαγείας εμφανίζονται λυμένα πολλά παγκόσμια προβλήματα.
    1. Το Ιράν δέχθηκε να δίνει σε "τρίτα κράτη" το ουράνιο για εμπλουτισμό.
    2. Ο Λαβρόφ, υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας συναντάται σήμερα με κορυφαίους διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, για να συζητήσει την κατάργηση της βίζας μεταξύ Ε.Ε. και Ρωσίας καθώς και θέματα εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας Ε.Ε. και Ρωσίας με σκοπό την οργάνωση της διανομ΄πης του ρωσικού φυσικού αερίου στη Δύση.
    3. Πριν μερικές μέρες οι ΗΠΑ επέτρεψαν να παραγγείλει το κατεχόμενο από αυτές Ιράκ, 5 δις δολάρια αμυντικού εξοπλισμού από την Ρωσία, ένα προκαταβολικό "δωράκι" για τυχόν  συνεργασία Ρωσίας Δύσης.
    4. Ο Νταβούτογλου με τον Σαμαρά συμφώνησαν την περασμένη Τετάρτη που ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών ήταν στην Αθήνα, να αρχίσουν συζητήσεις προετοιμασίας για συνάντηση κορυφής τον Ιανουάριο για διευθέτηση όλων των θεμ΄'ατων μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας.
    5. Σήμερα το Πεκίνο και το Τόκυο αποφάσισαν αποφάσισαν τελικά, έχοντας αρχίσει συζητήσεις την περασμένη Παρασκευή,  να λύσουν το θέμα διεκδίκησης των νησιών Diaoyu, ώστε να πάψει να υπάρχει και αυτή η πηγή έντασης.
    6. Πριν δύο μέρες, οι μουσουλμάνοι αντάρτες υπέγραψαν συμφωνία με την κυβέρνηση των Φιλιππίνων για να τεθεί τέλος στις πολυετείς αιματοχυσίες.
    7. Στην Κολομβία οι κομμουνιστές αντάρτες αποφάσισαν να καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση για τον τερματισμό της αιματοχυσίας που γίνεταΙ εδώ και 50 χρόνια
    8. Σήμερα η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας της Ελλάδας.

    Η παγκόσμια ειρήνη, απαιτεί και ένα παγκόσμιο ηγέτη;
    Θα δούμε, γιατί ο Πούτιν, ξανάκανε τρίπλες καθυστέρησης για να κερδίσει χρόνο.
    Καλή Κυριακή
    Λιακόπουλος Δημοσθένης


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ