• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

    Μήνυμα από το παρελθόν... Αεροψεκασμοί.


    Θα με ρωτήσετε τι σχέση μπορεί να έχει η γνωστή κωμωδία του 86, με την θεματολογία του ιστολογίου μας... Έχει για ένα δευτερόλεπτο κάτι πολύ σημαντικό για μας. Η απάντηση βρίσκεται στο καρέ που παρουσιάζουμε και δείχνει το πείραμα που συνεχίζεται σε παγκόσμια κλίμακα μέχρι και σήμερα...



    Αυτό το πείραμα δεν είναι άλλο από τους ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!

    Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ακόμα αν μας ψεκάζουν και άλλοι είναι σίγουροι πως κάνουμε photoshop τις φωτογραφίες, βγάζοντας μας τρελούς, ξεχνώντας να κάνουν το κυριότερο όλων... ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !


    Το ευχάριστο από την άλλη είναι πως καθημερινά ο κόσμος αφυπνίζεται, ενημερώνεται και ψάχνεται σχετικά με το ''παιχνίδι'' που παίζουν οι παγκοσμιοποιητές πίσω από την πλάτη του, επηρεάζοντας σε βάθος χρόνου την υγεία  (ψυχική και σωματική) και τον τρόπο ζωής του. Έχουμε μια σχετική ψηφοφορία για τα μέλη του ιστολογίου μας (ΕΔΩ) σχετικά με τους ψεκασμούς και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι θεαματικό με το 90% των ερωτηθέντων να γνωρίζουν με σιγουριά πως μας ψεκάζουν !!!!
    Το καρέ από την ταινία είναι σημαντικό ,όπως είπαμε και πριν, γιατί μας δείχνει την κρυφή αλήθεια. Μας ψεκάζουν τουλάχιστον από το 1986, δηλαδή 26χρόνια !!!! 26 χρόνια ψεκασμών και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου το αγνοεί παντελώς! 

    ΄΄Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο.΄΄

    Αυτά ήταν τα λόγια του Ted L. Gunderson, πρώην αρχηγού του FBI που δολοφονήθηκε (Για ποιόν λόγο άραγε;) 

    Στη φωτογραφία (Λονδίνο) βλέπετε αριθμημένες τις 4 χημικές ουρές όπου οι 3 είναι στην διαδικασία του ''ανοίγματος'' και η μία (1) είναι ακόμα ''φρέσκια'' . 


    Σας θυμίζει τίποτα; 
    Οι σημερινοί αεροψεκασμοί είναι πολύ πιο εξελιγμένοι από τους παλιούς...

    Η φωτογραφία είναι από ΕΔΩ

    Συνεχίζουν τα πειράματα χωρίς να τους έχει κάνει κανένας απολύτως τίποτα!
    Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλάει...
    Τελικά η δύναμη της NWO είναι τόσο μεγάλη; 

    Το γνωρίζετε πως οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπορούν να μας σκοτώσουν; Γιατί δεν το κάνουν ακόμα;...Γιατί τους είμαστε χρήσιμοι ως μακροχρόνια ασθενείς, με όλα αυτά τα βαρέα μέταλλα και τη νανοτεχνολογία που μας ραντίζουν. Ολόκληρη η βιομηχανία των μεταλλαγμένων βασίζεται στην εξέλιξη του περιβάλλοντος βάση των συνθηκών αλλοίωσης που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. 

    Ποιος θα τους σταματήσει; Αν η ζωή μας δεν είναι κάτι σημαντικό τότε τι είναι; Τι περιμένουμε τότε;

    Ελπίζουμε σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, διαφορετικό από την σημερινή αόρατη φυλακή που μας περιβάλει και  γι' αυτό αγωνιζόμαστε. Παρακαλώ κάντε ότι μπορείτε για να αφυπνίσετε τους συνανθρώπους σας. Σκοπός είναι να αφυπνίζονται αυτοί που δεν έχουν αφυπνιστεί και όχι να είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι... 
    πλέον το παιχνίδι χρειάζεται συλλογικότητα γιατί ο ατομικισμός έχει πεθάνει προ πολλού. 
    Διαδώστε την πληροφορία
    http://afipnisoy.blogspot.com/2012/10/14.html#ixzz29IOI452Z

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ