• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

    «Κανονιά» Κλάους στο τείχος της ΑΕΚ



    Ένα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 51ο λεπτό στην Τούμπα, έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ, στο ντέρμπι των δικεφάλων.
    Ο Έβαλντ Λίνεν παρέταξε αμυντικά την ΑΕΚ στην Τούμπα, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Αραμπατζή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
    Μέχρι ενός σημείου, η τακτική του Γερμανού τεχνικού της Ένωσης έδειξε να αποδίδει καρπούς. Όλα αυτά όμως μέχρι το 51ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης αποφάσισε να δράσει και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στη σέντρα του Έτο, "γκρεμίζοντας" με την "κανονιά" του το τείχος της ΑΕΚ, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.
    Η ασφυχτική πίεση του ΠΑΟΚ σταμάτησε από το γκολ και έπειτα, με την ΑΕΚ να κερδίζει από εκείνο το σημείο, αρκετά μέτρα στο γήπεδο, βγαίνοντας από το καβούκι της.
    Στο 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λόρενς με δεύτερη κίτρινη κάρτα (έκανε θέατρο) και η Ένωση βρήκε την ευκαιρία να πιέσει ψηλά, κλείνοντας αυτή τη φορά τον ΠΑΟΚ στα καρέ του.
    Τα λεπτά κύλησαν και παρά τη μεγάλη προσπάθεια, οι κιτρινόμαυροι δεν βρήκαν λύσεις επιθετικά, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.
    Αυτή ήταν η 5η νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ΑΕΚ εξακολουθεί να αγνοεί το τρίποντο μετά από επτά αγώνες, παραμένοντας στην τελευταία στην βαθμολογία.
    Οι συνθέσεις:
    ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Ετό, Κουμαλό, Κατσικάς, Λίνο (68' Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (46' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (91' Κίτσιου), Λόρενς.
    ΑΕΚ (Λίνεν): Αραμπατζής, Αρκούδας, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Κοντοές, Φέτσης (82' Κουρελλάς), Κορδέρο, Βλάχος, Κατίδης (66' Παυλής), Φούντας (66' Φουρτάδο), Λαγός.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ