• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

    Κρυμμένη υψηλή Τεχνολογία στην Αγία Γραφή!


    από Doug Yurchey
    Υπάρχουν αναγνώστες εκεί έξω που θα πρέπει να εκπλήσσεται ή προσβεβλημένος με την έννοια ότι η υψηλή τεχνολογία περιγράφεται στην Αγία Γραφή .
    Υπάρχουν άλλοι αναγνώστες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο οι εξηγήσεις για βιβλική είναι αρχαία μυστήρια Close Encounters.
    Ένα καλό ερώτημα είναι: Γιατί είναι βέβαιο, Παλαιά Διαθήκη γράφτηκε γεγονότα σχετικά με το την Αγία Γραφή ;
    Η απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι αυτά ήταν ειδικές εκδηλώσεις μεταξύ βασικά δύο ομάδες ανθρώπων: 
    Μια ομάδα ήταν οι πρωτόγονοι ή η γενική κατάσταση της ανθρωπότητας σε βιβλικούς χρόνους. 
    Η άλλη ομάδα ήταν οι σχετικά λίγοι άνθρωποι που εξακολουθούν να διατηρηθεί και να αξιοποιηθείτεχνολογία που προέρχεται από τις ημέρες του Ατλαντίδα.
    Όταν οι άγγελοι έκανε μια εμφάνιση, που ήταν πάντα άνθρωπος. Εκείνοι που προκάλεσαν τη μεγάλη πλημμύρα ? έδωσε στο Μωυσή τις οδηγίες για την οικοδόμηση της Κιβωτού της Διαθήκης ? καιπροειδοποίησε Lot καταστραφεί τότε Σόδομα και Γόμορρα ... ήταν ανθρώπινα όντα. Όμως, αυτοί οι άνθρωποιείχαν προηγμένες γνώσεις και πέταξε «άρματα» στον ουρανό. Θα κατοικούσε στις κορυφές των βουνών? καλά μακριά από τον απλό κόσμο προφήτες της Βίβλου στα πεδινά.
    Το πιο εκπληκτικό παράδειγμα της Παλαιάς Διαθήκης Close Encounter είναι το βιβλίο του Ιεζεκιήλ. Διαβάστε την αρχή του Κεφαλαίου 1 στο βασιλιά James Bible[Σημείωση του συντάκτη: Διαβάστε το, στο τέλος αυτής της σελίδας - βλέπε Ιεζεκιήλ 1:1-28 PS] ... μόνο να φανταστώ ότι πρόκειται για μια προσγείωση UFO.
    Με αυτή την ιδέα στο μυαλό, η εμπειρία του Ιεζεκιήλ είναι σχεδόν κατανοητή. Ιεζεκιήλ βιβλίο ήταν τόσο αμφιλεγόμενη που σχεδόν δεν επιβιώνουν τα θρησκευτικά τους συντάκτες που είχαν πετάξει έξω τοβιβλίο του Ενώχ.
    Τα διαστημόπλοια του Ιεζεκιήλ με Blumrich είναι ένα βραβευμένο βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από οποιονδήποτε διερεύνηση βιβλικά μυστήρια. Blumrich είναι ένας επιστήμονας της NASA και σχεδιαστής του πυραύλου Saturn V. Έγραψε ότι ο γιος του τον πληροφόρησε, μετά την ανάγνωση ενός Erich Von Daniken βιβλίο , ότι ο προφήτης Ιεζεκιήλ περιγράφεται μια προσγείωση διαστημόπλοιο. Blumrich ήταν θετικό το γεγονός ότι θα μπορούσε να διαψεύσει ότι η έννοια λόγω των τεχνικών ικανοτήτων του σε αυτόν τον τομέα. Το αρχαίο κείμενο δεν θα μπορούσε να απεικονίσει ενδεχομένως εφικτή μια τέχνη? Ανέλαβε. Ο σχεδιαστής της NASA έγραψε ότι ποτέ δεν ήταν τόσο έκπληκτος όταν διαβάζουν πραγματικά το βιβλίο του Ιεζεκιήλ. Οι αρχαίες λέξειςπράγματι ανταποκρίνονται σε ένα ρεαλιστικό όχημα.
    Στις αρχές του Ιεζεκιήλ, ο προφήτης έγραψε την προσέγγιση των τεσσάρων προσώπων από πάνω. Στην πραγματικότητα, το «τέσσερα» αναφέρεται στα πόδια προσγείωση του σκάφους. Blumrich σοκαρίστηκε όταν διάβασε την Παλαιά Διαθήκη έκθεση της «κατ 'ευθείαν στα πόδια» του «μαυρισμένη ορείχαλκο» με το «γύρο πόδια." Ο επιστήμονας της NASA είχε σχεδιάσει τα μεταλλικά, τα πόδια ίσια και στρογγυλά ληστών του lander σεληνιακό. Το διάσημο απόσπασμα από Ιεζεκιήλ είναι «μια ρόδα μέσα σε μια ρόδα. Μόλις το lander προσγειώθηκε, Ιεζεκιήλ είδε τους τροχούς. Αυτή είναι η ακριβής χρονολογία του τι θα συμβεί με ένα σύγχρονο όχημα. Το UFO προσγειώθηκε, μετατράπηκε σε ένα τροχοφόρο rover τότε έλασης κατά μήκος του εδάφους. Ιεζεκιήλ ήταν μόνο εξοικειωμένοι με ρόδες από την απλή καροτσάκια που κινείται σε μια κατεύθυνση. Όμως, ο προφήτηςπου περιγράφεται τροχούς που κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις οι οποίες ήταν εντελώς ξένη προς Ιεζεκιήλ.
    Ενώχ ήταν ο πατέρας του Μαθουσάλα και ο παππούς του Νώε. του βιβλίο θα πρέπει να είναι στην Παλαιά Διαθήκη. Έχει ανακύψει από ανεξάρτητες πηγές, τα οποία επικυρώνουν το αρχαίο κείμενο. Το βιβλίο του Ενώχ συντάχθηκε από την Αγία Γραφή από το Οικουμενικό Συμβούλιο για διαμάχες του. Ενώχ, όπως Ιεζεκιήλ, ελήφθη στις πολλές πτήσεις από τους θεούς (άγγελοι) και μάρτυρες μεγάλη φρίκη και την ομορφιά.
    39/3: «... ένας ανεμοστρόβιλος που μου μακριά από τη γη ...» Υπάρχουν πολλές αναφορές για ανεμοστρόβιλοι που «πνεύμα» Ενώχ μακριά στον ουρανό. Οι άγγελοι »μου έδειξε όλα τα κρυμμένα πράγματα» και «τα μάτια μου είδα όλα τα πράγματα μυστικό του ουρανού». Ενώχ είδε τις απόψεις ότι «κανένας άνθρωπος δεν θα δούμε."Σε 33/4, Ενώχ αναφέρει: «Είδα μια μεγάλη και λαμπρή συσκευή.
    32/2: «Και από εκεί πήγα πάνω από τις κορυφές της γης, και πέρασε πάνω από το Αιγαίο Ερυθραίας, και πήγε μακριά από αυτό, και πέρασε πάνω από τον άγγελο Zotiel (άλλο πλοίο?).
    14/18-19: «Κοίταξα και είδα έναν ευγενή θρόνο: η εμφάνισή της ήταν σαν κρύσταλλο και τους τροχούς τους, όπως το λαμπερό ήλιο ... από κάτω από το θρόνο ήρθε ρεύματα του φλόγα φωτιάς τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσε να εξετάσει επ 'αυτού». Ενώχ αναφέρει κρύσταλλα και ρόδες. Ο θρόνος θα μπορούσε να είναι ένα όχημα όπου οι άγγελοι καθόταν και κάτω από τις πυρκαγιές ήταν από τους προωθητήρες ρουκετών. Το «όραμα με έκανε να πετάξει και σήκωσε μου προς τα πάνω και μου έφερε στον ουρανό."
    Υπάρχουν πολλές αναφορές για ΠΥΛΕΣ ή παράθυρα όπου Γήινα και ουράνια θέαεμφανίστηκε. 33/2: «... πύλες του ουρανού ανοιχτό. 3. Και είδα πώς τα αστέρια του ουρανού έρθει εμπρός.
    Το βιβλίο του Ενώχ μιλά για την μεγάλη καταστροφή, χάος και διαφθορά στη γη?., καθώς και μεταξύ των αγγέλων Όπως Genesis, Ενώχ αναφέρει «γίγαντες» και «των παρακολουθήσεων. Υπήρχαν »των Satans» - η «Υιοί του Ουρανού» - «αγγέλους της τιμωρίας» - «όργανα του Σατανά »- και το ίδιο συγκεκριμένο άγγελοι Genesis: Μιχαήλ, Ραφαήλ, Γαβριήλ, κλπ.« Θεός »δεν αναφέρεται? μόνο στον πληθυντικό θεούς ή αγγέλους. 
    Ενώχ λήφθηκε στις βουνοκορφές, όπου κατοικούσαν οι θεοί. Παρατήρησε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν πρωτόγονη. Οι άγγελοι "κατεστραμμένα τους γιους του ανθρώπου." Ήταν αυτές οι διάφορες ανθρώπους, με την τεχνολογία , η οποία έπαιξε και ο Θεός αποφάσισε η τύχη των παιδιών στη Γη.
    Η κύρια αιτία του Ενώχ Βιβλίο κρίθηκε αίρεση και λαμβάνονται από την Παλαιά Διαθήκη θα μπορούσε να ήταν η ακριβής αστρονομία. Page μετά από τη σελίδα αφορά το ήλιο, το φεγγάρι, ετήσιους κύκλους και ουράνια στατιστικά στοιχεία. «Μονοπάτια του ήλιου και της σελήνης», «αρχοντική τροχιές τους", "μαθήματα των φωτιστικών σωμάτων» και « περιστρέφονται σε κυκλικές άρματα τους »είναι μόνο μερικά αποσπάσματα από Enochian σοφία.
    75/8: «Και είδα στον ουρανό τρέχει στον κόσμο, πάνω από τις πύλες στις οποίεςπεριστρέφονται . τα αστέρια που δεν πάτησε ποτέ το « Μόνο από το διάστημα είναι ότι υπάρχει αστέρων ποτέ τεθεί. Θυμηθείτε, η Εκκλησία κατά τη διάρκεια του Οικουμενικού επεξεργασίας καταδίκασε ακριβή αστρονομία. (Ρωτήστε Galileo).Θρησκευτική αξιωματούχοι ήθελε το κοινό να σκεφτεί κανείς ότι η Γη ήταν επίπεδη, δεν κυκλοφορούν και ήταν στο κέντρο όλων των πραγμάτων.
    Κατά τη διάρκεια αυτών αρχαιότητα, υπήρχαν τρελοί επιστήμονες (άγγελος-δαίμονες) που κλωνοποιημένα οτιδήποτε ήθελαν. Οι μυθολογικά ζώα ήταν πραγματικό? ήταν γενετικά πειράματα. Επίσης, οι πόλεμοι των θεών συνέβη. Πυρηνική πολέμου δεν ήταν πέρα από την ικανότητα των αγγέλων. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, δημιουργός της σύγχρονης Atomics και ένας μαθητής του πρώτα βιβλία της Ινδίας, ήξερε ότι πυρηνικούς πολέμους που συνέβη στον Παλαιό Κόσμο. Οι έρημοι του σήμερα είναι το αποτέλεσμα της αρχαίας, ατομικό πολέμους.
    Υποθέτοντας ότι τα συμπεράσματα αυτά είναι αλήθεια: Η μεγάλη πλημμύρα ήταν κατά πάσα πιθανότητα το πράσινο φως από την καλή θεούς που ήθελαν να μειώσει τα υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας. Επίσης ... οι διεστραμμένες πλάσματα και τύραννοι τους, η γενετική μηχανικοί έπρεπε να εξαλειφθούν σε παγκόσμια κλίμακα. Η Γη ήταν ένα χάος και έπρεπε να ξεχαστεί.
    Υπήρξε μια μεγάλη πλημμύρα που κάλυψε όλη την γη. Κοχύλια βρέθηκαν στην κορυφή του Έβερεστ. Υπάρχει διάβρωση του νερού για τη Σφίγγα. Όλες οι εκτάσεις που είναι ένα ιζηματογενές ορυκτό. Πολλοί Noahs έπλευσε κατά τη διάρκεια Waterworld. Οι Κινέζοι έχουν παλιές ιστορίες τους από την Κιβωτό και ένα μεγάλο κατακλυσμό.Πολυάριθμες ινδική πολιτισμοί έχουν μύθους τους από μια πλημμύρα, μια Νώε και η κιβωτός
    Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν στη βιβλική ιστορία του Νώε, λόγω ενός βασικού προβλήματος: Πώς θα μπορούσε να λίγοι άνθρωποι συγκεντρωθούν όλα τα ζώα, ζωοτροφές και για τη φροντίδα τους σε πλοίο για μήνες; Η απάντηση έρχεται από ... που ήλεγχε τις χιλιάδες Γη χρόνια πριν; Οι άγγελοι (οι άνθρωποι με την τεχνολογία) έχτισαν τα κιβωτών, συλλέγονται τα ζώα και προκάλεσε τις βροχές. Τα επιλεγμένα ζώα ήταν ίσως τα καλύτερα παραδείγματα είδος τους και αξίζει να σωθεί. Είναι επιστημονικά δυνατό να τοποθετήσετε μια μορφή ζωής σε αναστολή animation μειωθεί κάτω στο DNA του. Αυτό ήταν το φορτίο εντός των κιβωτών. Τα δείγματα του DNA θα αναβιώσει, αργότερα, μετά υποχώρησαν τα νερά. Πουθενά στην Αγία Γραφή δεν αναφέρει ότι ο Νώε βγήκε και συγκεντρώνονται κάθε ζώο. Λέει μόνο ο Νώε τους έφερε στην Κιβωτό Εάν οι «cannisters ζωή» ήταν όλα συγκεντρωμένα για τις Noahs από τους θεούς και τους απλούς ανθρώπους που τους απλώς και εξασφάλισε τους στη θέση τους, τότε αυτό δεν εξηγεί την ιστορία του Νώε.
    . Ο κόσμος άρχισε και πάλι Στη Γένεση, λέει ότι μετά τον Κατακλυσμό: Νώε πήγε να ζήσει με τους «θεούς». Αυτή ήταν μία από τις λίγες αναφορές στον πληθυντικό , που διασώθηκαν από τους συντάκτες της Βίβλου. «Θεούς» του αναφορά άλλαξε αργότερα στον ενικό «Θεός». Η απλουστευμένη όρος άλλαξε για να φιλοξενήσει έναν κόσμο που είχε γίνει εξαιρετικά απλή.
    Η Ατλαντίδα ήταν Εδέμ. Συγκρίνετε αυτά τα δύο θρύλους. Κάθε μητέρα μας ήταν-πολιτισμός ή ο τόπος όπου προήλθε. Κάθε ήταν ο Παράδεισος. Κάθε έπεσε και η ανθρωπότητα έπρεπε να φύγει σε δυσμένεια.
    Δεν είναι τραβηγμένο τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της Γης θα μπορούσε να διαιρέσει σε δύο αγώνες?. Ένα απλό και ένα σύνθετο Αν ένας πυρηνικός πόλεμος συνέβη σήμερα, οι επιζώντες θα συνεχιστεί στις φυλετικές κοινότητες. Μετά από γενεές, θα ξεχάσουμε ό, τι ήταν την τεχνολογία . Όμως, οι λίγοι που γνώριζαν από την επόμενη πυρηνική καταστροφή και προκάλεσε ακόμη και ... θα έχουν προστατευτεί και να είναι οι λίγοι που εξακολουθούν να έχουν προχωρημένες γνώσεις. Αυτές οι «θεοί» θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα πολυάριθμα πρωτόγονων όπως κατά το δοκούν.Αυτή η έννοια είναι αρχαία ιστορία .
    Η ιστορία της Γένεσης την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων δεν είναι ένα μυστήριο, όταν συνδέσετε την ιδέα της σύγχρονης τεχνολογίας. Πώς δύο πόλεις, ρεαλιστικά, να πάρει σβηστεί από το πρόσωπο της Γης; Οι κάτοικοι της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι μπορεί να γνωρίζουν την απάντηση. Δύο, ανθρώπινοι άγγελοι ήρθε στην πόλη και προειδοποίησε τους ανθρώπους της επερχόμενης καταστροφής:
    • 19/17: «... Escape για τη ζωή σου? Δεν φαίνονται πίσω σου, ούτε εσύ μείνετε σε όλα τα πεδιάδα? Ξεφύγουν στο βουνό, μήπως εσύ να καταναλωθεί.
    • 19/24: «Και ο Κύριος έβρεξε επί Σόδομα και Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο από τον ουρανό».
    • 19/26: «Αλλά η γυναίκα του κοίταξε πίσω από πίσω και έγινε στήλη άλατος».
    • 19/28: «... ο καπνός της χώρας ανέβηκε ως τον καπνό ενός φούρνου.
    • 19/30: «... αυτός (Lot) φοβόταν να σταθώ σε Zoar: και αυτός κατοίκησε σε μια σπηλιά, που και οι δύο κόρες του.
    Οι άγγελοι σκηνοθεσία Λωτ και την οικογένειά του για να σώσει τη ζωή τους με το τρέξιμο στο βουνό. Μια μάζα της γης μπορεί να προστατεύσει ένα από μια πυρηνική έκρηξη. Οι πόλεις «καταναλώνεται» με «φωτιά και θειάφι." Αυτή είναι μια τέλεια περιγραφή μιας πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ένα σύννεφο μανιταριού κινείται κατακόρυφα θα μπορούσε να είναι η έννοια του « ανέβηκε ως τον καπνό ενός φούρνου. « η γυναίκα του Λωτ δεν το κάνει? γιατί δεν κοίταξε πίσω, αλλά επειδή ρυμουλκούμενα «πίσω» το υπόλοιπο της οικογένειάς της. Μια πρωτόγονη βλέποντας μια ατομική έκρηξη θα είναι περισσότερο από έκπληκτος? Θα τείνουν να σταματήσουν στις διαδρομές τους. Δεν κοιτάζοντας πίσω είναι μια καλή συμβουλή για τους υπευθύνους για τη ζωή τους. Η «στήλη άλατος» θα μπορούσε να προέλθει από την εύρεση το σώμα της και αργότερα να ανακαλύψετε τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας. Τέλος, κρύβεται σε μια «σπηλιά», λόγω της πτώσης-out μέχρι η γη ήταν έτοιμη για κατοίκηση είναι πολύ λογικό.
    Γένεση 1/26: «Και είπεν ο Θεός, ας κάνουν τον άνθρωπο στην εικόνα μας, καθ 'ομοίωσιν ...»
    2/21: «Και ο Κύριος ο Θεός προκάλεσε ένα βαθύ ύπνο για να πέσει μετά τον Αδάμ, και κοιμήθηκε · και πήρε μία από τις πλευρά του, και έκλεισε τη σάρκα ... » 
    Στη Γένεση 1/26, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι η δημιουργία της Εύας από τον Αδάμ δεν διεξήχθη με ένα μοναδικό Θεό. Σε αυτή την πρόταση ένα, υπάρχουν τρεις αναφορές στον πληθυντικό:. «Εμείς», «μας» και «μας»  . Αυτή ήταν μια λειτουργία ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ παρατηρείται από ένα πρωτόγονο που δεν καταλαβαίνουν Κατ 'αρχάς, ένας από τους τεχνικούς που προκαλούνται Αδάμ να πέσει σε ένα " βαθύ ύπνο ».Αυτή ήταν η αναισθησία. Δεύτερον, ένα κύτταρο πρέπει να λαμβάνονται από κάπου στο σώμα για να δημιουργήσετε ένα άλλο σώμα. Η περιοχή ήταν νευρώσεως όπου το κύτταρο ελήφθη. Οι «κλειστές μέχρι η σάρκα» είναι μια σύγχρονη έκφραση που περιγράφει την ολοκλήρωση της πράξης. Master-cloners γρήγορα θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενήλικα και να αλλάξει το φύλο από το πρωτότυπο. Η ιδέα αυτή απεικονίζεται σε Star Trek Next Generation επεισόδιο όπου μια πρωτόγονη έφερε πίσω στη ζωή και μπέρδεψαν Captain Picard ως θεός. Προσευχήθηκε στο «Picard» και αργότερα διορθωθεί.
    Πριν από την Ερυθρά Θάλασσα χώρισε, υπήρχαν δύο ΑΤΙΑ που οδηγεί το λαό από την Αίγυπτο. Έξοδος 13/21: « Και ο Κύριος πήγε πριν από αυτούς με τη μέρα σε ένα πυλώνα του ένα σύννεφο, για να τους οδηγήσει μακριά? και τη νύχτα σε ένα πυλώνα της . φωτιά, για να τους δώσει φως? για να πάει με τη μέρα και τη νύχτα «Αυτά τα αντικείμενα στον ουρανό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαστημόπλοιο αν σκεφτεί κανείς: σύννεφα (ή καπνού) την ημέρα και φωτιά τη νύχτα. Rocket προωθητήρες θα μπορούσε να δημιουργήσει billowing καπνού στο φως του ήλιου. Όμως, το βράδυ, οι φλόγες από τα συστήματα πρόωσης θα είναι ό, τι ήταν κυρίως ορατή.
    Αυτά τα άρματα στον αέρα θα μπορούσε να έχει στην κατοχή πίσω από τα ύδατα της Ερυθράς Θάλασσας με πεδία δυνάμεως. Έξοδος 14/22: «Και τα παιδιά του Ισραήλ πήγαν στη μέση της θάλασσας από ξηρό έδαφος: και τα νερά ήταν ένα τοίχο (και στις δύο πλευρές). Με ένα πάτημα ενός διακόπτη. απενεργοποίηση του forcefield την κατάλληλη στιγμή, τα «νερά επέστρεψαν, και κάλυψε τα άρματα» των Αιγυπτίων.
    Όλα μέσα από Exodus, αυτό απαιτεί Κύριος ο Θεός ότι «εγώ είμαι ο Κύριος» και «θα είμαι να σας το Θεό: και θα γνωρίσετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος, ο Θεός σας». Σε 15/3, υπάρχει μια περίεργη αναφορά: «Ο Κύριος είναι ένας άνθρωπος του πολέμου.« Αυτό είναι περίεργο, διότι λέει ότι ο Θεός είναι ένας «άνθρωπος» και όχι ένα πολύ ωραίο.Είναι περισσότερο σαν ο Θεός είναι ένα μεγάλο νταής? Με δύναμη πάνω από τους ανθρώπους? Πιέζει το βάρος του γύρω μόνο και μόνο επειδή έχει την ικανότητα να το πράξει.
    Υπάρχει μια προειδοποίηση σε 19/12 για να «πάει όχι επάνω στο βουνό, ή αγγίζετε τα σύνορα από αυτό: όποιος αγγίζει το βουνό είναι σίγουρα τεθεί σε θάνατο». Αυτή η βιβλική Θεός δεν ήταν ο Θεός. 19/18: «Και όρος Σινά ήταν εντελώς σε καπνό, επειδή ο Κύριος κατέβηκε από το στη φωτιά ... και όλο το βουνό σείστηκε σε μεγάλο βαθμό».
    Στην Έξοδο, ο Μωυσής είχε δώσει οδηγίες για την οικοδόμηση της Κιβωτού της Διαθήκης. Η εφευρετική μεγαλοφυία, ο Nikola Tesla, έγραψε στο «The Wall of Light», ότι ο Μωυσής έπρεπε να έχουν ένα εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο μηχανικό. The Ark, Tesla κατέληξε στο συμπέρασμα, ήταν μια πολύ ισχυρό «συμπυκνωτή».Δημιούργησε έντονες δονήσεις που θα μπορούσε να συνθλίψει στερεά πέτρα. Οι Ισραηλίτες carted τη συσκευή στη μάχη και κέρδισε πολέμους με αυτό? Δεν σε αντίθεση με τα όπλα τους κραδασμούς οι Φρέμεν που χρησιμοποιούνται στην ταινία «Dune».
    Σαμουήλ 14/5: «Και όταν η Κιβωτός της Διαθήκης του Κυρίου ήρθε στο στρατόπεδο, όλα Ισραήλ φώναξε με μια μεγάλη κραυγή ...» 4/8: «... που θα μας ελευθερώσει από το χέρι των Θεών αυτών των ισχυρών; αυτές είναι οι Θεοί που χτύπησε την Αιγύπτιοι ... » 
    Στην ΙΙ Samuel 6/6-7 ... ένα απλό άτομο που ονομάστηκε Ουζα, αγνόησε τις προειδοποιήσεις, άγγιξε την Κιβωτό σωστά και έπαθε ηλεκτροπληξία! «... Ουζα βάλει εμπρός το χέρι του στην κιβωτό του Θεού, και πήρε στα χέρια του αυτό? Για τα βόδια που συγκλόνισε. Και η οργή ​​του Κυρίου άναψε ενάντια Ουζα? Και ο Θεός τον χτύπησε εκεί για το λάθος του? Και εκεί πέθανε από την κιβωτό του Θεού ». Ο άνθρωπος που προσπάθησε να το τοποθετήσετε πίσω στο βόδι που-καλάθι και πέθανε. Δεν είχαν καμία έννοια της υψηλής τάσης. 6/9: «Και ο Δαβίδ φοβήθηκε τον Κύριο εκείνη την ημέρα».
    Η ιστορία της Ιεριχούς λέγεται στο βιβλίο του Ιησού του Ναυή. Η πραγματική θέση της Ιεριχούς βρέθηκε. Οι πέτρινοι τοίχοι ήταν πάνω από δέκα πόδια πάχους. Τι θα μπορούσε να μειώσει ογκώδεις τοίχους; Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, ήταν η δύναμη του Κυρίου. Βαδίζοντας γύρω από το πέτρινο φρούριο και σαλπίζουν δεν θα μπορούσε να καταστρέψει ενδεχομένως, όπως τοίχους. Η Κιβωτός της Διαθήκης ήταν και υπεύθυνος για την «πέφτοντας κάτω» τα τείχη της Ιεριχούς. Υπάρχουν πολλές αναφορές για, και πάλι, μια μεγάλη κραυγή.
    Jonah λήφθηκε πάνω σε ένα υποβρύχιο. Όμως, οι προφήτες δεν θα έχουν αυτό το σύγχρονο λέξη? έτσι η περιγραφή έγινε ένα «μεγάλο ψάρι».
    Πώς ήταν οι 10 Εντολές κοπεί σε πέτρα; Το δάχτυλο του Θεού θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό αν ήταν λέιζερ.
    Η φλεγόμενη βάτο μπορεί να ήταν ηλεκτρικά.
    Η Παναγία θα μπορούσε να είχε γονιμοποιηθεί τεχνητά.
    Οι βιβλικές αναφορές δεν ήταν κατανοητό πριν από 500 χρόνια ή ακόμη και πριν από 100 χρόνια. Ήταν μόνο μέχρι τον 20ο αιώνα και την τεχνολογία της, ότι θα μπορούσαμε να καταλάβουμε επιτέλους τι πραγματικά συμβαίνει. Υπάρχουν ενδείξεις ότι REAL προϊστορία μας ήταν παρόμοια με της επιστημονικής φαντασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι είτε να απορρίψει την Αγία Γραφή ως ανοησία ή πιστεύουν ότι είναι η απόλυτη λέξη του Υπέρτατου Όντος. Η Αγία Γραφή είναι το πιο εκπληκτικό υπόψη Close Encounters. Οι εκδηλώσεις ήταν πραγματικό? που συνέβη? αλλά η αλήθεια είναι εξαιρετική.
    Copyright 2002-2012 από Doug Yurchey

    Σημείωση από τον συντάκτη

    Η Βίβλος περιέχει πολλές περιγραφές που αψηφούν πειστική εξήγηση για τους λόγους της θεολογίας (αλλά γίνεται κατανοητή όταν ερμηνεύονται στο πλαίσιο της σύγχρονηςτεχνολογίας ). Ακολουθήστε παρακάτω συνδέσμους για να αμετάβλητες αποσπάσματα από την Αγία Γραφή και να έρθουν τα δικά σας συμπεράσματα:


    Το κείμενο στα Αγγλικά είναι εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ