• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

    Η Βέρροια έκανε την μεγάλη ανατροπή σε δύο λεπτά


    Η Βέροια έχανε μέχρι το 89' με 2-0 από τον Ατρόμητο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και με το τελικό 2-2 να πάρει έναν πολύτιμο και ανέλπιστο βαθμό. Οι Περιστεριώτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και έδειξαν να αντέχουν στην πίεση των γηπεδούχων, αλλά. έχυσαν την καρδάρα με το γάλα στο φινάλε. Για τους Μακεδόνες ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία, για τους «κυανόλευκους» η τρίτη σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδό τους.
    Ο Μπάγεβιτς άφησε στον πάγκο τον Δημούτσο και ξεκίνησε με τον Μπέλιτς στη δεξιά πτέρυγα και τον Σουμπίνιο να επιστρέφει στη φυσική του θέση στο κέντρο, όπου αποδεδειγμένα αποδίδει καλύτερα. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά. Στο 12' ο Λόπες απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Φυτανίδη, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καραμάνος με πλασέ από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
    Ο Φυτανίδης στο 19' «άγγιξε» το αυτογκόλ, όταν στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ, τη στιγμή που η Βέροια είχε ακόμη τρεις καλές φάσεις για την ισοφάριση μέχρι το 30'. Στο 31', ωστόσο, ο Γεωργέας πέτυχε αυτογκόλ μετά από σέντρα του 'Επσταϊν, με την πλάστιγγα να γέρνει. για τα καλά υπέρ των «κυανόλευκων».
    Η Βέροια απείλησε με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, με το σουτ του Ολαϊτάν στο 46' να φεύγει μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κόστλι στο 50'. Ο Έπσταϊν στο 63' δεν πάσαρε σωστά στον αμαρκάριστο Δημούτσο, ενώ στο 68' ο Γερμανός σούταρε για να αποκρούσει δύσκολα ο Λόπες. Αυτές οι δύο ευκαιρίες κόστισαν όπως αποδείχθηκε στον Ατρόμητο, που έχασε ένα δικό του παιχνίδι από την τραγική αδράνεια της άμυνάς του.
    Όλα έδειχναν ότι το ματς είχε κριθεί, αλλά οι γηπεδούχοι έστειλαν το μήνυμα στο 89' με την κεφαλιά του Καφέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιτάνζ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά, καθώς ο Μπαργκάν άδειασε τους αμυντικούς του Ατρόμητου και με σουτ από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η ομάδα του Μπάγεβιτς έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «Ντούσκο» έχει αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του σε αντίθεση με τον Καρύδα.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ