• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!


    ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ-ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ
    του Μάκη Βραχιολίδη
    Τα παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού λαού, παίζονται με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς μας ηγέτες. Και δυστυχώς, αποκαλύπτονται-ως συνήθως- εκ των υστέρων. Οι Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς, οι πρώην συμφοιτητές στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, είναι οι μοιραίοι αυτού του τόπου που παραδίδουν τον λαό στα χέρια των κατακτητών, για να χρησιμοποιηθεί στους ...αποτεφρωτήρες των διεθνών συνωμοτών. Το ότι ο λαός έχει καταστεί πιόνι στις ορέξεις των εγκληματιών της τοκογλυφίας είναι πλέον παγκοίνως γνωστό. Το ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για τα οικονομικά πειράματα της διεθνούς παγκοσμιοποίησης το γνωρίζουν όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας, αλλά πόσοι υποψιάζονται ότι ο λαός μας είναι πραγματικό πειραματόζωο και σε επίπεδο δημόσιας υγείας;
    Τα γενόσημα δεν επιβλήθηκαν τυχαία, όπως βεβαίως δεν νομιμοποιείται τυχαία και η πώληση ληγμένων τροφίμων από τα S.Markets. Ο ελληνικός λαός , είναι σαν το ποντίκι μέσα στον θάλαμο πειραμάτων στον οποίο θα χορηγούνται αφειδώς φάρμακα επικίνδυνα και ληγμένα τρόφιμα! Το πού θα καταλήξουν αυτά τα πειράματα, δεν χρειάζεται να το σκεφτεί κανείς για πολύ: όλα τα πειραματόζωα πεθαίνουν γρήγορα. Και οι Έλληνες είναι προγραμματισμένοι να εξοντωθούν στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Η παρουσία της τρόικας, των φαρμάκων-μαϊμού» και των σαπισμένων προϊόντων, το εγγυώνται!
    Ας δούμε πώς φαίνεται ότι σχεδιάστηκε η επιχείρηση γενόσημα και φαρμακοβιομηχανία Teva στην χώρα μας.
    gap-netan
    Θυμάστε την παρουσία του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπεντζαμίν Νετανιάχου στην Αθήνα το 2010; Όταν συναντήθηκε με τον τότε Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου; Ποια σχέση μπορεί να είχε εκείνη η συνάντηση Νετανιάχου-Παπανδρέου με τα γενόσημα; Και ποια αντίστοιχη σχέση μπορεί να είχε η πρόσφατη άφιξη της Άγκελα Μέρκελ, πάλι με τα γενόσημα; Τα φάρμακα- imitation δηλαδή;
    Όταν ο 2010 ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου επισκεπτόταν την Αθήνα, σχεδόν όλοι μιλούσαν για τα διπλωματικά οφέλη που θα αποκόμιζε η Ελλάδα με την ανάπτυξη ευρείας συνεργασία της με το Ισραήλ –κυρίως- στον τομέα της ενέργειας. Μάλιστα κάποιοι επιδοκίμαζαν την στάση του Παπανδρέου χαρακτηρίζοντας ως κίνηση «ματ» την συνάντησή του με τον κ. Νετανιάχου. Δεν δίστασαν δε, σπεύδοντας να προεξοφλήσουν τα μελλούμενα, ότι η χώρα μας θα οριοθετούσε από κοινού με το Ισραήλ την περίφημη ΑΟΖ!
    Για μια ακόμη φορά το πολιτικό παιχνίδι παίχτηκε ερήμην του λαού και πάνω στις πλάτες αυτού. Ο κ. Νετανιάχου, καθόσον γνωρίζουμε δεν είναι μόνον Πρωθυπουργός του Ισραήλ αλλά και υπουργός Υγείας. Όπως λέγεται μάλιστα, έχει ενεργή συμμετοχή και σε φαρμακοβιομηχανίες! Άλλες δε πηγές, αναφέρουν ότι σε αυτές τις συμμετέχει από κοινού και ο νυν υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ρόμνεϋ!
    Θα είχε λοιπόν κάθε λόγο ο κ. Νετανιάχου να ενδιαφερθεί για την προώθηση-ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας Τeva στην χώρα μας.
    Και όπως φαίνεται η επίσκεψή του στην Ελλάδα, έπιασε αμέσως τόπο. Η Teva εξειδικευμένη φαρμακοβιομηχανία σε γενόσημα και νοθευμένα φάρμακα, άρχισε να κερδίζει τον έναν μετά τους άλλους τους διαγωνισμούς στα νοσοκομεία. Έχει «σκοτώσει» όλες τις τιμές και κατάφερε να εκτοπίσει όλους τους ανταγωνιστές της. Αυτή την στιγμή η Teva παίζει σε...δικό της γήπεδο. Όλα τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με δικά της φάρμακα. Ήδη, όπως ανέφερε και σχετικό, χθεσινό ρεπορτάζ της Ε.Ω. η φαρμακοβιομηχανία Teva έχει καταγγελθεί από τον αμερικανικό ΕΟΦ για νοθευμένα φάρμακα, για ανεπαρκείς ελέγχους, ακαθαρσίες, για αντικατάστασή τους από άλλα «βολικά», για μολύνσεις και μπερδέματα κατά την παραγωγή φαρμάκων και ων ου έστι τέλος! Όλα αυτά τα επικίνδυνα φάρμακα που παράγονται από την συγκεκριμένη βιομηχανία, «θα χορηγούνται στους Έλληνες ασθενείς;» διερωτάται η εφημερίδα. Η υγεία του λαού πάντως, τίθεται σε κίνδυνο και μόνο με όλες αυτές τις διαπιστώσεις του αμερικανικού ΕΟΦ.
    Ποια σχέση μπορεί να έχει η Μέρκελ με όλα τα παραπάνω; Η εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» στο κυριακάτικο ρεπορτάζ της, αποκαλύπτει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος ήρθε στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό να θυσιάσει την υγεία μας ώστε να θησαυρίσουν οι βιομηχανίες της. Να μας ταΐζει δηλαδή ανώνυμα, πάμφθηνα και επικίνδυνα φάρμακα. Η εφημερίδα με το ρεπορτάζ της αναδεικνύει τι κρύβεται πίσω από αυτή την σκοτεινή απαίτηση της Μέρκελ και αφετέρου τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια ενέργεια εάν έγινε δεκτή από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Αναφέρει δε χαρακτηριστικά: «Η Μέρκελ απαίτησε από τον Σαμαρά να περικόψει τις ζωές των Ελλήνων για να βγάλουν εκατομμύρια η Rationpharm, η TEVA και οι άλλες πολυεθνικές των πάμφθηνων, ανώνυμων γενοσήμων».
    Πόσοι αμφιβάλλουν ακόμη ότι ο ελληνικός λαός έχει γίνει πειραμτόζωο στα χέρια αδίστακτων;
    Τελειώνοντας αυτό το σημείωμα, ξαναρωτάμε τον αρμόδιο υπουργό υγείας κ. Σαλμά. Τι γνωρίζει για την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία Teva; Απαντήστε κύριε υπουργέ.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ