• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

    Άνθρωπε "τρέξε" να προλάβεις όσο υπάρχει καιρός

    Άνθρωπε πρέπει να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος, η ζωή σου είναι μικρή για να προλάβεις να βιώσεις μεγάλους (χρονικά) κύκλους ώστε να αποκτήσεις εμπεριστατωμένη άποψη για το τι συμβαίνει στην Γη. ¨Καποιοι¨ ελέγχουν τα πάντα, ακόμη και τις ενσαρκώσεις σου. Ο βίος σου δεν διαρκεί πολύ και πάνω που αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται, γερνάς και πεθαίνεις. Ανήκεις στην γενεά του σιδηρούν γένους, φθείρεσαι και χάνεις το σώμα σου με ταχύτατους ρυθμούς και μετά πάλι ξανά μπαίνεις σε ένα έμβρυο και ¨τρέχεις¨ έναν σκληρό αγώνα δρόμου για να προλάβεις να θυμηθείς και να δραπετεύσεις από τον υλικό κόσμο. Αυτό γίνεται συνέχεια.! σκοπίμως σου επέβαλαν να ζεις αυτά τα ελάχιστα χρόνια που τα ονομάζεις ζωή, ξέρουν ¨Αυτοί¨ οι σκοτεινοί άρχοντες τι πρέπει να κάνουν για να σε κρατήσουν εγκλωβισμένο στο μάτριξ. Κινείσαι σε έναν αέναο αγώνα ενθύμησις και πάνω που αρχίζεις να θυμάσαι, σφυρίζουν την λήξη του χρόνου και σε ξαναστέλνουν πίσω να ξεκινήσεις από την αρχή!


    …Αν ζούσες όμως π.χ. έναν κύκλο ενός ζωδίου (2,160 χρόνια) τότε θα ήξερες ότι όλα είναι ένας ελεγχόμενος κύκλος που επαναλαμβάνεται, διότι θα είχες βιώσει τόσα πολλά επαναλαμβανόμενα γεγονότα που θα σε διαβεβαίωναν ότι όλα είναι ελεγχόμενα σαν πρόγραμμα. τότε και εσύ θα αναγκαζόσουν να αναζητήσεις την αλήθεια που θα σε ελευθέρωνε από τον εικονικό κόσμο.Τώρα που δεν έχεις αυτή την δυνατότητα της χρονικής ¨υπερ-ζωής¨, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μάθεις την αλήθεια για το παρελθόν.Μπορείς μελετώντας την ιστορία του έθνους σου καθώς και την παγκόσμια ιστορία. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι … «λαός που δεν γνωρίζει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει», δηλαδή να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.Αν γνωρίζει όμως τα παρελθοντικά πεπραγμένα, τότε μέσω της εμπειρίας και της σοφίας θα έκανε τις ορθές επιλογές που θα τον οδηγούσαν στην καταξίωση.

    Έτσι και εσύ άνθρωπε…που έρχεσαι και ξανά έρχεσαι να ενσαρκωθείς, προσπάθησε να συντομέψεις τον χρόνο παραμονής σου μέσα στο υλικό σώμα.Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος και άδραξε την ευκαιρία να τα διορθώσεις στο παρόν για να έχεις ένα λαμπερό μέλλον εξέλιξης.Θυμήσου ότι όλα είναι ελεγχόμενα,όλα κινούνται μέσα σε τοίχους περιορισμού κοινώς ¨μαντριά¨. 

    Νομίζεις ότι έχεις την ελευθερία να τοποθετηθείς ιδεολογικά, αλλά στην ουσία δεν το έχεις γιατί όλα τα στρατόπεδα ανήκουν στα ίδια αφεντικά.

    Νομίζεις ότι εσύ κάνεις τις επιλογές στην ζωή σου, αλλά κατά βάθος σε έχουν βάλει να τις  επιλέξεις.

    Νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο όλο όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τον εαυτό σου.

    Το μάτριξ αποτελείται από πολλά μαντριά. Το ένα μαντρί είναι μέσα στο άλλο και το άλλο έχει και άλλα βαθύτερα, είναι μια φυλακή λαβύρινθος που σε εγκλωβίζει ενδόμυχα του. το κάθε μαντρί έχει και από μια εξάρτηση που είναι εμφυτευμένη στον εγκέφαλο μας.Η εξάρτηση αυτή είναι τόσο καλά καμουφλαρισμένη στο μυαλό μας που σε εμάς μοιάζει περισσότερο σαν ένα ωραίο χόμπι η μια απόλαυση η ευχάριστη ¨σπατάλη¨ χρόνου. Τέτοιες εξαρτήσεις είναι , το ποτό, τα ναρκωτικά, το τσιγάρο, ο φανατισμός στον αθλητισμό, ο θρησκευτικός φανατισμός, η βια, το υπερβολικό φαγητό, η λαγνεία κτλ. όλα αυτά απασχολούν τον άνθρωπο στην καθημερινή του ζωή ώστε να κυλήσει ο χρόνος χωρίς να ¨πράξει έργο¨ για την ψυχή. μεγαλώνει .....γερνάει... και μετά πάλι από την αρχή.

    Όλες αυτές οι εξαρτήσεις είναι οι ¨σειρήνες¨ που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή από τον αληθινό σκοπό του ταξιδιού μας.Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να εντοπίσει σε ποιο μαντρί είναι εγκλωβισμένος (εξάρτηση) και να δουλέψει επάνω σε αυτό με σκοπό να αποκοπεί όσο γίνεται περισσότερο.Εδώ θέλει προσοχή όμως διότι η επιτυχία μιας απεξάρτησης μπορεί να εφησυχάσει τον άνθρωπο και να παραμείνει στάσιμος.Είπαμε ότι το ένα μαντρί βρίσκεται μέσα στο άλλο, η μια φυλακή περιέχει την άλλη, άρα αν κάποιος ανοίξει την πόρτα και ελευθερωθεί από μια φυλακή δεν σημαίνει πως ξεμπέρδεψε, ίσα ίσα που πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να συνεχίσει να ξεπερνά τα εμπόδια που θα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, το σύστημα έχει βάλει δικλείδες ασφαλείας για να μην μπορεί να δραπετεύσει κάποιος έτσι εύκολα.Είναι προτιμότερο να είναι κάποιος εγκλωβισμένος εις γνώση του και να κάνει προσπάθειες να διαφύγει, παρά κάποιος  να έχει ανοίξει ήδη μια πόρτα διαφυγής από τις πολλές που πρέπει να ανοίξει και να νομίζει ότι ελευθερώθηκε! 

    «Είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να μάθει αυτά που νομίζει ότι ήδη ξέρει.»

    Γι'αυτό άνθρωπε ξεκίνα από τώρα και κανε το πρώτο βημα…διωξε από πάνω σου όλους τους ¨εκλεκτους¨, όλους αυτούς που το παίζουν γκουρού και διάμεσοι, όλους αυτούς που απέκτησαν γνώση όχι για να διδάξουν άλλα για εντυπωσιάσουν, όλους αυτούς που επωφελούνται με αδρά φιλοδωρήματα και έχουν ¨μαγαζια¨, όλους αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους υπεροντότητα και μειώνουν τους άλλους με την αλαζονεία τους και τον εγωισμό τους.Όλοι αυτοί είναι πλανημένοι του συστήματος που εκμεταλλεύονται την άγνοια του καθενός για να κερδίσουν χρήμα και ενέργεια.Αφήστε τους στην ησυχία τους για λιγό καιρό και θα δείτε πόσο ¨μεγάλοι ηταν…¨ και πόσο σημαντικοί είστε εσείς για αυτούς διότι τρέφονται από εσάς ενώ εσείς νομίζετε ότι αυτοί σας δίνουν ¨κάτι¨.


    Δεν έχετε ανάγκη κανέναν να σας γίνει «ενεργειακό τσιμπούρι» και να του λέτε ευχαριστώ και από πάνω.Πάρτε μόνοι σας πρωτοβουλίες, αποφασίστε με την δική σας κρίση, μην ρωτάτε για το παραμικρό τον κάθε έναν.Μην φοβάστε να κάνετε λάθη, τα λάθη είναι σχολείο αρκεί να μην επαναλαμβάνονται.Γίνετε αυτόβουλα όντα και θα δείτε πόσο καλά τα καταφέρνετε να ξεφύγετε από τα εικονικά αρχέτυπα του μάτριξ που σας παρουσιάζονται με την μορφή δασκάλων.Οι αληθινά φωτισμένοι δάσκαλοι ποτέ δεν θα σας δώσουν συμβουλές με το τσουβάλι, ποτέ δεν θα σας λένε σε καθημερινή βάση τι πρέπει να κάνετε, ποτέ δεν θα σας κάνουν προσηλυτισμό, αλλά θα σας δώσουν όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να πορευθείτε μονάχοι και μετά θα σας ¨διώξουν¨, θα σας πουν να πάρετε ¨πνευματικό σας σακίδιο¨  με ότι καλό επιλέξατε να βάλετε μέσα για να ξεκινήσετε την δική σας ατραπό.Εν αντιθέσει με όλους αυτούς τους ψευτό-ανατολιτικο-γκουρού-σαμανο-παπάδες που σας κάνουν εξαρτώμενους τους και με την πρώτη δυσκολία ψάχνετε να ακούσετε την συμβουλή κάποιου γιατί έχετε μάθει να έχετε και από έναν δάσκαλο.Εσείς είστε ο δάσκαλος και ο μαθητής ταυτόχρονα, εσείς ρωτάτε και εσείς απαντάτε, τι πιο όμορφο από αυτό! Τι πιο Θεϊκό!

    Εσείς άνθρωποι, εσείς και Θεοί, με το μετρό που σας αναλογεί!

    Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες? Αυτή ’ναι η ανωτάτη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. αντέχεις;
    Καζαντζάκης.

    Υ.Γ.:
    Το ανθρώπινο είδος έχει τόσο πολύ εθιστεί στον υλικό κόσμο που ¨κινδυνεύει¨ να μην θέλει να ελευθερωθεί.Έχει ¨αρρωστήσει¨ από την «νόσο της φυλακής» και στο τέλος θα του ανοίξουν τις ¨πόρτες¨ (πύλες) και θα φοβάται να βγει παραέξω, όπως οι φυλακισμένοι που είναι δεκάδες χρόνια στην φυλακή και τους πιάνει κατάθλιψη όταν πλησιάζει η ώρα της αποφυλάκισης.Γι'αυτό μην αφήνετε τους επίγειους εκλεκτούς να σας ¨κουβαλούν¨ μαζί τους, αρχίστε να περπατάτε σιγά σιγά μονάχοι σας γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να ¨τρέξετε¨ για να προλάβετε το μεγάλο κοσμικό γεγονός και τότε θα είναι αργά για να σας σώσει ο κάθε δάσκαλος.



    apocalypsejohn.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ