• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

    Έτοιμη για το τρόπαιο η Εθνική νέων


    Η μεγάλη ώρα έφτασε για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων, η οποία απόψε (ΕΤ1 21:30) θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης κόντρα στην κάτοχο Ισπανία στον τελικό του Euro U-19, που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας.

    Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης, αυτό όμως δεν φοβίζει τους παίκτες. Σεβασμός απέναντι στην Ισπανία, αλλά όχι φόβος. Αυτό ήταν το σύνθημα που έδωσαν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας και ο Γιώργος Κατίδης, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τους Ισπανούς, που έγινε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Meriton στο Ταλίν.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στον τελικό, απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα. Οι Ισπανοί διαθέτουν μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, που είναι άξια λόγου. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Σε κάθε ματς προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνουν», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας.

    Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Νέων, Γιώργος Κατίδης, δήλωσε: «Η χαρά μας που βρισκόμαστε στον τελικό είναι τεράστια. Επίσης, χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία, μια τόσο καλή ομάδα, την οποία συναντήσαμε και στην πρεμιέρα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το αυριανό ματς, γιατί αυτή η συμμετοχή είναι κάτι ασυνήθιστο και πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Ξέρουμε πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Εσθονία είχαμε στο μυαλό μας τον τελικό. Πιστεύω πως αυτή η σιγουριά και η δίψα μάς έφεραν μέχρι εδώ».

    Οι Ισπανοί δεν έκρυψαν στις δηλώσεις του ότι μεγάλος τους στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ζουλέν Λοπετέγι: «Φυσικά, έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι΄ αυτόν τον τελικό. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά, γιατί παίξαμε μαζί στην πρεμιέρα του τουρνουά. Και εμείς, αλλά και η Ελλάδα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ημιτελικά. Όταν, όμως, φτάνεις σε έναν τελικό, πρέπει να τα αφήνεις όλα πίσω σου. Επαναλαμβάνω πως η ελληνική ομάδα είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος, με πολύ καλούς παίκτες που βγάζουν πάθος στο γήπεδο».



    real.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ