• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

    ΧΛΩΡΙΟ - ΒΙΤΡΙΟΛΙ - ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ - ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΣ - ΟΞΥΖΕΝΕ ΚΑΙ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΑΣ

    Ασβέστης, Οξυζενέ, Αλουμίνιο, Χλώριο, Πολυηλεκτρολύτης και Βιτριόλι, είναι τα επίσημα χημικά στοιχεία που αναφέρει η Ελληνική Εταιρεια Υδρευσης τα οποία καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση εφ όρου ζωής, η μέχρι την στιγμή που θα πεθάνουμε από κάποια θανατηφόρα αρρώστια εξ αιτίας των χημικών αυτών δηλητηρίων.


    Ουσιαστικά, για να καθαρίσουν τα δηλητήρια που υπάρχουν μέσα στο ανεπεξέργαστο νερό, προσθέτουν δικά τους δηλητήρια για να το απολυμάνουν τα οποία μας παρουσιάζουν ως ακίνδυνα για την υγεία μας.

    Η Αθέατη γνώση ερεύνησε, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει εν περιλήψει το κάθε ενα από αυτά τα δηλητήρια που διοχετεύει η ΕΥΔΑΠ στον οργανισμό μας τα οποία μακροπρόθεσμα προκαλούν καρκίνο στον ανθρώπινο οργανισμό.

    ΒΙΤΡΙΟΛΙ/ H2SO4 = ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ:


    Χημική ένωση με μοριακό τύπο H2SO4. Είναι ανόργανο ισχυρό καυστικό οξύ, που προκαλεί εγκαύματα, αν πέσει στο δέρμα.
    Επίσης, οι ατάκες - Θα σκοτωθώ! Φέρτε μου βιτριόλι!, η τον έκαψε με βιτριόλι! χρησιμοποιήθηκε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ως ενα χημικό είδος το οποίο θα προκαλούσε θάνατο η ανεπανόρθωτες ζημιές στο σώμα. Πλέον οι εταιρείες ύδρευσης χρησιμοποιούν το βιτριόλι σε ενα από τα πολλά στάδια επεξεργασίας του νερού μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στις βρύσες των σπιτιών μας πρός κατανάλωση

    ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ


    Μερικοί από τούς τους επικίνδυνους χημικούς μολυσματικούς παράγοντες είναι μια Συν- ακολουθία χημικών οργανικά πολυηλεκτρολυτών χημικών ουσιών επεξεργασίας οι ίδιοι π.χ. που χρησιμοποιούνται ως ενισχύσεις πηκτικών στην επεξεργασία του νερού.
    Η αυξανόμενη χρήση σε πολυηλεκτρολύτες έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα για τη βιομηχανία πόσιμου νερού δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εύκολα διαθέσιμες μέθοδοι για τον προσδιορισμό της υπολειμματικής συγκέντρωσης πολυηλεκτρολύτη.

    Η γκάμα των χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού περιλαμβάνει επίσης σκόνη Πολυηλεκτρολυτών. Αυτές οι χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται εκτεταμένα στο πεδίο της επεξεργασίας των υδάτων και για την ανάκτηση του πετρελαίου. Το προϊόν βρίσκει επίσης σε ευρεία χρήση κατά τη διαδικασία κατασκευής των σαπουνιών, σαμπουάν και σε καλλυντικά.
    Προστίθενται επίσης και σε πολλά είδη διατροφής και  σε συγκεκριμένα μείγματα (υπερρευστοποιητής)

    ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ/ΘΕΙΙΚΟ ΑΡΓΙΛΙΟ, Al2(SO4)3):  

    Το αργίλιο (Al), ή αλουμίνιο όπως είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, χρησιμοποιείται στην παραγωγή οικοδομικών υλικών, υλικών συσκευασίας, κονσερβών, εξαρτημάτων αυτοκινήτων και αεροσκαφών. Στη φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παρασκευή αντιοξικών και φαρμάκων κατά της διάρροιας. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως ως πρόσθετο σε τροφές, στα υλικά συσκευασίας των τροφίμων καθώς και στην επεξεργασία του πόσιμου νερού.
    Η χρήση των κροκιδωτικών ουσιών έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση αλουμινίου στο επεξεργασμένο νερό. Το αλουμίνιο αυτό ονομάζεται υπολειμματικό (residual aluminum) και φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών.
    Το αλουμίνιο θεωρείται από παλιά ως μη τοξικό για υγιή άτομα τα οποία μπορούν να παίρνουν συνολικά ημερήσιες δόσεις μέχρι 7.2 gr χωρίς σοβαρές επιπτώσεις. Τελευταία όμως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το αλουμίνιο επηρεάζει σημαντικά το νευρικό σύστημα του ανθρώπου.
    Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι το αλουμίνιο σχετίζεται με σοβαρές ασθένειες όπως είναι η νόσος του Parkinson, η μυοατροφική σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig) και η νόσος του Alzheimer. Έχει επίσης αποδειχτεί ότι τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer έχουν υψηλά ποσοστά αλουμινίου στον εγκέφαλό τους

    ΟΞΥΖΕΝΕ/ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ:

    Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα.

    Πέρα από τις θεραπευτικές ιδιότητες που σχετίζονται με το οξυζενέ, εμείς, θα σας αναφέρουμε και ορισμένες άλλες χρήσεις του.

    Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιήθηκε, ακόμη, για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών, και αναφέρθηκε ότι ήταν ένα κύριο συστατικό (των βομβών που χρησιμοποιήθηκαν) στις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου του 2005.
    Περίπου το 60% της παγκόσμιας παραγωγής υπεροξειδίου του υδρογόνου χρησιμοποιείται για τη λεύκανση χαρτοπολτού και χαρτιού. Η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανική εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι η παραγωγή υπερανθρακικού νατρίου (2Na2CO3•3H2O2) και υπερβορικού νατρίου (NaBO3•nH2O), που χρησιμοποιούνται και τα δυο ως ήπια λευκαντικά σε απορρυπαντικά πληντυρίου.
    Αρχαιά υδατικά διαλύματα υπεροξειδίου του υδρογόνου (1,9 - 12%) ανάμεικτα με υδροξείδιο του αμμωνίου (NH4OH) χρησιμοποιούνται ως ξεβαφές σε ανθρώπινα μαλλιά.
    Μεγάλες πόσιμες δόσεις υδατικού διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου 3% v/w μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και φουσκάλες στο στόμα, στο λάρυγγα και στην κοιλιά, καθώς επίσης και κοιλιακό άλγος, έμετο ή και διάρροια.. Η δε ενδοφλέβια ένεση υπεροξειδίου του υδρογόνου έχει συνδεθεί με αρκετούς θανάτους.

    ΧΛΩΡΙΟ: 

    Είναι γνωστή πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο η προσθήκη χλωρίου κατά την είσοδο του νερού στις κλειστές δεξαμενές αποθήκευσης και πριν την είσοδό του στο δίκτυο ύδρευσης.

    Πως ενα όπλο του 1ου Παγκόσμιου πόλεμου μπήκε στο νερό μας:

    Είναι μια ισχυρή νευροτοξίνη τόσο δηλητηριώδης που απαγορεύτηκε από τους διεθνείς κώδικες πολέμου.
    Σχηματίζει καρκινογόνες ενώσεις (Trihalomethanes).
    Προκαλεί καρδιακές παθήσεις και αρτηριοσκλήρωση.
    Σκοτώνει τα καλά βακτηρίδιά μας τα αποκαλούμενα προβιοτικά.
    100 χρόνια πρίν ο όρος καρδιακή προσβολή ούτε κάν υπήρχε. Η πρώτη κλινική περιγραφή καρδιακής προσβολής δεν έγινε πρίν το 1912.
    Μόλις καθιερώνεται η χλωρίωση του δημόσιου πόσιμου νερού, τότε αρχίζουν να ανεβαίνουν οι καρδιακές παθήσεις.

    ΣΚΟΝΗ ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟΥ


    Πέτρες ασβεστόλιθου, πρώτη ύλη, αφού ψηθούν στα καμίνια γίνονται Oξείδιο του Aσβεστίου - CaO,
    που με την επεξεργασία καταλήγουν σε ΥΔΡΑΣΒΕΣΤΟ.

    Η Υδράσβεστος είναι το ίδιο προϊόν με τον ασβεστοπολτό, απλά επεξεργασμένο και ραφιναρισμένο σε μορφή λεπτότατης σκόνης, (πούδρα). Το εξευγενισμένο αυτό προϊόν χρησιμοποιείται για:

    Αποκατάσταση βυζαντινών μνημείων, και νεοκλασικών κτηρίων.
    Παραγωγή κονιαμάτων πολλών ειδών.
    Παρασκευή επιχρισμάτων.
    Eνισχυτικό υλικό για την τεχνική "κουρασάνι", την πατητή τσιμεντοκονία κλπ.

    ΟΔΟΠΟΙΙΑ
    Με  την  χρήση  της Υδρασβέστου ως επίστρωμα  στην οδοποιία επιτυγχάνεται απόλυτη σταθερότητα του εδάφους.

    ΑΜΙΑΝΤΟΣ «Αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης»

    Εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτυχθεί μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με την επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία από τη χρήση αμιαντοτσιμεντοσωλήνων στα δίκτυα διανομής πόσιμου νερού. Επιστημονικές έρευνες έχουν επανειλημμένα τεκμηριώσει ότι ο αμίαντος είναι ένα υλικό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, και κυρίως καρκινογενέσεις, όταν όμως βρίσκεται σε αιωρούμενη μορφή και εισπνέεται (εισπνεόμενος αμίαντος).
    Η επικινδυνότητα του αμίαντου προέρχεται από τις μικροσκοπικές ίνες που τον αποτελούν, οι οποίες όταν μπουν στο σώμα με την αναπνοή, προκαλούν αρρώστιες, όπως τον καρκίνο ιδιαίτερα στους πνεύμονες.
    Η επικινδυνότητα του ως υλικού είναι διεθνώς αποδεκτή για άτομα που ασχολούνταν με την εξόρυξη και την επεξεργασία του υλικού λόγω της εμφάνισης σειράς νεοπλασματικών ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος.Αντιθέτως, ο αμίαντος που είναι σταθερά συνδεδεμένος σε τελικά προϊόντα, όπως τοίχους, πλακάκια και σωλήνες δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγεία, εφόσον δεν καταστρέφεται και δεν υφίσταται καταπονήσεις και
    φθορές.
    Ειδικότερα, έχει διαπιστωθεί ότι οι περιεκτικότητες αμιάντου στο πόσιμο νερό ως αποτέλεσμα της χρήσης αμιαντοτσιμεντοσωλήνων δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

    ΠΗΓΗ: ΕΥΔΑΠ

    Η ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες που μας παρουσιάζει μας αναφέρει στην επισήμη ιστοσελίδα της ότι ο εισπνεόμενος αμίαντος προκαλεί καρκίνο, ενώ ο αμίαντος που βρίσκεται σταθερά συνδεδεμένος στις σωληνώσεις ύδρευσης είναι εντελώς ακίνδυνος, ακόμη κι αν είναι ακριβώς το ίδιο υλικό απλά σε διαφορετική μορφή.

    Τους εμπιστεύεστε;;;;

    Το νερό είναι το νούμερο ενα όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για σταδιακή μείωση του πληθυσμού. Ενα δώρο από τον Θεό, το οποίο ο άνθρωπος καταστρέφει δηλητιριάζοντας το με καρκινογόνες χημικές ουσίες τις οποίες δέχεται ο οργανισμός μας καθημερινά.

    Προστατέψτε τους εαυτούς σας και την οικογένεια σας με όποιο τρόπο νομίζετε ότι μπορει να είναι καλύτερος για την υγεία σας.
    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ