• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

    Σκοτώνουν τα παιδιά

    Η τεχνολογία της Νέας Τάξης αναπτύσσεται συνεχώς και χρησιμοποιείται δυστυχώς για κακό σκοπό.


    Πέραν τούτου, η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές - τηλεόραση , κινητά και υπολογιστές- η ατμοσφαιρική ρύπανση όπως επίσης και τα φυτοφάρμακα, προκαλούν, σύμφωνα με ειδικούς, την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου στα παιδιά, τα οποία ούτως ή άλλως το σύστημα έχει βάλει στο στόχαστρο.
    Δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Telegraph», το οποίο επικαλείται έρευνα του βρετανικού ιδρύματος «Παιδιά με Καρκίνο», αναφέρει πως ο αριθμός των νέων που εκδηλώνουν καρκίνο έχει αυξηθεί κατά 40% τα τελευταία 16 χρόνια.
    Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η φτωχή διατροφή και αλλά και η ακτινοβολία ευθύνονται για την αύξηση αυτή.  
    Αναλύοντας τα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία, η μελέτη έδειξε πως, κάθε χρόνο, καταγράφονται 1.300 νέα κρούσματα καρκίνου σε σχέση με το 1998, την χρονιά που ξεκίνησε η συλλογή στοιχείων.  
     Η αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου εντοπίζεται κυρίως στους έφηβους και τους νέους, ηλικίας 15 έως 24 ετών.
    Καρκινογόνα στοιχεία από την ατμοσφαιρικής ρύπανση και τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών καθιστούν ευεπίφορο των οργανισμό των παιδιών. 
     «Το μπάρμπεκιου, τα ηλεκτρικά πεδία από τις κολώνες των εταιρειών ηλεκτρισμού, ακόμη και το πιστολάκι για τα μαλλιά, επιβαρύνουν την ανθρώπινη υγεία και κυρίως τον παιδικό οργανισμό», επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας, Ντένις Χένσοου. 
    Ζούμε σε κόσμο μολυσμένο με θανατηφόρες ουσίες στα τρόφιμα, στην τεχνολογία και σε πολλές άλλες σύγχρονες δραστηριότητες.
    Όλα αυτά συντελούν στην μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, σχέδιο την εφαρμογή του οποίου επιθυμεί διακαώς η παγκόσμια εξουσία, προκειμένου οι πολίτες να είναι λίγοι και ευκολότερα ελέγξιμοι.
    Όταν κάποιος βέβαια προειδοποιούσε παλαιότερα πως ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές είναι καρκινογόνες για τον άνθρωπο (βλ. φούρνο μικροκυμάτων), λίγοι τον εισάκουγαν.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ