• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

    ΡΩΣΙΑ–ΚΙΝΑ και ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι συμφώνησαν με τη στάση των εξωγήινων απέναντι στην «Cabal» και αντέδρασαν και αυτοί με αποχώρηση από την «Δορυφορική Κυβέρνηση», ενώ έκαναν χωριστές συμφωνίες με τους εξωγήινους ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ «ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
    Έτσι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, όπως έχω προαναφέρει, μετά το χτύπημα των διδύμων Πύργων την 11-9-2001, δημιούργησαν δική τους «Δορυφορική Κυβέρνηση» σε ξεχωριστό σταθμό και μιλούν για «καλούς εξωγήινους που βοηθούν την ανθρωπότητα», σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που επιμένουν στους «κακούς» και ετοιμάζονται να τους πολεμήσουν.
    Μέσα στην τελευταία δεκαπενταετία οι Ρώσοι πήραν προβάδισμα στην τεχνολογία έναντι των ΗΠΑ στον «Πόλεμο των Άστρων», λόγω της υπέρ – υψηλής εξωγήινης τεχνολογίας που αποκτήθηκε από τις διαπραγματεύσεις με τη «Δορυφορική Κυβέρνηση», η οποία ενδιαφέρεται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της ανθρωπότητας και είναι κάθετα αντίθετη με τους σκοπούς της ομάδας των Σιωνιστών που ελέγχουν τον κόσμο
    με το «Κέντρο Σιωνισμού» (WZs = World Zionists),
    το «Διεθνές Σιωνιστικό Συνδικάτο Εγκλήματος» (IZCS = International Zionist Center Security),
    την CIA
    και το NSA,
    τη «Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση» (SSG = Secret Shadow Government),
    Τη MOSANT την υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ,
    την ειδική ομάδα πληροφοριών Intel της Σαουδικής Αραβίας,
    και την υπηρεσία πληροφοριών Μ16 της Αγγλίας,
    με τις οποίες ασκείται τυραννία στο μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και καλλιεργείται συστηματικά η παγκόσμια τρομοκρατία.
     -Τη στιγμή που γράφεται το βιβλίο οι ομάδες αυτές καταβάλλουν λυσσώδεις προσπάθειες να εμπλέξουν την αμερικανική στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ σε έναν πόλεμο
    με τη Συρία,
    το Ιράν,
    την Ουκρανία και τη Ρωσία,
    για το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας,
    ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Βλαντιμίρ Πούτιν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ.
    Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τον Ρώσο πρόεδρο σαν πολεμοχαρή ηγέτη που υποτιμά την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και κατέχεται από μία αλαζονική έπαρση.
    Τις απειλές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για οικονομικές κυρώσεις φαίνεται να μην τις λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του, τις αγνοεί τελείως, όπως έδειξε με την προστασία της Συρίας, την προσάρτηση της Κριμαίας, την εκμηδένιση της Γεωργίας μέσα σε δύο ημέρες και δείχνει κυρίαρχος του διεθνούς γίγνεσθαι.
    Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή ένωση παρακολουθούν αμήχανοι τη ρωσική αδιαφορία στις κάθε είδους απειλές και προκλήσεις.
    Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι πολύ συγκρατημένοι, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι συμβαίνει μέσα στη Ρωσική Διαστημική Διοίκηση,
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, επίσης,
    ότι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα «ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» των ΡΩΣΩΝ,
    ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ,
    λόγω της σημαντικής υπέρ – υψηλής τεχνολογίας σε επιθετικά και αμυντικά όπλα τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αναχαιτίσουν τα Αμερικάνικα όπλα.
    Η Ρωσία διαθέτει πυρηνικές κεφαλές πολλών μεγατόνων που ΔΕΝ εντοπίζονται
    ΟΥΤΕ από επίγεια ή εναέρια ραντάρ
    ΟΥΤΕ καν από το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης
    και επομένως,
    ΟΛΕΣ οι περιβόητες αντιπυραυλικές ομπρέλες των ΗΠΑ και των συμμάχων της
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.
    Όλη η αλαζονεία της στρατιωτικής υπερδύναμης των ΗΠΑ βασιζόταν στο πανίσχυρο ναυτικό της που μπορούσε να κάνει δυναμική παρουσία σε κάθε σημείο του πλανήτη.
    Όμως αυτή η αλαζονεία έπαψε να έχει νόημα μετά την κατασκευή του υπέρ – υψηλής τεχνολογίας ρωσικού υπερηχητικού πυραύλου (anti-ship Interceptor) «SS – Ν – 22».
    Ο πύραυλος αυτός εκτοξεύεται από αεροπλάνο (αέρος – θαλάσσης), από πολεμικά πλοία (θαλάσσης – θαλάσσης) και από αυτοκινούμενους εκτοξευτήρες ξηράς (ξηράς – θαλάσσης) και δεν εντοπίζεται.
    ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,
    θεωρείται το τελειότερο όπλο καταστροφής πλοίων.
    Αναπτύσσει την ασύλληπτη ταχύτητα των 13,2 Mach (16.600 χιλιόμετρα την ώρα) και μπορεί να βυθίσει το πλοίο μέσα σε λίγα λεπτά.
    Είναι γνωστό στο NATO ως πύραυλος «SS – N – 22» και ως «Ηλιακό Έγκαυμα» (Sunburn).
    Ο πύραυλος δεν αναχαιτίζεται ούτε εξουδετερώνεται.
    Το ναυτικό των ΗΠΑ επί του παρόντος δεν διαθέτει καμία άμυνα έναντι των «SS – N – 22» και η κραταιά υπερδύναμη έχει χάσει την αλαζονεία της.
    Η Ρωσία του Πούτιν φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα μιας δεκαετίας έναντι των ΗΠΑ.
    Ο «SS – N – 22» μπορεί να μεταφέρει πυρηνική κεφαλή 200 κιλοτόνων (βόμβα Χιροσίμας) ή συμβατική των 750 λιβρών και έχει εμβέλεια 200 χιλιομέτρων. Πετά πολύ χαμηλά πάνω από τη θάλασσα και το έδαφος και δεν ανιχνεύεται από τα ραντάρ. Όμως, όταν αντιληφθεί ότι εντοπίστηκε από ραντάρ, σε μικροδευτερόλεπτα ο πύραυλος αντιδρά με ελιγμούς ζικ – ζακ, χωρίς να χάνει τον στόχο που τον διατηρεί συνεχώς εγκλωβισμένο.
    Τόσο η αεροπορία των ΗΠΑ (USAF), όσο και το ναυτικό (USN) δεν διαθέτουν ακριβή μέσα προστασίας, για να εξουδετερώσουν τον πύραυλο «SS – N – 22».
    Το Ρωσικό οπλοστάσιο μιλάει για νέους βαλλιστικούς πυραύλους ταχύτητας 31.250 χιλιόμετρα την ώρα που θα μπορούν να χτυπήσουν εντός 7 έως 10 λεπτών στόχους μέσα στις ΗΠΑ.
    Στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο εξαπολύει συστάδα πυραύλων μέχρι και είκοσι εναντίον ενός υποβρυχίου και είναι αδύνατη η εξουδετέρωσή τους.
    Όλοι αυτοί οι λόγοι ήταν σοβαροί, για να αποτρέψουν επέμβασης των ΗΠΑ στη Συρία, γιατί η Ρωσία είχε εφοδιάσει τον συριακό στρατό με τους πυραύλους «SS – N – 22» και με Ρώσους χειριστές.
    Η διαρροή πληροφοριών ότι η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο πειραματικής ανάπτυξης ενός μεγάλου σκάφους αντιβαρύτητας (AGC) που θα χρησιμοποιηθεί ως διαστημική πλατφόρμα αεροπλανοφόρου, ανησυχεί σοβαρά τις ΗΠΑ. Τέτοιες διαρροές αποτελούν και μια προειδοποίηση προς τις δυτικές δυνάμεις, για να δείξουν περισσότερο σεβασμό προς τη Ρωσία.
    Ο Πούτιν ξέρει πολύ καλά τον ρόλο του και τη σατανικότητα της «Cabal», ως πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας. Δεν είναι επιρρεπής σε απρόσεκτες δηλώσεις ή μπλόφες. Φαίνεται να είναι ένας ηγέτης ισχυρής προσωπικότητας που εννοεί αυτά που λέει και είναι πρόθυμος να τα υποστηρίξει με τα μέσα που διαθέτει.
    Οι ΗΠΑ σήμερα είναι οικονομικά υπόδουλες της Κίνας, στην οποία οφείλουν περίπου δύο τρισεκατομμύρια δολάρια, που αν θελήσει η Κίνα να τα εκποιήσει, θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και για αυτό είναι πολύ προσεκτικές στις κινήσεις τους.
    Το 2006 ο πρόεδρος Πούτιν εξόφλησε όλο το χρέος της Ρωσίας στον Ρότσιλδ και έτσι έπαψε η χρηματοοικονομική εξάρτηση της Ρωσίας από τους δανειστές της, πέταξε έξω από τη Ρωσία τον οίκο Ρότσιλδ και τον Τζόρτζ Σόρος, οι οποίοι όμως με διάφορες οικονομικές μηχανορραφίες και πότε με την Τσετσενία, πότε με τη Γεωργία και σήμερα με την Ουκρανία και την Κριμαία, προσπάθησαν να δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα και να εισχωρήσουν και πάλι στη Ρωσία με αποτέλεσμα να οργιστεί ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος την 31 Μαρτίου 2014 εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των μελών του οίκου Rothschild και Gyorgy Schwartz (Τζόρτζ Σόρος) και των οικονομικών οργάνων τους, καθώς και άλλων μεγαλοτραπεζιτών που λυμαίνονται την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, εάν εμφανιστούν κάπου στη Ρωσία, η οποία έτσι μπήκε και πάλι στον δρόμο της μεγάλης υπερδύναμης.
    Στην ίδια ανακοίνωση κατηγορούσε επώνυμα τους οικονομικούς κολοσσούς Goldman Sachs & JP Morgan για δόλιες μεθοδεύσεις και πρακτικές πωλήσεων στον τομέα εμπορίας ψεύτικων ενυπόθηκων τίτλων από το έτος 2003 έως 2007 και είναι υπεύθυνες για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας.
    Μέσα στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν υμνητές του προέδρου Πούτιν, όπως είναι ο Αμερικανός καθηγητής Ph. D. Kevin Barrett, Αραβολόγος – Ισλαμολόγος που είναι ένας από τους γνωστότερους επικριτές της Αμερικής για τον πόλεμο δήθεν κατά της τρομοκρατίας, που αφανίζει τους Αραβικούς λαούς.
    Ο Δρας Barrett έχει εμφανιστεί στα τηλεοπτικά κανάλια Fox, CNN, PBS και άλλα και αρθρογραφούσε σε πολύ μεγάλες εφημερίδες, όπως New York Times, Christian Science Monitor, την Chicago Tribune και άλλες κορυφαίες εκδόσεις. Έχει διδάξει σε κολέγια και πανεπιστήμια στο Σαν Φραγκίσκο, το Παρίσι και το Ουισκόνσιν και ήταν υποψήφιος για το Κογκρέσο το 2008.
    Σε κείμενό του που αναρτήθηκε στην kauilapele την 20-3-2014 υμνολογούσε τον Πούτιν.
    «Ο Πούτιν βάζει τον φόβο του Θεού απέναντι στη νέα Παγκόσμια Τάξη. Είναι αυτός που αντιτίθεται στην Παγκοσμιοποίηση, για λόγους όχι μόνο θρησκευτικούς, παραδοσιακούς, αλλά και λόγους προόδου. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια επική μάχη ανάμεσα σε εκείνους που ασπάζονται ιερές αξίες, όπως η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια, έναντι εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν όλες τις τιμές.
    Ο Θεός να ευλογεί τον Πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος βάζει τον φόβο του Θεού στη Νέα Παγκόσμια Τάξη».
    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της 6-4-2015, όταν άγνωστοι σε πάρκο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης έστησαν την μπρούτζινη προτομή βάρους εκατό λιβρών και αξίας 100.000 $ του τριαντατριάχρονου Αμερικανού κατασκόπου Edward Snowden, υπαλλήλου του NSA που διέφυγε στη Μόσχα. Εκεί ήταν στημένο το μνημείο των «Μαρτύρων του πλοίου Φυλακή» των Αμερικανών αιχμαλώτων πολέμου που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.
    Σε ερώτησή μας προς τους Ολύμπιους για το τι θα περιμένει στο μέλλον η ανθρωπότητα από απόψεως τεχνολογικής υποστήριξης, το μήνυμα που πήραμε έλεγε:
    «Σε πρώτη σειρά προτεραιότητας και μέσα στα πλαίσια συνεργασίας μας με τους επιστήμονες της Γαίας θα είναι τα εξής:
     Παροχή τεχνολογίας για απεριόριστη ηλιακή ενέργεια, κάτι που το απαγορεύουν σήμερα οι πετρελαϊκές εταιρείες.
     Υποβοήθηση για την εξάλειψη της βίαιης, καταστροφικής και επιβλαβούς συμπεριφοράς, ατομικής και συλλογικής των ανθρώπων που είναι η κακοδαιμονία της ανθρωπότητας, με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
     Προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ τους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά και με τη φύση.
     Δημιουργία κοινωνικοοικονομικών προϋποθέσεων μεταξύ των λαών για την αρμονική συμβίωσή τους.
     Άριστο έλεγχο της βιολογικής αναπαραγωγής με άριστες υγιεινές συνθήκες, ώστε να εκλείψουν οι μολύνσεις, τα νοσήματα και η υβριδοποίηση της ανθρωπότητας.
     Επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των μελών διαπολιτισμικών ομάδων του πλανήτη με πολύ διαφορετικά επίπεδα πολιτισμού, ώστε να προωθηθεί η γνώση για όλους τους ανθρώπους, για να μην υφίσταται η χαώδης διαφορά που υπάρχει σήμερα.
     Προώθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία, την τεχνογνωσία, την ιατρική, τα επίπεδα της συνείδησης, την πνευματική ανάπτυξη, την κοινωνική οργάνωση, τη λήψη αποφάσεων και τον άριστο τρόπο διοικήσεων, ώστε να εκλείψουν οι αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων.
     Επιδίωξη εξαφάνισης των πυρηνικών όπλων που είναι ικανά να αφανίσουν την ανθρωπότητα σε ελάχιστο χρόνο και των χημικών όπλων άλλων απειλών, που μπορούν να αφανίσουν με τη μόλυνση ολόκληρη την ανθρωπότητα.
     Υποβοήθηση στην κατανόηση του κόσμου, του εαυτού σας, της θέσης σας στο Σύμπαν και προσδιορισμός τελικού προορισμού της ζωής σας.
     Καθορισμός νέων στόχων για την πορεία της ανθρωπότητας, αντικατάσταση παλαιών δομών εφ’ όσον απαιτηθούν για την ειρηνική συνύπαρξη όλων των έμβιων όντων του πλανήτη της Γης.
     Εάν θελήσει η ανθρωπότητα θα μπορέσει να πάρει μια οριστική απάντηση σχετικά με την ύπαρξη και τη φύση του ανώτατου υπερφυσικού όντος».
    ΠΗΓΗ : ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ………

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ