• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

    MISTER TSIPRAS: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

    Γράφει ο Αντίοχος
    Είναι γνωστό σε όλους, πως πριν από την επίσκεψη κάποιου αρχηγού κράτους σε ξένη χώρα, του γίνεται εκτενής ενημέρωση από τους συμβούλους του στα εξωτερικά θέματα, για τις κακοτοπιές που μπορεί να συναντήσει, για να είναι προσεκτικός και να μην προσβάλλει –λόγω ή έργω- την χώρα που τον φιλοξενεί και τον λαό της, ή άλλη χώρα και άλλον λαό. Οι δε δηλώσεις που πρόκειται να κάνει και οι λόγοι που θα εκφωνήσει, έχουν προσεκτικά προπαρασκευασθεί.
    Σίγουρα, από ένα τέτοιο «φροντιστήριο» πέρασε και ο mister Tsipras πριν επισκεφθεί το σιωνιστικό κράτος. Και σιγουρότατα, ο λεγάμενος –αν δε γνώριζε ήδη τη διαμάχη σιωνιστών και Παλαιστινίων για την Ιερουσαλήμ- θα πληροφορήθηκε ότι όλα τα κράτη του κόσμου που αναγνωρίζουν το Ισραήλ (ακόμα και οι σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ…) δεν αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ κι έχουν τις πρεσβείες τους στο Τελ Αβίβ.
    Δεν έκανε «γκάφα», λοιπόν, ο Tsipras γράφοντας στο βιβλίο επισκεπτών του Προεδρικού Μεγάρου του σιωνιστικού κράτους «With great honor to be in your historic capital and to meet your excellencies.» («Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα και να συναντάω τις εξοχότητές σας»), αναγνωρίζοντας έτσι την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα και μάλιστα ιστορική του Ισραήλ, αλλά προφανώς θέλησε να αποδείξει κατ’ αυτόν τον τρόπο την τυφλή του αφοσίωση στους σιωνιστές!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ