• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

    Αισχρή συμπεριφορά από καταστηματάρχη στην Αλεξανδρούπολη σε σπουδαστές της ΣΣΑΣ: "Εδώ δεν κάθονται ένστολοι"!

    Σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων επισκέφτηκαν την πόλη μας την περασμένη εβδομάδα και ήρθαν αντιμέτωποι, προς έκπληξη όλων μας, με μία καθόλου ευγενική συμπεριφορά από ιδιοκτήτη κεντρικής καφετέριας.
     
    Από την προαναφερθείσα Σχολή αποφοιτούν στρατιωτικοί ιατροί, φαρμακοποιοί, οικονομόλοι κ.α., ενώ επανδρώνουν το σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
     
    Φορώντας κανονικά την ενδεδειγμένη στολή τους με τα σπαθιά, θέλησαν να κάτσουν σε μία καφετέρια της κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας για να απολαύσουν έναν καφε. Όμως, ο αρμόδιος του καταστήματος τους έδιωξε κακήν κακώς, αφού τους είπε πως εδώ δεν επιτρέπονται οι ένστολοι.
     
    Εντελώς λανθασμένη χαρακτήρισε την παραπάνω συμπεριφορά ο Πρόεδρος των Καταστηματαρχών Καφέ - Εστίασης, κ. Αλαβάντας Γεώργιος. Σε δήλωσή του στην τηλεόραση του Thrakinet, είπε πως είναι ένα τεράστιο λάθος από ανθρώπους που τροφοδοτούν με χρήματα την τοπική οικονομία, αλλά και πως οφείλουν να σεβαστούν όχι μόνο τους ένστολους, αλλά και κάθε άλλο άνθρωπο που κάνει εδώ τη θητεία του.
     
    Τέλος, δήλωσε πως τους ανθρώπους αυτούς τους θέλουμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους διώχνουμε κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τους ένστολους, αλλά κυρίως για την Αλεξανδρούπολη.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ