• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ «ΓΚΡΙΖΑΣ ΚΥΡΙΑΣ»; (PHOTOS)

    Δύο νεαρά κορίτσια, που επισκέπτονταν το παλάτι του Χάμπτον, ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να απαθανατίσουν το διάσημο στη Βρετανία φάντασμα της «Γκρίζας Κυρίας».
    Η Σίμπιλ Πεν ήταν υπηρέτρια στο παλάτι του Χάμπτον και μάλιστα υπήρξε νανά της βασίλισσας της Ελισάβετ Α'.
    Η γυναίκα πέθανε από ανεμοβλογιά το 1562 και από το 1829, όταν και μετακίνησαν τον τάφο της, λένε ότι στοιχειώνει το κάστρο ως «Γκρίζα Κυρία»...
    Το διάσημο φάντασμα λοιπόν της «Γκρίζας Κυρίας» υποστηρίζουν ότι κατέγραψαν με το κινητό τους δύο μαθήτριες, η 12χρονη Χόλι Χάμφσαϊρ και η συνομίλικη ξαδέλφη της Μπρουκ ΜακΓκι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους στο παλάτι του 16ου αιώνα.
    Με σκούρα μαλλιά και ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το «φάντασμα» εμφανίζεται στην πρώτη φωτογραφία, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, όταν η Μπρουκ γυρίζει, δεν βλέπει τίποτα.
    1
    Τα κορίτσια δεν είχαν συνειδητοποιήσει την παράξενη συντροφιά τους εκείνη τη στιγμή και το είδαν μόνο όταν κοίταζαν τις φωτογραφίες τους από την εκδρομή μία ημέρα μετά.
    Μιλώντας στην Daily Mail, δηλώνουν και οι δύο σοκαρισμένες: «Δεν είδαμε τίποτα. Οι άνθρωποι λένε ότι το δωμάτιο γίνεται κρύο όταν εμφανίζονται φαντάσματα, αλλά δεν είχαμε ιδέα. Δεν έχουμε κοιμηθεί από τότε».
    Πρόκειται άραγε για φάρσα ή κάποια κατασκευασμένη φωτογραφία... Ή μήπως όχι, αναρωτιούνται τα βρετανικά ΜΜΕ.
    Δείτε τις φωτογραφίες.





    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ