• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

    ΣΟΚ: Το δαχτυλίδι της Αλκυόνας, ενεργειακή επιρροή στον Αττικό ουρανό σήμερα!

    Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

     Είναι σοκαριστικό αλλά ταυτόχρονα έχει και ενεργειακές προεκτάσεις, το γεγονός που κατεγράφη σήμερα από φίλο και αναγνώστη του blog από την περιοχή της Γλυφάδας. 

     Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως πρέπει να πούμε ότι το 1962, στις 4 Φεβρουαρίου, μεταξύ 2 και 3 το απόγευμα, ξεκίνησε η Εποχή του Υδροχόου, του Νερουλά. Υπήρξε ένα γεγονός που σίγουρα θα έχει καταγραφεί ιστορικά και δεν είναι άλλο από την σύνοδο των "κόσμων", των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισμό του Υδροχόου. Ένα πραγματικά, ουράνιο μποτιλιάρισμα, μια ιδιαίτερη συνάντηση των γνωστών κόσμων. Υπήρξε μια....
    έκλειψη του Ήλιου και της Σελήνης την ίδια μέρα.  
     Σήμερα το απόγευμα, φίλος και αναγνώστης του blog μου έστειλε τις φωτογραφίες αυτές. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί του, μου είπε ότι δεν είναι αποτυπωμένο σε αυτές, το αποτέλεσμα που ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού.  Κατανοητό, λόγο τεχνικών προδιαγραφών που έχει ένα απλό τηλέφωνο samsung galaxy, το οποίο έχει στην κατοχή του και τράβηξε με αυτό τις φωτογραφίες. 
     Τι είναι όμως αυτό που βλέπουμε; 
     Στην πρώτη φωτογραφία που είναι και το τέλος του φαινομένου το οποίο δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, όπως μου διευκρίνισε, βλέπουμε στο κέντρο της φωτογραφίας μια αμυδρά ροζ απόχρωση. 
     Στις αμέσως επόμενες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ευκρινέστερα τους ροζ αυτούς κύκλους οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο, από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, μια ενεργειακή επιρροή στον Αττικό ουρανό που έλαβε χώρα σήμερα, του Αγ. Θεοδώρου! (Θεού - Δώρο δηλαδή). Απλούστερα είναι μια ενεργειακή πύλη που άνοιξε για λίγο, μια δέσμη φωτονίων που απελευθερώθηκε πάνω από τα κεφάλια μας.   
     Αυτό έχει άμεση σχέση με ένα άλλο θέμα μας την 1η Δεκεμβρίου 2014 με τίτλο  ΈΚΤΑΚΤΟ ! Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουρανό! και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
     Δείτε και τις άλλες φωτογραφίες με τα συμπεράσματα δικά σας. 





    nyxtobaths

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ