• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

    Οι επιβάτες ενός αεροσκάφους είδαν το πρόσωπο της Παναγίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το βράδυ στις 5 Νοεμβρίου 2014, ένα αεροσκάφος ATR 42, της Alitalia, ξεκίνησε από την Ανκόνα προς την Ρώμη, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από κεραυνό στη δεξιά μηχανή. Υπήρξαν στιγμές φόβου στο σκάφος, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των 51 επιβατών και μελών του «πληρώματος.
    αστραπή-αεροπλάνο
    Το ATR 42 προσγειώθηκε σε στιγμή έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο του Fiumicino, αφού ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης πρόσεξε ότι ένας από τους δύο κινητήρες ήταν ελαττωματικός επειδή χτυπήθηκε από κεραυνό. Για αυτό επικοινώνησε αμέσως με τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο Fiumicino και προσγειώθηκε με την επείγουσα διαδικασία. Ο καπετάνιος κατάφερε να κάνει μια προσγείωση χωρίς προβλήματα, με τα οχήματα έκτακτης ανάγκης και των πυροσβεστών, να παρατάσσονται στο δρόμο για να παρέμβουν αν χρειαστεί. Οι επιβάτες που κατέβηκαν από το αεροπλάνο, μεταφέρθηκαν στο τερματικό, από το προσωπικό του αεροδρομίου και την αστυνομία, και αφηγήθηκαν τις στιγμές του πανικού και τρόμου που έζησαν, όταν ο κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο. Αλλά οι ίδιοι οι επιβάτες ανέφεραν ότι είδαν κάτι παράξενο και υπερφυσικό στον ουρανό, κατά την στιγμή του τρόμου.
    Το αεροπλάνο της Alitalia πετούσε από τη Ρώμη προς Ανκόνα, όταν κεραυνός χτύπησε το κινητήρα, τρομοκρατώντας τους 51 επιβάτες, με φόβο τον θάνατο. Ο ελιγμός προσγείωσης πήγε καλά και κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε. Μόνο ένα πράγμα έγινε: οι επιβάτες κατά τη διάρκεια του περιστατικού, δήλωσαν ότι είχαν παρατηρήσει μια θεία φιγούρα στον ουρανό.
    Air fulmine2
    Αρκετοί επιβάτες, αφού άκουσαν τη βροντή, είδαν ένα λαμπρό φως, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, παρατήρησαν το πρόσωπό της μητέρας του θεού στον ουρανό. "Στην αρχή νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις, αλλά και οι άλλοι επιβάτες έχουν δει την εικόνα της Μητέρας του Θεού," είπε στους δημοσιογράφους ο επιβάτης.
    Σύμφωνα με μάρτυρες είδαν μια γυναίκα που φορούσε κάτι στο κεφάλι της, ακριβώς την ίδια όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες της Παναγίας. «Πιστεύουμε ότι έχουμε σωθεί», δήλωσαν ορισμένοι επιβάτες της Alitalia.
    Αυτή η είδηση ​​έχει αναφερθεί από αρκετές διεθνείς εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών Mirnov ( mirnov.ru ) και Lifenews.Αναφέρθηκε και από την εφημερίδα "Il Messaggero".


    anekshghta-fainomena

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ