• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ: Κάποια μέρα οι πόλεις θα καταστραφούν…

    Γνωρίζατε ότι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στο Τέξας κάθε εβδομάδα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των βρεφών που γεννιούνται στους πολίτες αυτού του κράτους; Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστηρίζουν αυτό το φαινόμενο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Προσπαθούν να αγγίξουν τις καρδιές. Ωστόσο υπάρχει ένα άλλο μέρος της ιστορίας που δεν γνωρίζετε.


    Με την άρνησή του να προστατεύσει τα σύνορα, ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες και να εγκατασταθούν στις μεγάλες πόλεις μας. Σε πολλές κοινότητες, η δραστηριότητα των συμμοριών είναι ήδη εκτός ελέγχου, και κάποια μέρα οι πόλεις θα καταστραφούν εξαιτίας της ανοησίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

    Η κυβέρνηση Ομπάμα γνωρίζει ότι ένας στους πέντε παράνομους μετανάστες έχει ένα ποινικό μητρώο . Μιλάμε για βιαστές, δολοφόνους, έμπορους ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας.

    Σύμφωνα με τον κρατικό γερουσιαστής του Τέξας Dan Patrick, οι παράνομοι μετανάστες έχουν κατηγορηθεί επισήμως για σχεδόν μισό εκατομμύριο εγκλήματα στην πολιτεία, κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μόνο. Λέει, επίσης, ότι υπάρχουν «τουλάχιστον 100.000 παράνομων μεταναστών που είναι μέλη κάποιας συμμορίας» οι οποίοι ζουν στην πολιτεία τώρα.

    Ώρες ο Rick Perry της ΦΕΚ ανακοίνωσε ότι θα στείλει Εθνοφρουρά στα σύνορα, του Τέξας και ο κρατικός γερουσιαστής Dan Patrick είπε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100.000 παράνομα μέλη συμμοριών μεταναστών στην πολιτεία.

    Την Δευτέρα στο Laura Ingraham Show, ο Patrick ο οποίος είναι και Δημοκρατικός υποψήφιος για την θέση του υποδιοικητή, είπε ότι μεταξύ 2008-2012, 143.000 παράνομοι μετανάστες εγκληματίες συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στο Τέξας. Είπε ότι αυτοί ήταν «σκληροί εγκληματίες, μέλη της συμμορίας, και άλλοι εγκληματίες που χαρακτηρίζονται ως παράνομοι στο Τέξας.»

    «Τους καταλογίζονται 447.000 εγκλήματα, με μισό εκατομμύριο εγκλήματα σε τέσσερα χρόνια, στο Τέξας, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 5.000 βιασμών και 2.000δολοφονιών «, δήλωσε ο Patrick. «Εκτιμούμε ότι έχουμε 100.000 μέλη της συμμορίας εδώ που είναι παράνομα.»
    Γιατί δεν κάνει τίποτα ο Ομπάμα για να σταματήσει αυτή η τρέλα;

    Υπάρχουν τουλάχιστον 70.000 μέλη συμμοριών που ζουν στην πόλη καταγωγής του Ομπάμα , το Σικάγο. Άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό αυτό πιο κοντά στις 100.000. Αλλά όλοι συμφωνούν ότι είναι ένας αριθμός που αυξάνεται καθημερινά.

    Γι “αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν από εμάς ότι τουλάχιστον 40 άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο Σικάγο κατά ένα πρόσφατο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.
    Απλά φοβούνται για το πως θα μοιάζει το Σικάγο όταν τα πράγματα γίνουν πραγματικά άσχημα σε αυτή τη χώρα. Πολλές από τις μεγάλες πόλεις έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε «απαγορευτικές» που θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

    Συνολικά, σήμερα υπάρχουν περίπου 1,4 εκατομμύρια μέλη συμμοριών που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το FBI. Αλλά ο αριθμός αυτός είναι στην πραγματικότητα αναμφισβήτητα πολύ υψηλότερος.
    Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι οι παράνομοι μετανάστες αποτελούν περίπου το 30 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού στις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές φυλακές

    Και όμως αρνούμαστε να σταματήσουμε τα ολοένα και περισσότερα κύματα λαθρομεταναστών που εισέρχονται στη χώρα. Είμαστε πρόθυμοι να διαπράξουμε μια εθνική αυτοκτονία;

    Ακριβώς την επόμενη ημέρα , παρατήρησα ότι η Ονδούρα έχει το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών σε ολόκληρο τον πλανήτη και ότι μεξικάνικος πόλεμος κατά των ναρκωτικών έχει στοιχίσει πάνω από 120.000 ζωές από το 2006. Αυτό σιγά σιγά έρχεται προς τα εδώ αν επιτρέψουμε σε αυτή την τρέλα να συνεχιστεί.

    Δυστυχώς, η πολιτική ορθότητα βασιλεύει στην Αμερική σήμερα. Σύμφωνα με τις τρέχουσες πολιτικές, στα σύνορα, οι πράκτορες δεν συλλαμβάνουν καν ανηλίκους γνωστούς για την συμμετοχή τους σε συμμορίες.

    Απλά δείτε το παρακάτω απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο του National Review …
    Ο αξιωματούχος Border Patrol αγωνίζεται να συμβαδίσει την αύξηση του αριθμού των ανηλίκων που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα του Μεξικού. Ο Chris Cabrera, αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Border Patrol 3307 στην Κοιλάδα Rio Grande, εξήγησε ότι ένας πράκτορας της Border Patrol βοήθησε στην επανένωση ένας έφηβου μέλους συμμορίας με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Cabrera σημειώνει ότι το νεαρό μέλος της Mara Salvatrucha (MS-13), διακρατική εγκληματική συμμορία, δεν είχε ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ, αλλά ρωτά, «Αν αυτός είναι μέλος συμμορίας στη χώρα του, γιατί να μην γίνει και εδώ; «
    Μέχρι να ξεκινήσουν υποχρεωτικές κρατήσεις και υποχρεωτικές απομακρύνσεις, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα. Μάλιστα, νομίζω ότι τα πράγματα πρόκειται να γίνουν χειρότερα.

    Ο Art Del Cueto, πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιου Border Patrol 2544 στο Tucson, λέει ότι οι πράκτορες, οι οποίοι ανακαλύπτουν συμμορίες ανηλίκων που διέρχονται από τα σύνορα πρέπει να τους συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο που θα συμπεριφέρονταν σε οποιονδήποτε άλλο. Λέει μάλιστα ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα.

    Και σύμφωνα με τη Border Patrol, μερικά από αυτά τα «κέντρα επεξεργασίας» που έχουμε δει σε φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα από τις συμμορίες για να βρίσκουν περισσότερα μέλη .
    Σύμφωνα με τη Border Patrol, τα βίαια μέλη της συμμορίας MS-13 που χρησιμοποιούν το κέντρο επεξεργασίας Nogales στην Αριζόνα ως ένα κομβικό σημείο προσλήψεων και ως σημείο μεταφοράς των μελών της συμμορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Ο Ερυθρός Σταυρός έχει δημιουργήσει τηλεφωνικούς θαλάμους μέσα στο κέντρο μεταποίησης, ώστε οι ανήλικοι να μπορούν να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις προς τα μέλη της οικογένειας στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και να γυρνούν πίσω στο σπίτι στην Κεντρική Αμερική. Σύμφωνα με πηγές, αυτά τα τηλέφωνα, επίσης, χρησιμοποιούνται από το μέλη της MS-13 για να επικοινωνούν με τα μέλη συμμοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες που λειτουργούν σε πόλεις όπως η Ατλάντα, η Νέα Υόρκη και το Σικάγο. Επιπλέον, πολλοί νέοι άνδρες έχουν προσεγγίσει τους πράκτορες της Border Patrol δηλώνοντας ότι πολλά μέλη έχουν προσπαθήσει να τους εντάξουν στην συμμορία τους . Σύμφωνα με το FBI η MS-13 στοχεύει τακτικά μαθητές γυμνασίου για εύρεση νέων μελών της.

    «Η Border Patrol πιστεύει ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας στο Κέντρο Επεξεργασίας Nogales. Τα χέρια των πρακτόρων είναι δεμένα λόγω των πολιτικών που απαιτούν την προστασία των νεαρών και αυτό επέτρεψε στη δραστηριότητα των συμμοριών να ανθίσει» , λέει ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Border Patrol ,Shawn Moran. «Το Τελωνείο και η Προστασίας των Συνόρων πρέπει να κάνουν περισσότερα για να διασφαλίσουν ότι τα μέλη συμμοριών που βρίσκονται υπό κράτηση στο NPC θα διώκονται, και ότι δεν θα τους επιτρέπεται να επωφεληθούν από αυτή την κρίση «.

    Βέβαια ο Μπαράκ Ομπάμα παρόλο που βλέπει τι συμβαίνει , ακόμα αρνείται να εξασφαλίσει τα σύνορα.


    hellasforce.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ