• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

    Ισχυρό κύμα καύσωνα στη Ρωσία λιώνει την… άσφαλτο (Video)

    Το ισχυρό κύμα ζέστης που πλήττει τη Ρωσία, το θερμόμετρο έφτασε στους 35 βαθμούς Κελσίου, δημιούργησε πρόβλημα σε πτήση καθώς η άσφαλτος στο αεροδρόμιο της Μόσχας έλιωσε, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να... βυθιστεί και να κολλήσει στην πίστα!

    Η πτήση καθυστέρησε για περίπου τέσσερις ώρες καθώς η ρόδα του αεροσκάφους, Boeing 737, βυθίστηκε κατά 15 εκατοστά στην λιωμένη άσφαλτο της πίστας του αεροδρομίου.



    Η θερμοκρασία στη Μόσχα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου και οι αρχές έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό.
    Κάθε δύο ώρες ειδικά μηχανήματα καταβρέχουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στην κεντρική Μόσχα και έχουν τοποθετηθεί ψύκτες νερού σε σταθμούς του μετρό και τρένων.

    Επίσης οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι κλιματιζόμενες αίθουσες θα παραμένουν ανοιχτές για τους πολίτες στο κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας.

    Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι παρά το ισχυρό κύμα ζέστης, δεν ξεπερνούν τους τρεις οι πολίτες που καθημερινά εισάγονται στα νοσοκομεία για πρώτες βοήθειες από το κύμα καύσωνα που πλήττει τη Ρωσία. Φαίνεται ότι και οι Ρώσοι αρχίζουν να συνηθίζουν τις υψηλές θερμοκρασίες καθώς στις 29 Ιουλίου του 2010, είχαν καταγραφεί θερμοκρασίες ρεκόρ με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 38,2 βαθμούς Κελσίου.


    topontiki.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ