• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

    Σοκ: Νοσηλεύτρια έβγαλε selfie με νεκρή! (Φωτογραφίες)

    Απίστευτο και όμως… ιταλικό είναι το ότι μία νοσηλεύτρια πόζαρε δίπλα σε νεκρή ασθενή και έβγαλε φωτογραφία… selfie!

    Στο μεταξύ η ίδια γυναίκα κατηγορείται για τον φόνο μίας 78χρονης ασθενούς η οποία νοσηλεύτηκε με μία απλή αδιαθεσία και εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα IL Fatto Quotidiano.
    Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε πως στο αίμα της άτυχης γυναίκας υπήρχε υψηλή δόση καλίου σε συνδυασμό με άλλες ουσίες που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ για τις εκτελέσεις θανατοποινιτών.


    Αξίζει να υπογραμμιστεί πως, στο τμήμα που εργαζόταν η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 38 άνθρωποι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Την ίδια ώρα, η διεύθυνση του νοσοκομείου, σε συνεργασία με τις Αρχές, ερευνούν την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη γειτονική χώρα.

    Η συγκεκριμένη γυναίκα, εκτός των άλλων, κατηγορείται για κλοπές αντικειμένων από τους ασθενείς και αυτό ήταν η αιτία που απολύθηκε από το ιατρικό κέντρο.


    Ο εισαγγελέας της Ραβέννα, Αλεσάντρο Μαντσίνι, τόνισε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δει πολλές σοκαριστικές εικόνες, αλλά σαν αυτή λίγες. Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε αν η νεκρή εικονιζόμενη είναι μία από τους 38 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους (ανεξήγητα) και για αυτό το λόγο ερευνούμε τους ιατρικούς φακέλους τους. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος».

    Σημειώνεται πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί σε ίδρυμα υπερηλίκων της Ελβετίας όταν μία νοσηλεύτρια, από τις Φιλιππίνες, φωτογραφήθηκε δίπλα σε νεκρή και εν συνεχεία ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ