• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

    AΠΙΣΤΕΥΤΟ-Στέλνουν τα Παιδιά που είναι Εθισμένα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε Στρατιωτικά Καμπ(ΦΩΤΟ)

    Ολος τους ο κόσμος ήταν το δωμάτιό τους. Ολη τους η ζωή, στην οθόνη του υπολογιστή, μπροστά στην οποία καθηλώνονταν για ώρες, χάνοντας την έννοια του χρόνου. Αυτό όμως μέχρι τη στιγμή που οι γονείς τους αποφάσισαν ότι ο κόμπος είχε φτάσει το χτένι. Και έστειλαν τα παιδιά τους σε στρατιωτικά καμπ για να αποτοξινωθούν από το διαδίκτυο.
    Αυτό συμβαίνει στην Κίνα, όπου υπάρχουν τουλάχιστον 250 καμπ στο οποίο εκατοντάδες έφηβοι μεταφέρονται προκειμένου να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στοι ίντερνετ. Πώς γίνεται αυτό; Με στρατιωτική στολή, γυμνάσια και ομαδικά καψόνια, όπως περιγράφει το Reuters, που βρέθηκε σε ένα από αυτά.
    aaaaa
    aaaaa
    aaaaaa
    Με τον αριθμό των νεαρών Κινέζων που απομονώνονται από τον έξω κόσμο, βρίσκοντας διαφυγή στον ηλεκτρονικό, να αυξάνεται διαρκώς, όλο και περισσότεροι ανήσυχοι γονείς μεταφέρουν τα παιδιά τους σε αυτά τα καμπ της αποτοξίνωσης. Συνήθως, παρά τη θέληση των εφήβων.
    aaaaaaaaaaaaaaaaa
    Σε αυτά τα διαφορετικά στρατόπεδα λοιπόν, οι νεαροί μετέχουν σε γυμνάσια, καθαρίζουν, μαγειρεύουν και παρακολουθούνται από ειδικούς ώστε να αποκατασταθεί η αυτοεκτίμησή τους και να αποκτήσουν ξανά σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους τους.
    aaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Η παραμονή στα καμπ διαρκεί συνήθως 4-8 μήνες, ανάλογα με την πρόοδο που παρουσιάζει ο καθένας, ενώ ανάμεσα στα μαθήματα που καλούνται να παρακολουθήσουν οι νέοι είναι αυτά της μουσικής και των παραδοσιακών χορών της Κίνας.

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ